Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο #MasterChefGR!

 

Σοκ υπέστησαν οι παίκτες του Μaster Chef καθώς στην δοκιμασία του mystery box κλήθηκαν να μαγειρέψουν με έντερα, συκωταριά, μπόλιες…

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ήταν αρκετά για κάποιους από τους παίκτες να μην θέλουν να μαγειρέψουν καθώς οι περισσότεροι είπαν πως αηδίασαν και μόνο στην μυρωδιά των εντόσθιων ενώ κάποιοι άλλοι παραδέχτηκαν πως δεν είχαν μαγειρέψει ποτέ.

Μάλιστα, η Σπυριδούλα είπε πως θα μπορούσε να μαγειρέψει μόνο αν είχε ένα μανταλάκι στη μύτη καθώς της μύριζαν τα υλικά. Ούτε η Ασημίνα ήταν και πολύ ευχαριστημένη με τα υλικά που είχε μπροστά της.

Όμως, αντίθετα, η Κρητικά Άλκηστις έδειχνε πολύ ευχαριστημένη με τα υλικά της και δήλωσε έτοιμη να κερδίσει τους… ουρανίσκους των κριτών. Δείτε παρακάτω το βίντεο με το… σοκ που υπέστησαν οι παίκτες όταν είδαν το mystery box για πρώτη φορά.

Ο άνω κάτω πάγκος μιας από τις παίκτριες προκάλεσε το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου την ώρα της δοκιμασίας στην κουζίνα του Μaster Chef. 

Ο κριτής, περνώντας από τον πάγκο της κουζίνας όπου δούλευε η Άλκηστις τις παρασκευές της για τη δοκιμασία στην οποία υποβάλλονταν όλοι οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, διαπίστωσε πως όλα ήταν λερωμένα και υπήρχε μία απίστευτη ακαταστασία και βρωμιά. 

Η δυναμική Κρητικιά προκειμένου να τελειώσει την παρασκευή της και να δώσει σωστό και νόστιμιο πιάτο στους κριτές στο τέλος της δοκιμασίας δεν έδωσε καθόλου σημασία στην όψη της κουζίνας της, παρ' όλο που γνώριζε ότι θα... επιθεωρούν οι κριτές. Όταν λοιπόν πέρασε από εκεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το γνωστό του χιούμορ τη ρώτησε: "Εδώ μαγείρευες ή άλλαζες λάστιχο;". Η ατάκα του φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει γέλια στην Άλκηστις η οποία γελώντας του είπε πως όντως, έμοιαζε σαν να άλλαζε όλη αυτή την ώρα λάστιχο. 

Τρεις παίκτες είχαν –όπως συμβαίνει πάντα- τα καλύτερα πιάτα ανάμεσα στους 17 διαγωνιζόμενους όμως μόλις ένας πήρε τη νίκη, έχοντας προβάδισμα έναντι των συμπαικτών του.

Οι παίκτες κλήθηκαν στην πρώτη αυτή δοκιμασία του σημερινού επεισοδίου να μαγειρέψουν κάτι με εντόσθια και συκωταριές. Οι τρεις παίκτες με τα καλύτερα πιάτα ήταν η Άλκηστις, ο Πάνος και ο Παντελής.

Τελικά, οι κριτές, μετά από μία μίνι σύσκεψη αποφάσισαν πως καλύτερο πιάτο από τους τρεις ήταν αυτό της Άλκηστις, η οποία ενθουσιάστηκε με τη νίκη της.

Αυτή η νίκη τής έδινε προβάδισμα έναντι των συμπαικτών της. Γιατί θα μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα σε τρία υλικά εκείνο που θα ήθελε να είναι το βασικό συστατικό για την επόμενη δοκιμασία. Επίσης, οι κριτές της έδωσαν και τη δυνατότητα να βάλει στοπ σε υλικά που πίστευε πως θα χρησιμοποιήσουν οι συμπαίκτες της προκειμένου να μην μπορούν εκείνοι να κάνουν εύκολα πιάτα. Για πρώτη φορά δηλαδή θα μπορούσε να λειτουργήσει στρατηγικά, βάζοντας "τρικλοποδιά" στους συμπαίκτες της ώστε να μην έχουν πολλές επιλογές σε υλικά. 

Οι 17 παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν με βασικό συστατικό το κριθαράκι αλλά με περιορισμό σε άλλα βασικά υλικά.

Στο… στόχαστρό τους έβαλαν όλοι οι παίκτες του Master Chef την Άλκηστις, η οποία με τη νίκη της πήρε προβάδισμα έναντι των συμπαικτών της και έθεσε τους δικούς της όρους για την επόμενη δοκιμασία, βάζοντας συγχρόνως και… τρικλοποδιές στους συμπαίκτες της, όπως βέβαια της επέτρεψαν οι κριτές.

Η Σπυριδούλα, λοιπόν ήταν αυτή που τα έβαλε ανοιχτά με τη συμπαίκτριά της, δείχνοντας ανοιχτά την ενόχλησή της. Η Άλκηστις έδειξε να θυμώνει με συμπεριφορές συμπαικτών της και συνεχώς πετούσε… μπηχτές.

Οι παίκτες που τα πιάτα τους ξεχώρισαν ήταν ο Άλεξ, ο Ζαχίρ και η Ιωάννα. Και οι τρεις άκουσαν τα καλύτερα λόγια από τους κριτές. Τελικά, το καλύτερο πιάτο από τα τρία ήταν αυτό του Άλεξ που αυτόματα γίνεται αρχηγός στην επόμενη δοκιμασία για την ομάδα του.

Τα πιο κακά πιάτα ήταν αυτό της Ασημίνας -η οποία χρησιμοποίησε απαγορευμένο υλικό- οπότε βγήκε κατευθείαν υποψήφια προς αποχώρηση, του Χαράλαμπου, του Γιώργου, της Γιάννας και της Μαρίας.

Τελικά, μαζί με την Ασημίνα, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Χαράλαμπος και ο Γιώργος.

Οι τελευταίοι θα αναμετρηθούν σήμερα για την παραμονή τους στο σπίτι του Master Chef. 

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου
Έβαλε τα κλάματα on camera η Εύη Βατίδου για το «τίποτα» που την αποκάλεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Δήμητρα Παπαδοπούλου & Γιάννης Μπέζος αναβίωσαν τους «Απαράδεκτους» μετά από 31 χρόνια
Η απάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και του Φοίβου Δεληβοριά για τη συναυλία για τα Τέμπη
Ενοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν άκουσα τον Στέλιο να λέει να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος»
Με την ελληνική σημαία στους ώμους της στην Αυστραλία - Sold out και οι τέσσερις εμφανίσεις της Αναστασίας