Oι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις του #YFSF και ο νικητής της εβδομάδας!

Το βράδυ της Κυριακής, απολαύσαμε άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο YFSF. Η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση καθώς και οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες μας χάρισαν και αυτή την Κυριακή κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar» με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος ήταν ο πρώτος που εμφανίστηκε στο show και έγινε μέλον των Imagine Dragons. 

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος 48 ώρες, κατάφερε για άλλη μια φορά να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του. 

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος πραγματικά δούλεψε πάρα πολύ και γι΄αυτή του την εμφάνιση και άκουσε πάρα πολύ καλά σχόλια από τους κριτές οι οποίοι σημείωσαν πως πάντα ενθουσιάζονται με τις εμφανίσεις του. 

Αντρική και η δεύτερη μίμηση της βραδιάς σήμερα στο YFSF με την Μελίνα Μακρή να δυσκολεύεται λίγο. 

Δικαίως θα λέγαμε γιατί αυτό που της έδωσε το buzzer αυτή τη φορά σίγουρα εύκολο δεν το λες. Η νικήτρια της προηγούμενης εβδομάδας που έσκισε στη μίμηση της Μελίνας Ασλανίδου, έχοντας δίπλα της ως guests τα τηλεοπτικά Καρντάσιανς, τα βρήκε σκούρα να "πιάσει" την πραγματικά μοναδική χροιά φωνής του Θέμη Αδαμαντίδη. 

Και μάλιστα σε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του, το "Στην καρδιά". Η πετυχημένη τραγουδίστρια πραγματικά δούλεψε πολύ πολύ σκληρά για να καταφέρει να πλησιάσει τον πασίγνωστο ερμηνευτή και μάλλονν έφτασε όσο πιο κοντά μπορούσε. Σίγουρα πέτυχε εξαιρετικά το στιλ που στέκεται και κινείται - το κομμάτι δηλαδή που είχε να κάνει με τη μελέτη του προσώπου που καλείσαι να μιμηθείς- φωνητικά, κατάφερε και πάλι να πετύχει το στιλ, αλλά σίγουρα όχι τη φωνή. 

Και όσο αφορά το οπτικό κομμάτι, και πάλι, δεν θα λέγαμε οτι την είδαμε και είπαμε: "Α, ο Θέμης". Φυσικά πρέπει να τονίσουμε εδώ πως αυτό που προσπαθούν πάντα στην πραγματικά πολύ προσεγμένη παραγωγή του YFSF5 είναι να πετύχουν το look and feel, γιατί να είναι κάποιος ολοκληρωτικά ίδιος με το πρωτότυπο, σε κάποιες περιπτώσεις είναι έως και ακατόρθωτο. Γι' αυτό και δίνουν και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες που τελικά κάνουν νκαι τη διαφορά. Καλή προσπάθεια, αλλά...

Δείτε εδώ το βίντεο με την εμφάνιση της Μελίνας ως Θέμης Αδαμαντίδης. 

Η εμφάνιση που έκανε τους κριτές του YFSF- να κλάψουμε στην κυριολεξία από τα γέλια, ήταν σίγουρα αυτή του Πασχάλη Τσαρούχα. 

Μετά την ιδιαιτέρως πετυχημένη μεταμφίεσή του σε Γρηγόρη Μπιθικώτση την περασμένη Κυριακή, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να κάνει των τραγουδιστή των Pyramidos. Ξέρετε, του απίθανου συγκροτήματος από την Ιαπωνία που τραγουδάει ελληνικά τραγούδια. 

"Τα καγκέλια", είναι το σουξέ που δόθηκε στον Πασχάλη Τσαρούχα που πραγματικά το γλέντησε αυτό το βράδυ! Δεν έχουμε λόγια να σας περιγράψουμε το πάρτι που έγινε στο πλατό κατά την διάρκεια του γυρίσματος. Ακόμα και τα μέλη της κριτικής επιτροπής δυσκολευόντουσαν ακόμα και να μιλήσουν από τα γέλια, ο δε Γιώργος Μαζωνάκης στην κυριολεξία πνίγηκε γελώντας και τον έπιασε βήχας. 

