O Γιώργος του #MasterChefGR στην 1η του συνέντευξη είπε πολλά για την Άλκηστις!

Ο Γιώργος Ορφανός αποχώρησε από το MasterChef και πίσω στο σπίτι έγινε κακός χαμός. Η Άλκηστις Αλεξάκη και ο Αλέξανδρος Τσιουκάρης δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων και μια μεταξύ τους σύγκρουση φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η Άλκηστις θεώρησε τον Αλέξανδρο υπεύθυνο για την αποχώρηση του Γιώργου από το MasterChef. Εκείνος, όμως, έχει διαφορετική άποψη και την εξέφρασε δημόσια, Στη φωλιά των Κου Κου.

«Αρχικά, να πω ότι η Άλκηστις είναι ένα θηρίο που δύσκολα μπορείς να περιορίσεις και ο εγκλεισμός σου βγάζει περίεργα πράγματα. Όταν ήμουν εγώ στον εξώστη και έφυγε ο Ντέιβιντ, ένιωσα υπεύθυνος και δεν ήθελα να νιώσει έτσι ο Αλέξανδρος. Δεν είχα ζητήσει στον Αλέξανδρο να είναι στον εξώστη, ούτε στον Χρήστο, ούτε στην Άλκηστη. Ήξερα ότι κάποιοι άνθρωποι θα είναι εκεί. Από διαφορετική οπτική γωνία, για κάποιο λόγο ενοχλήθηκε η Άλκηστις.

Ο Αλέξανδρος ανήκει στην κατηγορία που όταν τον ρωτήσεις κάτι, σου απαντάει χωρίς να το σκεφτεί. Δεν θα σου πει ότι η συνταγή είναι κάπως έτσι, ή θα σου κρύψει υλικά. Τον τελευταίο λόγο τον είχα εγώ. Εγώ όφειλα να δω αν χρειάζεται το slip mat ή όχι. Δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι κακοπροαίρετο.

Ήξερα ότι θα στεναχωρηθεί ο κόσμος του σπιτιού αν δεν γυρίσω, δεν ήξερα όμως μέχρι που. Τώρα… και για μένα είναι πρωτόγνωρο αυτό, όταν είδα μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Άλκηστη. Είναι λάθος σε κάποια πράγματα, έχει το ανώριμο της ηλικίας, πρέπει να το δουλέψει και να μάθει πώς θα εκφράζει αυτό που σκέφτεται. Δεν μπορείς ούτε να προσβάλλεις, ούτε τραμπουκισμούς. Δεν είναι αυτή η εικόνα της Κρήτης μας. Καταλαβαίνω τον τρόπο που έχει μεγαλώσει, γιατί έχουμε μεγαλώσει σε παρόμοιο περιβάλλον και πρέπει να το περιορίσει. Θα έλεγα να της δώσουμε λίγο χρόνο», είπε ο Γιώργος Ορφανός.

Έξω φρενών έγινε πάντως στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά με το απόσπασμα που προβλήθηκε στο πρωινό και υπήρχαν τα «γαλλικά» και οι απειλές της Άλκηστης από το ριάλιτι μαγειρικής, που την έκαναν έξω φρενών! Τόσο που ζήτησε στον αέρα του Πρωινού να σταματήσει το βίντεο!

Η Φαίη είπε: «Και την προηγούμενη φορά ζήτησα κάτι και τώρα απευθύνομαι στη δική μας ομάδα. Μία φορά να ακούσω “θα σε δείρω, θα σε σπάσω στο ξύλο, θα σε σκοτώσω”… Ε φτάνει! Δεν θα το βάζουμε να το βλέπουμε πάλι. Δεν είναι ωραίο»! 

Και η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον λόγο και είπε:«Εγώ το είδα το επεισόδιο και ορκίστηκα να μην το ξαναδώ. Το Masterchef δεν είναι το Masterchef όπως το αγαπήσαμε… Οι κριτές εξαιρούνται. Είναι θλιβερό, κακό τηλεοπτικό προϊόν».
Η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Να το αναπαράξουμε, αλλά μη βάλουμε το “θα σε σκοτώσω”… Ας της πει κάποιος να μην το λέει… Το θεωρώ πολύ γραφικό να κρίνω ένα τηλεοπτικό προϊόν. Λέω, στη δικιά μας εκπομπή δεν θέλω να αναπαράγεται αυτή η ατάκα. Δεν θέλω στην εκπομπή να παίζουμε το θα σε δείρω, θα σε κάνω θα σε ράνω».

Την ίδια αντίδραση είχε και η Κατερίνα Καινούργιου η οποίασε έξαλλη κατάσταση αναφώνησε: «Ντροπή! Αίσχος»!

«Πραγματικά είμαι έξαλλη και ήμουν σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα σήμερα. Μιλώντας το πρωί με τους συνεργάτες μου και με τον Θέμη, για το αν το επόμενο θέμα πρέπει να παίξει στην εκπομπή. Γιατί μιλάμε για μία ντροπή για ένα αίσχος κυριολεκτικά για ένα αίσχος. Ο λόγος που το παίζουμε αυτό το θέμα είναι γιατί δεν πρέπει να ξαναδείτε ποτέ… ποτέ αυτό το ριάλιτι… από τα πιο σκληρά ριάλιτι που έχω δει αυτή την στιγμή στην ελληνική τηλεόραση και παγκοσμίως που προάγει την βία. Δεν βλέπεις μαγειρική, βλέπεις βία» είπε μεταξύ άλλων. 

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου
Έβαλε τα κλάματα on camera η Εύη Βατίδου για το «τίποτα» που την αποκάλεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Δήμητρα Παπαδοπούλου & Γιάννης Μπέζος αναβίωσαν τους «Απαράδεκτους» μετά από 31 χρόνια
Η απάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και του Φοίβου Δεληβοριά για τη συναυλία για τα Τέμπη
Ενοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν άκουσα τον Στέλιο να λέει να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος»