Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

ΚΡΙΟΣ

Ευνοημένοι/ες ξεκάθαρα σε σπουδές, εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, εκδόσεις, μεγάλες συμφωνίες και ταξίδια. Διαχειριστείτε με σύνεση χρηματοοικονομικές υποθέσεις, υπογράψτε μετά τις  21/11 για πιο σίγουρη επιτυχία. Πιέζεστε λιγάκι ακόμα εσείς της 5-6-7/4 και της 10-11/4. Κάτι εξαιρετικά θετικό έρχεται για εσάς της 18/4 κοντά στις 24 Νοεμβρίου! Προκλήσεις, αλλά και καινούργια βήματα σε επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών είναι στο προσκήνιο για πολλούς/ ές γεννημένους/ ες μετά τις 8/4. Σταδιακά η ζωή δείχνει να γίνεται…κανονική! 

ΤΑΥΡΟΣ

Σχέσεις / συνεργασίες /συμφωνίες είναι ζητήματα που τίθενται (εκ νέου) επί τάπητος για να ξεκαθαριστούν ως υποθέσεις. Καλύτερες οι συναλλαγές, αλλά και οι υπογραφές μετά τις 21/11. Για εσάς της 23/4 ο μήνας ενέχει το στοιχείο της έντασης ή της ρήξης ή της ανατροπής, ειδικά κοντά στις 24. Κέρδη, απολαύσεις ή και αίσθηση δικαίωσης για ορισμένους/ ες. Πιο σίγουρες και γενικώς εποικοδομητικές / ελπιδοφόρες οι εξελίξεις για τους Ταύρους της 5-6-7/5 και της 10-11/5. 

Σχέσεις, συνεργασίες και συμφωνίες έχουν το «άγγιγμα» των αγγέλων του πλανητικού σκηνικού. Με περισσότερες πιέσεις προς το παρόν προχωράτε εσείς της  21-22-23/5, αλλά και οι Δίδυμοι της 26-27/5. Δίδυμοι της 5-6/6 πιθανώς θα βιώσετε και την έννοια του διλήμματος ή της σύγχυσης. Μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη καραδοκεί για κάποιους/ ες της 18/6 κοντά στις 24 του μήνα. Ανατροπές διαφαίνονται, παράλληλα, για τους γεννημένους κοντά στις 8/6. Αναπροσαρμογή προγραμμάτων, διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, τρεξίματα ρουτίνας είναι όλα φυσιολογικά με τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος λέει «όχι» στις υπογραφές και στις κρίσιμες επιλογές / αποφάσεις έως τις 20/11. Ερωτισμός και δημιουργικότητα στα φόρτε τους για Διδύμους με γέννηση μετά τις 8/6 στις πρώτες 18 μέρες του μήνα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει, τουλάχιστον μέσα από την επικοινωνία. Η έννοια της πίεσης ή των ορίων αφορά εσάς της 7-8-9/7 και της 12-13/7, όμως η πανσέληνος βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Η καθημερινή εμπειρία γίνεται καλύτερη συνολικά: στη δουλειά, στο σπίτι, αλλά και στον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας. Η ένταση, οι αλλαγές  ή και τα προβλήματα στην οικογένεια ή σχετικά με ζητήματα σπιτιού / ακινήτων αποτελούν πιθανά σενάρια έως τις 18 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια μπορείτε να πάτε μπροστά με πραγματικά πιο θετική ενέργεια εφ’ όλης της ύλης. Η 24/11 πιθανώς επιφυλάσσει μια καλή, απρόσμενη αλλαγή / ευκαιρία για εσάς της 24-25/6.

ΛΕΩΝ

Έρωτας, επιχειρήσεις, θέματα που συνδέονται με τα παιδιά, την αναψυχή, αλλά και την εκπλήρωση μεγάλων επιθυμιών βρίσκονται στο επίκεντρο της εύνοιας.  Ακίνητα ή οικογένεια ενίοτε αποτελούν το «αγκάθι», κυρίως μετά τις 18/11. Επιλέξτε να υπογράψετε ή να λάβετε καθοριστικές αποφάσεις μετά τις 20/11. Ετοιμαστείτε για αλλαγές / ξαφνικές ανατροπές τοπίου και διαχειριστείτε με σύνεση κάθε σημαντική υπόθεση, αν γεννηθήκατε κοντά στις 26/7. Θεωρήστε ότι η τύχη σας πηγαίνει πραγματικά, αν γεννηθήκατε στις 20/8. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολυέξοδος ο μήνας στο μεγαλύτερο μέρος του. Βεβαίως, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με ανθρώπους καρδιάς, να εξωραΐσετε ένα χώρο  ή να ασχοληθείτε επιτυχώς με αγοραπωλησίες ακινήτων. Επαναδιαπραγματεύσεις είναι στο πρόγραμμα, καθώς και διεκπεραίωση πάσης φύσεως εκκρεμοτήτων. Εποικοδομητικές υπογραφές, αλλά και αποφάσεις κρίνονται αυτές που θα λάβουν χώρα μετά τις 20/11. Μια υπόθεση παίρνει τυχερή τροπή για εσάς της 12/9. Απροσδόκητες εξελίξεις εκπλήσσουν ευχάριστα εσάς της 26/8 γύρω στις 24/11. Παρθένοι της 8/9 αποφύγετε  εξιδανικεύσεις / απογοητεύσεις και προνοήστε για αυταπάτες / εξαπατήσεις. Για πολλούς/ ές το τέλος του μήνα ενέχει το στοιχείο της ευχάριστης αλλαγής.  