Δεν τον αδικούμε. Πραγματικά ήταν άθλος να μπορέσει κανείς να παραμείνει αγέλαστος και ανεπηρρέαστος από το θέαμα που έβλεπε επί σκηνής. Ο ίδιος ο Πασχάλης Τσαρούχας το καταχάρηκε κι ας είχε λίγο άγχος με τις ασυντόνιστες γυροβολιές που έπρεπε να κάνει χορεύοντας. Αλλά και με τους ακατανόητους στίχους αφού οι Pyramidos, δεν ξέρουν ελληνικά και τραγουδούνν ότι πιάνει το αυτί τους ακούγοντας τα ελληνικά τραγούδια. 

Το αποτέλεσμα ξεκαρδιστικό. "Δεν σου την είχαμε αυτήν την τρέλα" είπαν σχεδόν όλοι οι κριτές για άλλη μια φορά στον Πασχάλη Τσαρούχα, εκτός από την Μιμή Ντενίση που τόνισε οτι είναι ακόμα πιο τρελός (δεν είναι κρυφό πως οι δυο τους υπήρξαν μαζί στο μακρινό πια παρελθόν). Σιγά που θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω ο Γιώργος Μαζωνάκης που με νόημα την τσίκγλισε: "Κι εσύ που το ξέρεις".... 

Και δεν της το είπε μια φορά... Το ξαναείπε αν και η Μιμή Ντενίση προσπάθησε να το "κόψει" λέγοντάς του "Έλα, σταμάτα"... Για να του απαντήσει τελικά πως έχουν συνεργαστεί. 

Δείτε εδώ τα βίντεο με την εμφάνιση του Πασχάλη Τσαρούχα αλλά και του διαλόγου που ακολούθησε:

Πραγματικός χαμαιλέοντας αποδεικνύεται η Κατερίνα Στικούδη στο YFSF. 

Το πρώην μοντέλο και νυν τραγουδίστρια, τους έχει αφήσει όλους άφωνους με τις μεταμφιέσεις που κάνει φέτος στο YFSF5. Και σίγουρα έχει κλείσει πολλά στόματα. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο. Εκτός του ότι έχει όντως αγαπήσει πολύ το παιχνίδι και πορωθεί με όλους τους ρόλους που καλείται κάθε φορά να μιμηθεί, είναι από τους παίκτες που πραγματικά δουλεύει πολύ σκληρά για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Είναι τελειομανής, ψάχνει ακόμα και τις λεπτομέρειες και αυτό την δικαιώνει απόλυτα σε κάθε της εμφάνιση στο πετυχημένο τηλεοπτικό show με κορυφαία τη μίμηση της Δήμητρας Γαλάνη που τότε της έδωσε και την πρώτη θέση. 

Για την δική της εμφάνιση ως Μαρία Φαραντούρη το πλατό έγινε η σκηνή του Ηρωδείου σε ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό σκηνικό. Και η Κατερίνα μια άλλη, στην κυριολεξία. Με καστανά μάτια - που πολύ της άρεσαν γιατί τα βρήκε πολύ "ζεστά"- πρόσθετα μέρη στο σώμα της, γυαλιά και ένα ριχτό ρούχο. Κι έκανε μια πραγματικά καλή εμφάνιση σε μια από τις θρυλικές εμφανίσης της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας, με το επαναστατικό τραγούδι '"Bella Ciao". Κι ας είχε τεράστιο άγχος για αυτήν της την εμφάνιση. 

Και ναι, φωνητικά, δεν της βγήκε, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο αυτό που της έτυχε και τουλάχιστον πέτυχε απόλυτα την κίνηση και το look and feel της Μαρίας Φαραντούρη. Μπράβο της γι' αυτό. 

Η πιο δύσκολη -σε όλα τα επίπεδα- ήταν τελικά η μεταμόρφωση που έτυχε στο σημερινό show του YFSF,  στον Αργύρη Αγγέλου.

Όχι μόνο έπρεπε να μιμηθεί γυναικεία φωνή και κίνηση αλλά να γίνει και cartoon! Ε, δεν το λες και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου! Πόσο μάλλον όταν καλείσαι να κάνεις την Πριγκίπισσα Έλσα από την πολυαγαπημένη παιδική ταινία Frozen. 

