Οι «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

Το κουδούνι χτυπά, τα πυροσβεστικά οχήματα ξεκινούν και η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Οι άνθρωποι που γνωρίζουν όσο κανείς άλλος την έννοια του κινδύνου και τα μάτια τους έχουν αντικρίσει χιλιάδες σκληρές εικόνες, όπως πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές, τροχαία δυστυχήματα, περίπλοκες διασώσεις και άλλα πολλά κρίσιμα περιστατικά, εξομολογούνται συγκλονιστικές ιστορίες που δεν λέχθηκαν ποτέ... στην εκπομπή-ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 21.15.
 
Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του περνούν 24 ώρες σ’ ένα Πυροσβεστικό Σταθμό, δίπλα από τους πυροσβέστες που με τον επαγγελματισμό και τη γενναιότητα ψυχής τους δεν διστάζουν να ρισκάρουν ακόμη και την ίδια τη ζωή τους, προκειμένου να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα διάσωσης των συνανθρώπων τους. Καταγράφουν συναισθήματα και εντυπωσιακές εικόνες, ανεβαίνουν σε γερανό ύψους 30 μέτρων, βιώνουν έστω για λίγο τον συνεχή αυξανόμενο παλμό τους, παρακολουθούν και χειροκροτούν την ετοιμότητά τους να ανταποκριθούν επάξια στο κάλεσμα του καθήκοντος, συνομιλούν μαζί τους και μένουν άναυδοι με τις ιστορίες που τους διηγούνται και αντιλαμβάνονται ότι έχουν να κάνουν με ένα εκ των σεβαστών τμημάτων του κυπριακού Κράτους που δεν παύει ποτέ να ανακαλύπτει την ελπίδα που γεννιέται μέσα από τα χαλάσματα.
 
Οι ίδιοι οι πυροσβέστες, που δικαίως θα μπορούσε να τους αποκαλέσει κανείς και Ήρωες, τόσο με την πειθαρχία τους όσο και με τη συνεχή εκπαίδευση και αφοσίωσή τους έχουν αναγάγει το επάγγελμά τους σε λειτούργημα και αξίζουν το θαυμασμό και την εκτίμηση όλων ανεξαιρέτως των πολιτών της κυπριακής κοινωνίας. Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, οι «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου έρχονται να αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι μία εκπομπή έρευνας μπορεί να αναδείξει πρόσωπα και γεγονότα με σεβασμό, διακριτικότητα και αντικειμενικότητα, μέσα από συνεχή εσωτερικά και εξωτερικά πλάνα, ένα διαφορετικό τρόπο συνέντευξης που δεν κουράζει τον τηλεθεατή, αλλά τον καθηλώνει μπροστά στην οθόνη, χαρίζοντάς του 80 λεπτά ποιοτικού και συγκλονιστικού περιεχομένου! «24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 21.15 από τον ALPHA Κύπρου.

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
«Η κατάσταση της Μαρινέλλας κρίνεται κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα»
Η Playmate 2008, Σύλβια Παπαδάκη, καταθέτει μήνυση για κακοποίηση - Στον πατέρα η επιμέλεια των παιδιών
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»