Άρχισαν τα όργανα στο My style rocks! Έξαλλος ο Κουδουνάρης!

Έξαλλες έγιναν οι διαγωνιζόμενες με την κριτική επιτροπή.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Νωρίς άρχισαν τα όργανα στο My style rocks. Οι παίκτριες είχαν απορία για το τι θέλουν από εκείνες οι κριτές. Θέλουν basic concept ή ευφάνταστα;

Οι απορίες τους ήταν κάτι που δεν άρεσαν στους κριτές, αφού όπως υποστηρίζουν είναι εκεί για να τις βαθμολογούν με βάση αυτά που φοράνε για το concept που επιλέγουν να τους πουν.

Μάλιστα, η Μπέτυ Μαγγίρα με έντονο ύφος εξήγησε πως οι διαγωνιζόμενες είναι εκεί για να δείξουν στους τηλεθεατές αυτό που πρεσβεύουν και όχι για ν’ αποδείξουν κάτι σε εκείνους.

Οι παίκτριες θεώρησαν ότι αδικήθηκαν από τις βαθμολογίες που έλαβαν από τους κριτές και ζήτησαν να τους προσδιορίσουν τι ακριβώς θέλουν από αυτές. «Θεωρώ ότι αδικήθηκα» είπε με παράπονο στη Φωνή η Έφη Αναστασοπούλου.

«Επειδή ακούστηκε χθες από τους κριτές ότι θέλετε πιο ευφάνταστα κόνσεπτ, τι εννοείτε; Γιατί βλέπουμε ότι το ευφάνταστο δεν σας αρέσει και πάτε στο πιο καθημερινό», διαμαρτυρήθηκε η Τάνια Κοφινιώτη.

«Θες να σου δώσουμε αγάπη μου μια λίστα με κόνσεπτ να έχεις να έρχεσαι για να μην κουράζεσαι; Τι θέλεις; Πες μας ποιο είναι το πρόβλημα σου; Γιατί τσάμπα αναλωνόμαστε. Πες μας συγκεκριμένα «γιατί έβαλες τόσο σε αυτή» να σου απαντήσω!» αντέδρασε εκνευρισμένος με αυτό που γινόταν ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Nωρίτερα, η διαγωνιζόμενη του My style rocks Έφη Αναστασοπούλου, ντύθηκε για να πάει στο σπίτι του George Clooney στη λίμνη Κόμο.

Η διαγωνιζόμενη δάκρυσε καθώς έκανε πασαρέλα. Όταν στάθηκε μπροστά από τους κριτές η Μπέτυ Μαγγίρα δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει τον λόγο. Εκείνη , είπε πως πρόκειται για κάτι προσωπικό χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Όσον αφορά το outfit της ήταν καλό σε επιμέρους σημεία, ενώ τα παπούτσια της δεν άρεσαν.

Ωστόσο, οι υπόλοιπες παίκτριες της έδωσαν καλή βαθμολογία με αποτέλεσμα να αποσπάσει 3,5.

Όταν στάθήκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, το look της δίχασε, καθώς μπορεί σε γενικές γραμμές να ήταν καλό, ωστόσο τα παπούτσια δεν ήταν η καλύτερη επιλογή.

Βέβαια, ο Στέλιος Κουδουνάρης, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την τσάντα που φορούσε στην μέση της. Άλλωστε, είναι γνωστό από πέρυσι, πως ο σχεδιαστής έχει μεγάλο κόλλημα με τις τσάντες.

Όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης ρώτησε εάν θα βγάλει την τσάντα, η απάντηση ήταν όχι. Όπως εξήγησε και η Μπέτυ Μαγγίρα, αυτή η τσάντα που φοράνε στη μέση δεν βγαίνει.

Διαβάστε επίσης:

 

 

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου