Καυγάς άνευ προηγουμένου στην ελληνική ομάδα! Ο ένας καρφώνει τον άλλον στο #SurvivorGR!

Oι νικητές του επάθλου επικοινωνίας!  Η προσωπική εξομολόγηση της Αφροδίτης! Συγκλονίζει o Σίμος μιλώντας για την μαμά του: «Μπήκα γι’ αυτήν μέσα»! H Τουρκάλα του Βασάλου είναι ξανά στο παιχνίδι! Την… είπε στους Έλληνες παίκτες ο Τανιμανίδης! Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού! Τα καρφιά του Τόνι για τους άντρες συμπαίκτες του! Αυτός αποχώρησε από το παιχνίδι! Καυγάς άνευ προηγουμένου στην ελληνική ομάδα! Ο ένας καρφώνει τον άλλον!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

O Γιώργος Λιανός έχει αστείρευτο χιούμορ και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία!

Ο παρουσιαστής, αυτόν τον καιρό βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και στον ελεύθερο χρόνο του, όποτε δηλαδή δεν έχει γυρίσματα για το παιχνίδι περιπέτειας, αρέσκεται στο να απολαμβάνει ήρεμες στιγμές στις παραμυθένιες ακρογιαλιές του εξωτερικού προορισμού. 

Κάτι παρόμοιο έζησε και πρόσφατα, ανεβάζοντας φωτογραφία του από εκεί, μόνο που θέλησε και να χαρίσει απλόχερα το γέλιο στους followers του που τον ακολουθούν και γενικότερα τον παρακολουθούν μέσω των social media. 

Έτσι, κρατώντας ένα χρυσό αγαλματάκι, προφανώς παιδικό παιχνίδι, και έχοντας κάνει κολάζ τη δική του φωτογραφία με εκείνη του συζύγου της Ολίβια Κόλμαν, πρωταγωνίστριας της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου στην ταινία "Η ευνοούμενη", με τον οποίο όντως μοιάζουν σαν... δυό σταγόνες νερού. 

Βέβαια, ο εν λόγω κύριος είναι κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερος από τον δικό μας Γιώργο Λιανό όμως αν βγάλει κανείς τα μούσια και τα λευκά μαλλιά του, έχει πολλές ομοιότητες με τον παρουσιαστή. 

Δείτε παρακάτω το κολάζ φωτογραφιών που προκάλεσε πολύ γέλιο στα social media. 

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Για την Παρέα», το μεσημέρι της Τρίτης, προκειμένου να «ζητήσει το λόγο» από τον Νίκο Μουτσινά σχετικά με τα σχόλια που έκανε και αφορούσαν τη διαμάχη των παικτών Ελλάδας - Τουρκίας στο χθεσινό επεισόδιο. 

«Εντάξει για το τραγούδι άξιζε το απόσπασμα. Δηλαδή έλεγε ο άλλος «δε μπαίνει, δε μπαίνει» και η άλλη ταράχτηκε;», είπε ο Νίκος με τον Σάκη Τανιμανίδη να του απαντά από την άλλη γραμμή και να τον αφήνει με το στόμα ανοιχτό. 

«Σάκη;», είπε έκπληκτος ο παρουσιαστής μη μπορώντας να πιστέψει ότι μιλάει μαζί του!
Οι δυο τους μίλησαν για το Survivor και για το συμβάν με τον παρουσιαστή του Survivor να καλεί τον Νίκο Μουτσινά να μπει στο παιχνίδι επιβίωσης.

«Θα γυρίσω μείον 20 κιλά, ας μην έχω κερδίσει καθόλου, με το πιο ωραίο μαύρισμα και θα κάνω και μια εκπομπή μετά, στο ΣΚΑΙ, αναγκαστικά», είπε με το γνωστό του χιούμορ!

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε παρακάτω... 

 

Αυτοί είναι οι νικητές του επάθλου επικοινωνίας

Στο άκουσμα του επάθλου, οι παίκτες του Survivor χάρηκαν και συγκινήθηκαν παράλληλα, αφού για όλους η επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι πολλή σημαντική.

Το αγώνισμα δεν ήταν εύκολο, καθώς έπρεπε να ισορροπήσουν σε όρθια στάση, με τα πέλματά τους όμως σε άβολη θέση, ενώ υπήρχε βαθμός δυσκολίας, αφού ανέβαιναν σε άλλη βάση κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Οι δύο νικητές θα έδιναν τη δυνατότητα σε άλλους δύο -ο καθένας- να απολαύσουν το εν λόγω έπαθλο επικοινωνίας, και να δουν φωτογραφίες και μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από τα αγόρια, νικητής βγήκε ο Σπύρος και επέλεξε τον Παναγιώτη και τον Νίκο, ενώ από τα κορίτσια η Ρία, η οποία επέλεξε την Ελπίδα και τον Βασίλη Σίμο.

