Σύννεφα στην σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία;

«Σύννεφα» έχουν σκεπάσει στην σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διαρρέουν.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το ζευγάρι περνά κρίση και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον και αν θα μπορέσουν τα προβλήματά του να ξεπεραστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον, η Ελένη Φουρέιρα μετακομίζει. Μάλιστα όπως αναφέρει το Ciao στο δημοσίευμά του, το πρώτο σπίτι που είδε είναι σε πολύ πιο ήσυχη γειτονία, ενώ το δεύτερο, στο οποίο παρέμεινε αρκετή ώρα συζητώντας με τον ιδιοκτήτη, βρίσκεται στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η Ελένη Φουρέιρα θέλει να αλλάξει σπίτι εν όψει της αναχώρησης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα καλούνται να αντιμετωπίσουν μία δύσκολη στιγμή στη σχέση τους, καθώς σύντομα θα πρέπει να αποχωριστεί ο ένας τον άλλον και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους.

Το ζευγάρι που εδώ και 1,5 χρόνο είναι μαζί, κρατούσε χαμηλούς τόνους και απέφευγε τις κοινές εμφανίσεις παρά το γεγονός ότι συζούσε. 

Η μεταγραφή του Μποτία στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Χιλάλ είναι γεγονός και το συμβόλαιο του διετές. Πλέον κοινός τους τόπος θα είναι τα αεροδρόμια, αφού και η 31χρονη τραγουδίστρια έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες καθώς το fuego σαρώνει, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, στην κριτική επιτροπή του La Banda στο Epsilon.

Παρά τα δημοσιευμάτα πάντως, τις προηγούμενες μέρες το ζευγάρι πέρασε μαζί ένα τριήμερο στη Μύκονο.Κατάφεραν να συντονίσουν το φορτωµένο τους πρόγραµµα και ταξίδεψαν µαζί µέχρι τη Μύκονο για µια ολιγοήµερη ερωτική απόδραση που τόσο πολύ είχαν ανάγκη και οι δύο.

Με αφορμή την εμφάνισή της στο gay festival «XLsion Mykonos» η ωραία Ελένη βρέθηκε στο νησί των ανέμων. Μαζί της, όμως, ήταν και ο καλός της, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις αθλητικές του υποχρεώσεις στη νέα του ομάδα, Αλ Χαλίλ.

Οι δυο τους χαλάρωσαν με βουτιές και βόλτες στην παραλία και διασκέδασαν σε αγαπημένα στέκια.

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»