Ξέσπασε η Αργυρώ κατά του Γιάννη στο #PowerΟfLoveGR! Ποια δύο κορίτσια παραβίασαν τους κανόνες;

«Εγώ τώρα θα τα πω» και «Με πρόσβαλες μπροστά σε όλους» ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του Power Of Love ανάμεσα στον Γιάννη και την Αργυρώ. 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Το ζευγάρι που τελικά γνωρίζεται από το παρελθόν και συνεχίζει να λέει ψέματα, σύμφωνα με φωτογραφίες που μοιράστηκε στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς(Δείτε εδώ) είχε ένα επεισόδιο... ζήλιας στο χθεσινό επεισόδιο! 
 
Στον διαγωνισμό χορού που έκαναν οι παίκτες του Power of Love, ο Γιάννης Κοπιδάκης χόρεψε μαζί με την Ρένια Τσακίρη. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Αργυρώ Τσιοράνου, η οποία ξέσπασε κατά του Γιάννη.

«Εγώ πάντως είδα χημεία μεταξύ τους. Όχι, γιατί να ζηλέψω; Είναι δικαίωμά του να χορέψει με όποια θέλει. Αυτός ήταν ξεκάθαρος προς εμένα, ότι θέλει μόνο εμένα. Από τη στιγμή που δέχθηκε να χορέψει σήμερα με τη Ρένια, ξεκαθάρισε μια θέση. Έδειξε ένα ενδιαφέρον προς τη Ρένια, θεωρώ. Διάλεξαν να χορέψουν μαζί ένα τέτοιο τραγούδι.

Όταν ο Γιάννης δεν θέλει να πιάσει το χέρι της Λένιας για να ανέβει τις σκάλες, όπως λέει, εγώ τώρα θα τα πω. Όταν θέλει να μη δώσει το χέρι η Λένα στον Γιάννη για να ανέβει τις σκάλες και τώρα δέχεται με τη Ρένια να χορέψει και την πιάσει από τη μέση, δηλαδή αλλιώς να πιάσεις τη μέση και αλλιώς το χέρι του άλλου. Έχω άδικο;

Είναι χορός, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα έχει βγει εκτός, έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον προς κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ κατακρίνω την κίνηση ότι αυτός δεν ήθελε να πιάσει το χέρι της Λενίνα και τώρα δέχτηκε και να χορέψει… Ναι, το κατακρίνω γιατί εκείνη τη φορά εγώ είχα καταλάβει ότι ο Γιάννης όντως είναι ένας άντρας, ο οποίος δεν παίζει δεξιά και αριστερά», είπε η Αργυρώ μετά τον χορό του Γιάννη με τη Ρένια.

Στη συνέχεια ο Γιάννης έκατσε στον καναπέ με την Αργυρώ, προκειμένου να λύσουν την συγκεκριμένη παρεξήγηση. Ο Γιάννης της ζήτησε εξηγήσεις για τη “σκηνή” που έκανε πιο πριν και της τόνισε πως η Ρένια θέλει να τους δημιουργήσει πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα, η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι του Power of Love εμφανώς δυσαρεστημένη, κρατώντας μια κίτρινη κάρτα. Δύο παίκτριες, η Ρένια Τσακίρη και η Ζένια Σολδάτου, πήραν την πρωτοβουλία και πέρασαν στο σπίτι των αγοριών, χωρίς να πάρουν την έγκριση της παραγωγής. Αυτό σημαίνει παραβίαση κανονισμού και κίτρινη κάρτα για τις δυο τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια, αφού μίλησε στις δύο συγκεκριμένες παίκτριες, τους προειδοποίησε όλους να είναι προσεκτικοί από εδώ και πέρα και να ακολουθούν τους κανόνες του παιχνιδιού.

«Είμαι καλά, αλλά κάνατε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Ξέρετε ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Θέλω να δω τη Ζένια και τη Ρένια γιατί οι δυο τους πήραν πρωτοβουλία χωρίς να ρωτήσουν την παραγωγή και ήρθαν στο σπίτι των αγοριών. Γιατί κορίτσια; Δεν ξέρετε ότι δεν επιτρέπεται; Με κάνετε και νιώθω άσχημα γιατί πέρα από το ότι έχει κυρώσεις αυτή η κατάσταση, είναι σαν να μιλάω στα παιδιά μου. Αλλά πρέπει να θυμίσω σε όλους σας ότι οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι και όταν παραβιάζονται υπάρχουν οι κάρτες.

Έχω σήμερα μια κίτρινη κάρτα για σας. Μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο θα καταλήξω αν αξίζει να την πάρετε ή όχι. Ότι αξίζει, αξίζει να την πάρετε, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ξεκινήσουμε τόσο νωρίς με τις κάρτες. Αυτό θέλω να σκεφτώ. Αλλά θέλω όλοι σας να κρατήσετε στο μυαλό σας αυτό. Είναι άδικο να μαζέψετε κάρτες και να φύγετε για κάτι που απλώς θα μπορούσατε απλώς να το έχετε αποφύγει. Σκεφτείτε το», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, η παρουσιάστρια τους ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει, τελικά, κίτρινη κάρτα σε καμία από τις δύο!

Διαβάστε επίσης σχετικά με το Power of Love:

 

 

 

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
«Η κατάσταση της Μαρινέλλας κρίνεται κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα»
Η Playmate 2008, Σύλβια Παπαδάκη, καταθέτει μήνυση για κακοποίηση - Στον πατέρα η επιμέλεια των παιδιών
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»