Η Ρία, μάλιστα, ανυπομονούσε να επικοινωνήσει με την αδερφή της, κάτι που είχε εκφράσει με μεγάλη ζέση και συγκίνηση.

 

Η Αφροδίτη ήθελε πολύ να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας και να καταφέρει να έρθει σε επαφή με τα ανιψάκια της.

Ωστόσο, προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση, που αφορά στη μητρότητα:

«Είμαι σα μαμά εδώ στα παιδιά, τους μαγειρεύω, τους φροντίζω, τους βλέπω πιο μητρικά. Μου λείπει η μητρότητα στη ζωή μου, ίσως γιατί δεν την έχω γευτεί. Ο αθλητισμός με άφησε πολύ πίσω στις σχέσεις, με άφησε τουλάχιστον 10 χρόνια πίσω…είχα παραμελήσει το κομμάτι της σχέσης. Όταν βγήκα από τον πρωταθλητισμό στα 30 μου ήμουν άτυχη και δεν τα κατάφερα. Είναι δύσκολο να κάνεις πρωταθλητισμό και να προχωρήσεις σε μια σχέση γάμου, κι εγώ έβαλα μπροστά τον πρωταθλητισμό», είπε στην κάμερα του Survivor.

Δείτε το απόσπασμα.

 

Ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στους συμπαίκτες του.

Το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας, που κέρδισαν οι παίκτες, συμπεριελάμβανε μηνύματα από φίλους και την οικογένειά τους.

Ο Βασίλης Σίμος διάβασε το πολύ συγκινητικό και ενθαρρυντικό μήνυμα της μητέρας του και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο ίδιος, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, εξομολογήθηκε στους συμπαίκτες του:

«Έχει δώσει πολλή μάχη η μάνα μου για την πάρτη μου… Η μάνα μου έχει ένα πρόβλημα υγείας και θέλω να νικήσω γι’ αυτήν».

Σε άλλο σημείο, της απευθύνθηκε, λέγοντας:

«Μου έχεις λείψει πολύ… Για πάρτη σου ήρθα εδώ».

Δείτε το απόσπασμα.

 

Μετά την Κατερίνα Δαλάκα, ενισχύεται και η ομάδα των Τούρκων.

Ο λόγος για την Σαμπριγιέ Σενγκούλ, η οποία είχε μπει στο παιχνίδι πριν από δύο σεζόν. Μάλιστα, στα πλαίσια του τότε παιχνιδιού, είχε επέλθει αγώνας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων αντίστοιχα, με την Σαμπριγιέ να εκδηλώνει το έντονο ενδιαφέρον της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η ομάδα της, τότε, είχε αρχίσει τα πειράγματα, όπως και οι συμπαίκτες του Κωνσταντίνου, και όλοι έκαναν λόγο για ένα νέο ελληνοτουρκικό ειδύλλιο.

Το ίδιο έκανε κι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ανέφερε το σχετικό συμβάν, με χιουμοριστική διάθεση φυσικά!

Δείτε το απόσπασμα με την είσοδο της Τουρκάλας στο Survivor.

 

Έλληνες και Τούρκοι διεκδίκησαν με πάθος το πολυπόθητο έπαθλο.

Το αγώνισμα του Survivor ήταν ένα αγώνισμα συνεργασίας, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιζαν σε δυάδες. Η κούρσα ήταν αρκετά απαιτητική, αφού ήθελε καλή συνεργασία, ταχύτητα και προσήλωση, και το παραμικρό λάθος επέφερε σημαντικές καθυστερήσεις.

«Γιατί είστε έξυπνοι άνθρωποι, δείτε το να μην το ξανακάνετε ποτέ. Οκ;».

Τα απανωτά λάθη της ελληνικής ομάδας στο αγώνισμα του Survivor έβγαλαν από τα… ρούχα του τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος πήγε στον πάγκο και τους τα είπε ένα χεράκι!

