Tο πρώτο φιλί στο σπίτι του #PowerOfLoveGR, η νέα παίκτρια και όσα είδαμε!

Ποιος είναι πατέρας και το κρύβει; Ποιο είναι το κορίτσι που μπήκε στο σπίτι και γιατί στρίμωξε τους παίκτες η Μαρία Μπακοδήμου; Όλα όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Ολυμπία Κουκουρίκη, μία 28χρονη όμορφη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη είναι η νέα παίκτρια του Power of Love. 

Η Ολυμπία εισέβαλε στο σπίτι των αντρών οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την εξωτερική της εμφάνιση και έσπευσαν να τη γνωρίσουν καλύτερα. Την ίδια ώρα, τα κορίτσια παρακολουθούσαν την πρώτη της γνωριμία με τα αγόρια. 

Όπως αποκάλυψε η Ολυμπία, δουλεύει εδώ και δέκα χρόνια νύχτα στα μαγαζιά του αδελφού της τον οποίο είχαμε γνωρίσει από τη συμμετοχή του στο Nomads 2.

Επίσης είπε πως ενάμιση χρόνο πριν χώρισε από την πρώτη σοβαρή σχέση που είχε στη ζωή της, τονίζοντας: 

«Μία σοβαρή σχέση είχα που κράτησε δύο χρόνια. Ήταν όλα πολύ ξαφνικά, συζήσαμε τους πρώτους έξι μήνες, τα κάναμε όλα μαζί και όπως άρχισε, έτσι και τελείωσε, πολύ έντονα».

Όταν ρωτήθηκε για τον άντρα που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της μέσα στο παιχνίδι, η Ολυμπία παραδέχτηκε ότι ο Φίλιππος ήταν αυτός που την ενδιαφέρει περισσότερο από τα άλλα αγόρια. Κάτι που έδειξε να στενοχωρεί λίγο την Έλενα η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται περισσότερο για εκείνον.

Ο Αντώνης Χρόνης και η Ρένια Τσακίρη είχαν την ευκαιρία να απομονωθούν για λίγο από τους υπόλοιπους παίκτες του Power of Love και να έχουν ένα τρυφερό τετ α τετ μεταξύ τους.

Ο Αντώνης μάλιστα ήταν ιδιαίτερα… επιθετικός με τη γυναίκα που έχει επιλέξει να διεκδικήσει μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, σε ένα τρυφερό παιχνίδι ανάμεσά τους, εκείνος έσκυψε και τη φίλησε στο στόμα, με τη Ρένια να σαστίζει. Προκειμένου να αποφύγει την ερωτική του επίθεση, η Ρένια θέλησε να αρχίσει κουβέντα μαζί του για να τον γνωρίσει καλύτερα... 

Και όμως! Συνέβη και αυτό!

Ο Τζόνι βρισκόταν με τη Νέρτζη στην κουζίνα και ετοίμαζαν έναν καφέ για να τα πουν λίγο πιο πριβέ. Όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακουγόταν δια στόματος… Τζόνι!

Καθώς λοιπόν την παρατηρούσε στο πρόσωπο, την πλησιάζει και της λέει: «Το ξέρεις πως έχεις μούσι;». Η Νέρτζη, φυσικό ήταν, να σαστίσει με τον Τζόνι να την αγκαλιά ζει θερμά και να της λέει πως της έκανε… πλάκα!

Μια ταραχή την πέρασε πάντως η Νέρτζη η οποία σίγουρα θα ψάχνει καθρέφτη για να σιγουρευτεί ότι δεν έχει καμία τρίχα στο πηγούνι της!

Δείτε το σχετικό απολαυστικό απόσπασμα!

Οι φήμες ότι παίκτης του Power of Love έχει παιδί κυκλοφόρησαν τις πρώτες μέρες που βγήκε το παιχνίδι στον αέρα. Η Μαρία Μπακοδήμου, στο επεισόδιο της Δευτέρας, έριξε το θέμα στο τραπέζι.

«Υπάρχουν κάποιες φήμες που θα ήθελα να δούμε και να ξεδιαλύνουμε», είπε η παρουσιάστρια και στην οθόνη προβλήθηκε ένα βίντεο από την κουβέντα που έκαναν ο Γιάννης Γεωργίου (Ίον) και η Μαργαρίτα Νέρτζη.

Η Νέρτζη ζητούσε να μάθει αν ο Ίον είναι πατέρας και το κρύβει. Κάτι που θέλησε να μάθει και η Μαρία Μπακοδήμου μετά την προβολή του βίντεο. «Υπάρχει κάποιος που θέλει να μου πει ότι έχει ένα παιδί ή δύο;», ρώτησε η Μαρία.

Ο Ίον, δίχως να δείξει ότι μπορεί να νιώθει άβολα, αρκέστηκε να πει: «Εγώ έχω τον καλύτερο ανιψιό του κόσμου»! Κι έτσι, το μυστήριο για τον «πατέρα» του Power of Love συνεχίζεται…

Tα δημοσιεύματα θέλουν πάντως τον παίκτη που έχει παιδί και το κρύβει να είναι ο Πάυλος.

Ιδιαίτερο θα είναι πάντως το σημερινό επεισόδιο όπου σε αυτό θα δούμε τον Γιάννη να παραδέχεται για πρώτη φορά ότι εκείνος και η Αργυρώ ήταν ζευγάρι πριν από το παιχνίδι! 

Σε αυτό θα δούμε έντονες αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του αλλά και την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου αλλά και τον Γιάννη να κλαίει! 

Δείτε περισσότερα εδώ: Χαμός στο #PowerOfLoveGR! Ο Γιάννης παραδέχτηκε πως είχε σχέση με την Αργυρώ πριν το παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης:

 

 

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
«Η κατάσταση της Μαρινέλλας κρίνεται κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα»
Η Playmate 2008, Σύλβια Παπαδάκη, καταθέτει μήνυση για κακοποίηση - Στον πατέρα η επιμέλεια των παιδιών
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»