Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Τσιάκκα είναι γεγονός!

Η νέα κοινωνική σειρά “ΜΠΛΕ” του ALPHA Kύπρου, σε σενάριο του γνωστού σεναριογράφου Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 19.20 και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Με κορυφαίο καστ Κυπρίων και Ελλαδιτών ηθοποιών, έμπειρη ομάδα παραγωγής και εμπνευσμένους διαλόγους, ο Γιώργος Τσιάκκας επιστρέφει, μετά από πέντε χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, στον ALPHA Κύπρου για να συγκινήσει, να προβληματίσει και να περάσει βαθύτερα μηνύματα στους τηλεθεατές.
 
Χριστίνα Παυλίδου, Γιώργος Ζένιος, Νίκος Ψαράς, Στέφανος Κυριακίδης, Νίκη Δραγούμη, Μέλανη Στέλιου, Μαρίνος Χατζηβασιλείου και άλλοι πολλοί επιτυχημένοι και αγαπημένοι ηθοποιοί βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, παλεύοντας με τα πάθη, τις καθημερινές δυσκολίες και τα αναπάντεχα γεγονότα που έρχονται να προσθέσουν τη δική τους πινελιά σ’ ένα πίνακα ζωής με όλες τις αποχρώσεις του... “ΜΠΛΕ”.
 
Με εναλλασσόμενα εσωτερικά και εξωτερικά γυρίσματα, πανοραμικές εικόνες που μαγνητίζουν και ταξιδεύουν τους τηλεθεατές, το "MΠΛΕ" πραγματεύεται ανθρώπινες σχέσεις, φιλοδοξώντας να αγγίξει κάθε ψυχή με στιγμές συγκίνησης, χιούμορ, χαράς, δημιουργίας, έρωτα και θανάτου.
 


Ήδη το τρέιλερ της σειράς δίνει μία μικρή και ουσιαστική γεύση από τις ιστορίες που θα ξεδιπλωθούν και τους πρωταγωνιστές που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις με την ερμηνεία τους. Ηχηροί διάλογοι, ένα ιδιαίτερο φλερτ, ένα όμορφο τραγούδι που σιγοψιθυρίζεται από μία γλυκιά γυναικεία φωνή και μία βαρκούλα που γεμίζει φως από την παρουσία και τις κουβεντούλες δύο αθώων μικρών παιδιών, είναι μερικά από τα αρχικά πλάνα που κινούν την προσοχή και ενθαρρύνουν τον τηλεθεατή να συντονιστεί και να παραμένει στη συχνότητα του ALPHA Κύπρου, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 19.30.


ΜΠΛΕ. Πρεμιέρα: Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 19.20 στον ALPHA Κύπρου

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Σοκάρουν τα αδι-ανόητα και προσβλητικά σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για την Δανάη Μπάρκα
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
«Η κατάσταση της Μαρινέλλας κρίνεται κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»