Την ταινία που σάρωσε όπου κι αν προβλήθηκε με το τραγούδι της Έλσας "Let it go" να γίνεται παγκόσμια επιτυχία και να βραβεύεται παντού! Και αυτό ακριβώς επέλεξε το buzzer να δώσει στον Αργύρη Αγγέλου. Το αγγλικό πρωτότυπο τραγούδι και όχι την ελληνική εκδοχή του που ερμήνευσε μοναδικά η ταλαντούχα Σία Κοσκινά. Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τονν γνωστό ηθοποιό. 

Συν τοις άλλοις, έπρεπε να συγχρονιστεί και με τα ψηφιακά εφέ γύρω του. Πραγματικά τα βρήκε πολύ σκούρα. Όπως και η παραγωγή για να ολοκληρώσει αυτή την μεταμόρφωση υψηλών απαιτήσεων. Για να καταλάβετε για την εμφάνιση του Αργύρη είχαν φτιαχτεί για ασφάλεια δύο μάσκες μήπως την ώρα που θα προσαρμοζόταν στο πρόσωπο του γινότανν κάποιο λάθος ή ατύχημα και σκιζόταν το υλικό. 

Πώς τα πήγε; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί:

Έχοντας μαζί του έναν παίκτη του Nomads, ως guest, εμφανίστηκε στη σκηνή του YFSF σήμερα ο Ίαν Στρατής. 

Στον Ίαν το buzzer έδωσε να υποδηθεί τους θρυλικούς Led Zeppelin. Όχι όλους μαζί φυσικά, τον Frontman του συγκροτήματος Robert Plant. Ίσως.. του το χρώσταγε μετά την περασμένη εβδομάδα που τον είδαμε να κάνει την Καλομοίρα και κλάψαμε από τα γέλια. 

Μελέτησε τόσο καλά τον πασίγνωστο ρόκερ που βγήκε στη σκηνή και η μίμησή του ήταν απλά τέλεια. Είτε φωνητικά, είτε κινησιολογικά, ήταν σαν να έβλεπες όντως στην σκηνή του YFSF5 τον Robert Plant.  

Και πραγματικά το απόλαυσε κι ο ίδιος πάρα πολύ. Όπως απόλαυσε και το γυνακείο κοινό στο στούντιο την παρουσία του Γρηγόρη Μόργκαν από το Nomads 2 στα ντραμς. Ναι, έπαιξε κανονικά. Και ναι, έκαψε καρδιές, όπως ήταν αναμενόμενο. 

Μέχρι κι η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε σε εκείνον τόσες φορές που στο τέλος ο Δημήτρης Σταρόβας δεν κρατήθηκε και της την είπε λίγο : "Τι έγινε; Από που τον ξέρεις και τον έχεις πει τόσες φορές;" για να κάνει την Μαρία να γελάσει και να ανταπαντήσει "Με φέρνεις σε δύσκολη θέση κι είναι και εδώ και ο Αντώνης (ο άντρας της) αλλά θα το πω... Ε, εντυπωσιαστήκαμε σήμερα μαζί του". 

Κατά τα άλλα ο Ίαν σάρωσε και στις καλές κριτικές. Και δικαίως. 

Η Εύα Τσάχρα κλήθηκε να μιμηθεί την μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη και μάλιστα ερμηνεύοντας ένα από τα πιο "δυνατά" τραγούδια της, το "Τράβα σκανδάλη". Ιδιαίτερα απαιτητικό act και αυτό -γενικά φέτος το buzzer τους δυσκολεύει αρκετά τους παίκτες του YFSF5- τόσο φωνητιιά, όσο και ερμηνευτιικά. 

Κι αν η Εύα Τσάχρα άφησε όλο τον κόσμο άφωνο με την ματεμφίεσή της σε Μαρία Κάλλας  πριν από έναν περίπου μήνα και κέρδισε κιόλας εκείνη την βραδιά, αυτή την φορά δεν τα κατάφερε. 

Η ίδια πάντως είναι από τους συμμετέχοντες που δεν παίρνουν βαριά την αρνητική κριτική. Είναι από αυτούς που το βλέπουν ως ένα παιχνίδι για καλό σκοπό και το απολαμβάνουν όσο γίνεται και τους επιτρέπει και η κούραση γιατί είναι αλήθεια πως όλοι όσοι συμμετέχουν στο show, μπροστά ή πίσω από τις κάμερες, δουλεύουν πολύ πολύ σκληρά. 