«Τρία από τα τέσσερα run να κάνουν το ίδιο ακριβώς λάθος και το επόμενο ζευγάρι να μην το καταλαβαίνει και να ξανακάνει το ίδιο λάθος. Είναι πολύ κρίμα, για να μην πω ντροπή. Γιατί είστε έξυπνοι άνθρωποι, δείτε το να μην το ξανακάνετε ποτέ. Οκ; Στο στόχο πολύ καλή στρατηγική, αυτό που είπαμε. Όπου και να είναι ο άλλος, πρέπει να βάλει πέντε…», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Οι Έλληνες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας προβάδισμα και αρκετές σερί νίκες. Ωστόσο, ήρθε η ανατροπή, και το 8-6 των Ελλήνων μετατράπηκε σε 10-8 υπέρ των Τούρκων, με αποτέλεσμα η νίκη και οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα και καρύδα να πάνε στην δική τους ομάδα.

Οι Τούρκοι έχουν αποδείξει ότι στα συγκεκριμένα αγωνίσματα είναι πολλοί καλοί και παρά το σημερινό προβάδισμα της ελληνικής ομάδας, ήρθε η απόλυτη ανατροπή, με την ευστοχία του Χικμέτ.

Δείτε το απόσπασμα

 

 Με αφορμή την ήττα της ελληνικής ομάδας ο Τόνι ξεσπάθωσε.

Ο ίδιος είπε ότι η ομάδα των γυναικών συνεργάζεται και χαίρεται η μια κοπέλα για τη νίκη της άλλης, κάτι το οποίο δε συμβαίνει στην ομάδα των αντρών.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Θα ξαναπώ ότι οι άντρες είναι πιο εγωιστές, κοιτάνε ποιος θα κερδίσει, ενώ οι γυναίκες χαίρονται με τη νίκη η μία της άλλης. Οι άντρες χαίρονται ο ένας με την ήττα του άλλου, για να βρουν λόγο να τον αφήσουν την επόμενη μέρα στον πάγκο».

Δείτε το απόσπασμα

 

Η τουρκική ομάδα έχασε έναν παίκτη.

Το συμβούλιο του νησιού είχε μια αποχώρηση από τη μεριά της τουρκικής ομάδας. Υποψήφιοι ήταν ο Ατακάν, ο Καάν και ο Μπορά. 

Ο Ατζούν για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, προσέφερε σε όλους τους παίκτες, Έλληνες και Τούρκους, cheesecake, μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη έκπληξη για όλους.

Μετά από αυτό, η διαδικασία προχώρησε κανονικά. Και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, είπαν πως δεν επιθυμούν να αποχωρήσουν από το Survivor, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. 

Ωστόσο, ένας αποχώρησε, κι αυτός ήταν ο Καάν.

Ο ίδιος είπε:

«Δεν μπόρεσα να δείξω τις δυνατότητές μου. Ήταν χαρά μου που ήμουν εδώ έστω και για 2 εβδομάδες. Είμαι ευγνώμων…σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε σε αυτό το πολύτιμο παιχνίδι. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου».

 Δείτε το απόσπασμα με την έκπληξη του Ατζούν και την αποχώρηση.

 

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στην ελληνική ομάδα στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία!

Oι παίκτες μετά από ένα απαιτητικό αγώνισμα θα επιστρέψουν στην παραλία τους και οι προμήθειες θα έχουν εξαφανιστεί και τότε ο ένας θα ρίχνει στον άλλον τις ευθύνες!

Οι προμήθειες δεν υπάρχουν, η πείνα τους θερίζει και θα ξεκινήσει ένας καβγάς άνευ προηγουμένου. Ο ένας θα πετά τα βέλη του στον άλλον και το κλίμα δε θα είναι ήρεμο! 

Στη συνέχεια του νέου επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ότι όποια ομάδα κερδίσει θα έχει extra προμήθειες! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου!

 

Την ώρα του αγωνίσματος, δεν προσέχει τα εμπόδια και θα χτυπήσει άσχημα στο πρόσωπό της.

Στο νέο επεισόδιο του survivor, οι ομάδες θα αγωνιστούν για extra προμήθειες. Ένας τραυματισμός όμως θα σταματήσει τον αγώνα. Η Σεντά, θα χτυπήσει σοβαρά στο πρόσωπο και όλοι θα τρέξουν να την βοηθήσουν, ενώ ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να λέει: «Ωχ έχουμε ένα σοβαρό τραυματισμό για την Σεντά….»!

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου
Έβαλε τα κλάματα on camera η Εύη Βατίδου για το «τίποτα» που την αποκάλεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Δήμητρα Παπαδοπούλου & Γιάννης Μπέζος αναβίωσαν τους «Απαράδεκτους» μετά από 31 χρόνια
Η απάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και του Φοίβου Δεληβοριά για τη συναυλία για τα Τέμπη
Ενοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν άκουσα τον Στέλιο να λέει να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος»