Ο Φουρθιώτης έδιωξε την Τσόλκα και φέρνει πίσω την… στα Αποκαλυπτικά! Δείτε τα μηνύματα τους!

Στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon παραμένει ο Μένιος Φουρθιώτης και η εκπομπή του, Αποκαλυπτικά.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο παρουσιαστής, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας κάνει ήδη τις πρώτες σκέψεις και συζητήσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τις αλλαγές που θα δούμε στους συνεργάτες του.

Η Νανά Παλαιτσάκη επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής, Αποκαλυπτικά, κάνοντας έτσι τον Μένιο Φουρθιώτη ιδιαίτερα χαρούμενο για την επιστροφή της συνεργάτιδάς του.

Ο ίδιος έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: "Καλό μήνα ... Η αγαπημένη Νανά Παλαιτσάκη επιστρέφει επίσημα στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ τη νέα σεζόν .... καλώς ήρθες στο σπίτι σου Νανά μας .... χαρά μας και τιμή μας".

 

Εκτός Αποκαλυπτικών και Epsilon βρέθηκε μετά από ανακοίνωσή της γνωστή δημοσιογράφος. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια στα social media για το μέλλον της στο σταθμό.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Τσόλκα, η οποία έκανε τη δική της ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Εκτός όμως της αποχώρησης από τον σταθμό, έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να επιστρέψει και στην τηλεόραση γενικότερα.

«Γνωρισα και ευτυχισμένους πανελίστες! Πέντε χρονια μετα τη συμμετοχη μου στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ έφτασε η ωρα της αποχώρησης. Στις δυο τελευταίες εκπομπές της χρονιάς δε θα σας πω αντίο, αλλά σας λεω απο εδω ευχαριστω για το ότι ήσασταν συνταξιδιώτες. Πότε με κριτικές, κάποτε με τρυφερόλογα και συχνά επικριτικά. Αν και ποτε δε λες ποτέ, θεωρώ πως η καθε μου εμφανιση στην τηλεοραση τελειωνει εδω. Και δεν θέλω αλλο και δεν με θελει αλλο. Σας φιλω, να προσεχετε και φιλιά στα αλλα παιδια στο σπίτι…

Σ.σ: Γωγώ, Ελπίδα, Νάνσυ, Γιώργο, Λάμπρο, Φαίη, Ευη, Σφοντίλω, λατρεμένη μου Βάσω, Αλίκη, Πάρη, ΑΕΚτζη, Αρη Λυχναρά, Δούκα της Νάξου, Μαράκι τετραπέρατο, Μένια, Χριστιάννα, Τζοαννα, υπεροχες, μικρο μου πολιτικομηχανικάκι – δηλαδή Μυρτούλι μου, καλιεργημένε μου Κύπριε Σταύρο, κυριε Γιαννη στο κυλικειο, εξαίσιε Αλεξανδρε με τη φωνάρα σου, Κωστάκη μου με τα μαλλια μερακλή, που με έκανες απο κασσίδα ανθρωπο, εσεις καλοπαιδια στην εισοδο, σε ολους μεγαλο ευχαριστω και παντα θα στε στη καρδια μου σε ενα ξεφωτο. Και τα πάμε ναι; Πάμε για άλλα και χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια… ΕΞΟΔΟΣ

Σ.σ 2: Και φυσικά τον Νάσαρο Γουμενίδη και την grande dame κυρία Χριστίνα και την Μάρτζυ μου, το πιο ωραιο κορίτσι…», έγραψε η δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτησή της.

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»