«Η Ζενεβιέβ στο #GNTMgr δεν με άφηνε να φοράω εσώρουχα...»

Είναι γνωστό πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν αυστηρή με τα κορίτσια του Greece’ s Next Top Model, αλλά αυτό που ακούσαμε δεν το περιμέναμε ούτε από εκείνη!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Η Ειρήνη Στεριανού, η οποία μας απασχόλησε όσο ήταν στο GNTM, σε συνέντευξή που έδωσε στην «Φωλιά των Κου Κου», αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι της είχε απαγορεύσει η Ζενεβιέβ και... μας άφησε άφωνους!
 

 

Η πρώην παίκτρια τόνισε: «Φωτογραφικά μου αρέσει πάρα πολύ το μαλλί μου, αλλά μέχρι εκεί... ντρέπομαι να ανοίξω και σε ένα delivery γιατί θα με δει με καρφάκια, είναι χαλιά, απαίσια.

Τη μέρα που είχαμε αποχώρηση έβλεπα όλες τις κοπέλες που χτενιζόντουσαν κι εγώ ένιωθα πολύ έξω από τα νερά μου. Με είχαν χαρακτηρίσει ως Βαγγέλη Κακουριώτη.

Είχα καταλάβει από την αρχή ότι η Εβελίνα δεν είναι αυτό που δείχνει. Έχω δει να με σχολιάζει πίσω από την πλάτη μου. Η Ζενεβιέβ δεν με άφηνε να φοράω εσώρουχα, μου έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ποιος είναι ο λόγος χωρισμού της; Έπαθε κατάθλιψη, όπως γράφτηκε; Τι τελικά ισχύει; 

Η Ειρήνη αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Χώρισα, είχαμε κάποια προβλήματα στην σχέση μας πριν από το καλοκαίρι και θεωρώ πως έκανε τον κύκλο της. Θέλω να είναι καλά και δεν μου αρέσει να ακούω παραπληροφορήσεις από παντού. Ότι και καλά έχω κατάθλιψη, όπως βλέπεται γιατί να έχω κατάθλιψη ο χωρισμός ήταν από κοινή απόφαση»!

Όσο για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον πρώην σύντροφό της, που όπως φαίνεται βρήκε νέο αμόρε, είπε: «Δεν με πείραξε η φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον πρώην σύντροφο μου και άλλη γυναίκα. Είμαι χαρούμενη γιατί εγώ δεν είχα να προσφέρω κάτι παραπάνω σε αυτή τη σχέση και θεωρώ ότι δεν θα τον έκανα χαρούμενο και θέλω να είναι χαρούμενος ο άνθρωπος που έχω περάσει τόσα μαζί του και έχω αγαπήσει. Τη γνωρίζω. Φίλες δεν ήμασταν. Έχει τύχει να είμαστε σε κοινή παρέα και να έχουμε βγάλει φωτογραφίες.

Τα προβλήματα μας είχαν ξεκινήσει από πολύ πιο πριν. Το παιχνίδι σαν να μας ένωσε και λίγο μετά, γιατί όντως είχαμε κάνει προσπάθεια, απλά καταλήξαμε ότι δεν πάει άλλο. Είχε κάνει η σχέση τον κύκλο της», είπε η Ειρήνη Στεριανού που έδωσε και την απάντηση της στα σχόλια της Ειρήνης Ερμίδου για εκείνη: «Δεν γίνεται όλες οι γυναίκες να μην είναι γυναίκες. Είμαι θηλυκή, έχω το νάζι μου. Δεν θα έκανα κάτι με την Ειρήνη, δεν με ενδιαφέρει. Καταλαβαίνω ότι θέλει κάποια σημασία περισσότερη να κερδίσει μέσα από εμένα και κάποιες άλλες κοπέλες, για αυτό και ασχολείται με εμάς. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί δεν με αφορά σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
«Η κατάσταση της Μαρινέλλας κρίνεται κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα»
Η Playmate 2008, Σύλβια Παπαδάκη, καταθέτει μήνυση για κακοποίηση - Στον πατέρα η επιμέλεια των παιδιών
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»