Διακρίθηκαν για άλλη μια χρονιά οι chefs του Four Seasons Αναδείχθηκαν πρωταθλητές με 26 μετάλλια στην Gastronomia-Horeca 2019

 
Στο υψηλότερο βάθρο ανέβηκαν οι chefs του Ξενοδοχείου Four Seasons, οι οποίοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές της γαστρονομίας, κατακτώντας 8 χρυσά, 16 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια, για τις εμπνευσμένες προτάσεις τους, στην έκθεση Gastronomia - Horeca 2019.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Τα 26 συνολικά μετάλλια που απέσπασαν οι chefs αποτελούν σήμα κατατεθέν της δεξιοτεχνίας, του επαγγελματισμού και της ομαδικότητας, που διακρίνει το προσωπικό του Four Seasons, ως αναπόσπαστο κομμάτι των συνεχών επιτυχιών του, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στον κορυφαίο αυτό θεσμό.
Οι βραβεύσεις των chefs, αλλά και τα εγκωμιαστικά σχόλια που απέσπασαν κατά τη διάρκεια της  έκθεσης Gastronomia – Horeca 2019 αποτελούν ύψιστη τιμή για το Four Seasons, καθώς η σκληρή δουλειά του προσωπικού αποτελεί και το σημαντικότερο παράγοντα διασφάλισης της ποιότητας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του Ξενοδοχείου.
Ταυτόχρονα, οι επιτυχίες τους αναδεικνύουν το Four Seasons και ως φυτώριο ταλαντούχων chefs, οι οποίοι, υπηρετούν με μεθοδικότητα και αφοσίωση την τέχνη της γαστρονομίας.
 
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι ανάμεσα στους επαγγελματίες chefs του Four Seasons που κατέκτησαν τα κορυφαία βραβεία του θεσμού είναι:
 
Pastry of the Year / Χρυσό Μετάλλιο: Νέαρχος Αριστείδου
Young Chef of the year / Χρυσό Μετάλλιο: Αντρέας Ηλία
Plated dessert / Χρυσό Μετάλλιο: Μάριος Κακόψητος, Γιάννης Κουτάλης
Plated dessert / Αργυρό Μετάλλιο: Κωνσταντίνος Σκίτσας, Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου, Γαβριέλλα Αντωνίου, Κωνσταντίνος Αντρέου
Grand Prix / Αργυρό Μετάλλιο: Γιάννος Παπακωνσταντίνου, Λία Μάντζη, Αντρέας Κωμοδρόμου, Ανδριανή Βλαδιμήρου, Λουκάς Κοσμά, Κωνσταντίνος Ιακωβίδης, Γαβριέλλα Αντωνίου
Service Grand Prix / Αργυρό Μετάλλιο: Βασίλης Χατζηκυριάκος
Appetizer / Χρυσό Μετάλλιο: Χρίστος Χριστάκη, Φρίξος Ευαγγέλου, Ιωάννης Σωκράτους, Σιμόνα Νικολάου
Cyprus Buffet / Αργυρό Μετάλλιο: Χάρης Μουστάκας, Μάριος Περικλέους, Θεοδόσης Ανδρέου
Petit Four / Αργυρό Μετάλλιο: Αντρέας Διονυσίου
Modern Cypriot Dish / Χάλκινο Μετάλλιο: Γιάνγκος Ιωάννου, Μόνικα Ορφανίδου
 
 
 

Δειτε Επισης

Γούρι «Δέντρο της Ζωής» του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Τα Burger King παρουσιάζουν το καλύτερο από ποτέ Whopper®, μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης.
IKEA Κύπρου: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 2ο “Follow Your Art”, με συμμετοχές Πανεπιστημίων από όλη την Κύπρο.
Αυτό είναι το νέο ‘dine in’ χειμερινό μενού του #Wagamama
Η Cryos International τιμά τους δότες σπέρματος και ωαρίων κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας
Κάτι ψήνεται στην Έγκωμη…. Νέες γευστικές απολαύσεις στα κάρβουνα αλά Ελληνικό
Τα αλλαντικά Snack μείωσαν το αλάτι κατά 25% και κράτησαν τη γεύση!
Η KEAN ρίχνει φως στα σημάδια του καρκίνου του μαστού και στηρίζει τη Europa Donna Κύπρου με τη νέα της καμπάνια
Ενημερωτική εκστρατεία της Κυπριακής Αιματολογικής Εταιρείας για το μήνα Σεπτέμβριο
#EuropaDonna Κύπρου: Στις 5 Οκτωβρίου, στην 20η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες θα περπατήσουμε μαζί