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνία,  δημόσιες σχέσεις, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, συναλλαγές, αλλά και σεμινάρια επιμόρφωσης, διδασκαλία, συγγραφή, εμπόριο είναι τονισμένα.  Η διπλωματία στα φόρτε της! Μέχρι τις 18/11 παραμένετε αποφασιστικοί/ ές και δυναμικοί / ές σε κάθε επίπεδο, αλλά φροντίστε να μην κάνετε λάθη βιασύνης ή επιπόλαιης διαχείρισης. Υπογραφές, σημαντικές αγορές και καθοριστικές αποφάσεις αποβαίνουν πιο εποικοδομητικές μετά τις 20/11. Απροσδόκητα έξοδα στο τέλος του μήνα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Κάποιες πιέσεις φαντάζουν ιδιαίτερα ενοχλητικές ακόμα για εσάς της 8-9-10/10 και της 13-14/10. Ζυγοί της 21/10 εστιάστε στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται γύρω στις 24/11! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι τις 20/11 διάγετε φάση επαναπροσδιορισμών σε κάθε επίπεδο.  Υπογραφές κι αποφάσεις συμφέρουν από το τέλος του μήνα και μετά, εφόσον ήδη θα έχετε ερευνήσει, αλλά και επαναδιαπραγματευτεί επιτυχώς. Ο μήνας επιφυλάσσει θετική ροή εξελίξεων για εσάς της 7-8-9/11 και της 12-13/11.  Είστε τυχεροί / ές στο χρήμα, αλλά κι έτοιμοι/ ες να το σπαταλήσετε, για να το απολαύσετε, οπότε προσέξτε!  Η αποφασιστικότητα και η δύναμή σας μπορούν να αποβούν «μοιραίες», αν δεν διαχειριστείτε με μαεστρία εύφλεκτες ή περίεργες καταστάσεις κοντά στις 24/11. Αυτό ισχύει κυρίως, για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 26/10. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανασύνταξη κι αισιοδοξία. Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, αγάπες, συνεργασίες, αλλά και  γοητεία, γλυκύτητα και λάμψη είναι έννοιες συνυφασμένες με ιδιαίτερη εύνοια για εσάς . Για τους Τοξότες της 20/12: αναμείνατε κάποια εξέλιξη σαν δώρο γύρω στις 24 του μήνα. Ανατροπές διαφαίνονται, παράλληλα, για τους γεννημένους κοντά στις 10/12.  Υπομονή έως τις 21/11 για οποιαδήποτε σημαντική υπογραφή ή κρίσιμη απόφαση. Κάποιες προκλητικές συγκυρίες πιέζουν ενίοτε εσάς της 22-23-24/11 και της 27-28/11.  Συγχύσεις / διλήμματα / ασθενικές καταστάσεις / αυταπάτες / απάτες / ζημιογόνες εξιδανικεύσεις : προσέξτε εσείς της 8/12.

Στόχοι, σχέδια, πρόσωπα, καταστάσεις βρίσκονται υπό επανεξέταση και ξεκαθάρισμα. Σημαντικές αποφάσεις, αλλά και υπογραφές κρίνονται πιο εποικοδομητικές μετά τις 21/11. Στρατηγική κι αποφασιστικότητα ας συνδυαστούν με εφεκτική στάση όπου χρειαστεί.  Προκλήσεις κουράζουν ενίοτε εσάς της 5-6-7/1 και της 10-11/1. Αξιοποιήσιμες ευκαιρίες και διέξοδοι κάνουν την εμφάνισή τους, την ίδια εποχή όπου άτομα ή συγκυρίες υποστηρίζουν τα συμφέροντά σας. Παρασκήνιο από εσάς ή για εσάς υπάρχει, το οποίο αυτή τη φορά «παίζει» υπέρ σας. Τυχεροί/ ές όσοι/ες γεννηθήκατε κοντά στα Χριστούγεννα, ειδικά στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοινωνικοί / ές κι εξωστρεφείς, προωθείτε τους στόχους σας μέσα από φιλίες, συμμαχίες, συλλογικούς χώρους και γνωριμίες  Γεννημένοι/ες μετά τις 7/2; Φαίνεστε έτοιμοι / ες να κατακτήσετε τον κόσμο, τουλάχιστον έως τις 18/11!  Η εποχή φαίνεται μάλλον μεταβατική / ρευστή όσον αφορά σε θέματα καριέρας / οικογένειας. Τελεσίδικες αποφάσεις ή και υπογραφές είναι πιο εύστοχες μετά τις 21/11. Υδροχόοι της 23/1, προσέξτε τη διαχείριση μπροστά σε αλλαγές / εντάσεις,  αλλά και τις ρήξεις ή τυχόν απότομες «ζημιές» γύρω στις 24/11.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάθε κατάσταση / όνειρο ή δρόμος ζωής δείχνει να μπορεί να σταθεροποιηθεί  μετά τις 20/11, οπότε και συμφέρει να υπογράψετε ή να λάβετε κρίσιμες αποφάσεις. Ενίοτε πιέζεστε ακόμα εσείς της  19-20-21/2 ή της 24-25/2. Διλήμματα ή συγχύσεις, ασθενικότητα, εξιδανίκευση ή απογοήτευση, αυταπάτες κι απάτες αποτελούν έννοιες που θα πρέπει να έχετε κατά νου, αν έχετε γενέθλια κοντά στις 6/3. Η κοινωνική σας εικόνα φαίνεται εξόχως προωθημένη, την ίδια εποχή όπου μπορείτε να λάβετε υποστήριξη από ανώτερα πρόσωπα ή / και την οικογένεια. Από τις 19/11 στοχεύετε ξεκάθαρα και αποδεικνύεστε τυχεροί / ές, ακόμα και με απροσδόκητες εξελίξεις, κυρίως αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 22/2. 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη