Aυτή είναι η παρέα της Χαριτίνης Ηλιάδου στο TvOne!

Από τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου και κάθε απόγευμα στις 15:00, η Χαριτίνη Ηλιάδου -ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια, φρεσκάδα και θετικότητα- θα μας κρατά συντροφιά μαζί με την υπόλοιπη παρέα στο TvOne.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Χαριτίνη ανοίγει μία μεγάλη αγκαλιά για όλους τους τηλεθεατές που έχουν την ανάγκη να ξεφύγουν από οσα τους προβληματίζουν και να δώσει τη δική της ξεχωριστή… πινελιά στα απογεύματά μας!
 
Το παζλ στην «ΠΑΡΕΑ mou» έρχονται να συμπληρώσουν οι: Έλενα Θεοδώρου, Αλέξανδρος Ταραμουντάς, Μαρία Πορφυρίου και Μικαέλα Κωνσταντίνου, που θα προσθέσουν μπόλικες δόσεις αισιοδοξίας, δημιουργικότητας και ζωντάνιας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαζί με τη Χαριτίνη και την «ΠΑΡΕΑ mou» θα κάνουμε κουβέντες με ανθρώπους που αγαπάμε και ξεχωρίζουν, θα πάρουμε συμβουλές για όλα όσα μας αφορούν, θα τραγουδήσουμε, θα μαγειρέψουμε, θα συγκινηθούμε, αλλά κυρίως θα χαλαρώσουμε και θα γελάσουμε.
 
Ας γνωρίσουμε την Παρέα!
 
Έλενα Θεοδώρου
Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός στην προκειμένη… η παλιά είναι αλλιώς. Την παρακολουθούμε τα τελευταία δυο χρόνια μέσα από το TvOne και τη θαυμάζουμε για την εργατικότητα και τη ζωντάνια της. Κατάγεται από τη Λεμεσό και μιλάει Αγγλικά και Βουλγάρικα. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία ενώ ασχολείται με το modeling εδώ και 12 χρόνια. Αφιερώνει τον ελεύθερό της χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους της, ενώ δηλώνει ότι της αρέσουν τα ταξίδια και η φωτογραφία.
 


Αλέξανδρος Ταραμουντάς
Αγαπάει την τηλεόραση και είναι η κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία δυο χρόνια μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του. Είναι 26 ετών, απόφοιτος ΒΑ Advertising and Multimedia Communication and Graphic art και Advanced Professional Diploma in Art Middlesex University. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά. Του αρέσει το σινεμά και το θέατρο, πηγαίνει σε συναυλίες και επιθυμία του είναι να εξερευνήσει τον κόσμο ταξιδεύοντας. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά του είναι και το ποδόσφαιρο. Το ποια ή ποιες ομάδες υποστηρίζει πάντως, δεν μας αποκαλύπτει…

 
Μαρία Πορφυρίου
Θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε και ως το γλυκό σπασικλάκι της απογευματινής μας παρέας. Άλλωστε δεν αποφοιτήσαμε όλοι με βαθμό 19,4 στα 20. Η 24χρονη Μαρία κατάγεται από την Αραδίππου. Έχει σπουδάσει Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Glasgow Caledonian University. Με την επιστροφή της στην Κύπρο το 2016 έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο των media, συμμετέχοντας στην ομάδα παραγωγής του παγκύπριου διαγωνισμού Ομορφιάς «STAR ΚΥΠΡΟΣ 2016», ενώ άρχισε να αρθρογραφεί και σε sites. Διαθέτει καλλιτεχνική φλέβα, καθώς μετράει διακρίσεις στον χορό και στο τραγούδι, ενώ ασχολήθηκε και με την υποκριτική, συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις.

 
Μικαέλα Κωνσταντίνου
Την ξεχωρίσαμε από το 2016 όταν έλαβε μέρος στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ομορφιάς «STAR ΚΥΠΡΟΣ». Καθόλου τυχαία η απόφασή της, όντας λάτρης της μόδας, καθώς ασχολείται με το modeling τα τελευταία 4 χρόνια, διαθέτει το δικό της fashion blog, ενώ πριν ένα χρόνο δημιούργησε τη δική της χειροποίητη συλλογή ρούχων. Είναι δασκάλα Προδημοτικής Εκπαίδευσης, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου το 2016 και αυτή τη στιγμή σπουδάζει δημοσιογραφία.

 

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»