Σε επίπεδο κριτικής βέβαια έπεσε αρκετά στα μαλακά μέχρι τη στιγμή που έφτασε η σειρά του Δημήτρη Σταρόβα να μιλήσει. Εκείνος δεν της χαρίστηκε καθόλου. Αντιθέτως, όπως τόνισε, επειδή ακριβώς την αγαπά και την εκτιμάει θέλει να της λέει αλήθειες. 

Το Πουέρτο Ρίκο και η μεγαλύτερη χορευτική επιτυχία, το Despacito, ήρθαν στη σκηνή του YFSF με τον Ευθύμη Ζησάκη να μεταμορφώνεται σε λατίνο εραστή... 

Κάτι τα Ισπανικά, με προφορά Πουέρτο Ρϊκο (είναι διαφορετικά και πιο δύσκολα), κάτι ο χορός, το φλερτάρισμα και τα πολλά πολλά λόγια  (2 σελίδες στίχοι) τον ζόρισαν πολύ. 

Πώς τα πήγε; Καλά σε γενικές γραμμές αλλά σίγουρα μπορούσε και καλύτερα. Η χαρά του όμως που κατάφερε να το βγάλει και μπήκε τόσο στο πετσί του ρόλου ήταν τόση που στο τελείωμα της εμφάνισής του έκανε κάτι πιυ κανείς δεν περίμενε. Έσκασε ένα καυτό φιλί στο στόμα στην χορεύτρια που τον συνόδευε.

Συγκινητική ήταν Χρύσπα μιμούμενη την Adele. 

Μετά τις "δύσκολες" στιγμές που πέρασε την περασμένη εβδομάδα η Χρύσπα, όταν κλήθηκε να μεταμορφωθεί σε Βασίλη Καρρά (ακόμα κλαίμε), αυτήν την εβδομάδα είδε την τύχη και το buzzer να την ευνοούν δίνοντάς της κάτι που ήθελε πολύ. Την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια φαινόμενο, την Adele. 

Εύκολο, όχι βέβαια, αλλά σίγουρα μια τεράστια πρόκληση για το γλυκό κορίτσι που "σκίζεται" κάθε εβδομάδα για να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα πάνω στη σκηνή του YFSF5. Και αυτό ακριβώς έκανε και αυτήν την εβδομάδα αλλά με πολύ ανεβασμένη διάθεση. Κάτι που γούσταρε τρελά το τραγούδι που της δόθηκε και την ερμηνεύτρια, κάτι που κυκλοφόρησε και το δικό της νέο τραγούδι την Τετάρτη που μας πέρασε, η Χρύσπα ήταν στα καλύτερά της. 

"Someone like you" ερμήνευσε επί σκηνής και φορτίστηκε τόσο που μετά το τέλος της εμφάνισής της δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Χρειάστηκε να την πάρει η Μαρία Μπεκατώρου μια μεγάλη αγκαλιά για να χαλαρώσει λίγο και να ξεκινήσει η διαδικασία της κριτικής, που ήταν για εκείνη εξαιρετικά καλή αφού εξίζου εξαιρετική ήταν και και η σημερινή της εμφάνιση.

Ο Ίαν Στρατής ως Robert Plant από τους Led Zeppelin έδειξε για άλλη μια φορά το αναμφισβήτητο ταλέντο του και αναδείχθηκε στον νικητή της βραδιάς στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, YFSF.

Οι κριτές του επισήμαναν πόσο πιστά κατάφερε να προσεγγίσει τόσο τις ιδιαίτερες κινήσεις του καλλιτέχνη, αλλά και τη φωνή και βαθμολογικά τον κατέταξαν στην πρώτη θέση, την οποία κράτησε και στη συνέχεια μετά τις ψήφους των συμπαικτών του και τη μετατροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου
Έβαλε τα κλάματα on camera η Εύη Βατίδου για το «τίποτα» που την αποκάλεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Δήμητρα Παπαδοπούλου & Γιάννης Μπέζος αναβίωσαν τους «Απαράδεκτους» μετά από 31 χρόνια
Η απάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και του Φοίβου Δεληβοριά για τη συναυλία για τα Τέμπη
Ενοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν άκουσα τον Στέλιο να λέει να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος»