Aniston και Jolie με νέες σχέσεις! Η μια με γυμναστή και η άλλη με δισεκατομμυριούχο!

Η μια με γυμναστή και άλλη με δισεκατομμυριούχο!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ανυπόστατες φήμες αποδείχθηκαν για μία ακόμη φορά οι πληροφορίες που ήθελαν τη Jennifer Aniston να επανασυνδέεται με τον  Brad Pitt και μάλιστα τα πράγματα να είναι υπέρ του δέοντος σοβαρά μεταξύ τους.
 
Και αυτό το συμπέρασμα βγήκε όπως καταλαβαίνεις, διαβάζοντας τα νέα δημοσιεύματα του Hollywood Life που θέλουν την ηθοποιό να έχει σχέση (ή να βγαίνει καλύτερα) με τον personal trainer της, Leyon Azubuike.
 
Και μάντεψε ποιος δεν έχει ενθουσιαστεί καθόλου με αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή της Aniston; Bingo! Ο Justin Theroux έχει γίνει έξαλλος με την είδηση αυτή και με το γεγονός ότι προχώρησε σε σοβαρή σχέση, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό τους.

Έξι μήνες έχουν περάσει από τότε που το διάσημο ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του και τον γάμο του, με τον Justin όμως να είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα να βρει νέα σύντροφο.
 
Και σε ρωτάμε εμείς τώρα, πού ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα του Justin στο γεγονός ότι η Aniston έχει νέα σχέση; Εκείνος δεν ήταν που είχε δηλώσει τρομερά ελεύθερος με τον χωρισμό τους, μιας κι ένιωθε φυλακισμένος σε κλουβί με τον γάμο τους; Ποιος ο λόγος να γίνεται έξαλλος, αν η 49χρονη έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του γεροδεμένου αν μη τι άλλο, Leyon;

 
Απορία προξένησε σε όλους, η απόφαση της Angelina Jolie να προχωρήσει το διαζύγιο που τρέναρε επί δύο χρόνια με τον Brad Pitt με συνοπτικές διαδικασίες.
 
Όπως εξηγεί το περιοδικό "In Touch" υπάρχει λόγος για την απόφαση αυτή της Jolie ευθύνεται ο έρωτας με Βρετανό δισεκατομμυριούχο τον οποίο η Angelina σκοπεύει να παντρευτεί άμεσα.

Ο νέος έρωτας της ηθοποιού θα είναι ο τέταρτος σύζυγος της Jolie η οποία υποτίθεται πως πέτυχε τζακ ποτ και πως και αυτός ασχολείται με τις φιλανθρωπίες.

Τη γνωριμία στην Jolie και τον αγαπημένο της έκανε κοινός γνωστός από την κοινότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και μέχρι σήμερα η σχέση είχε κρατηθεί μυστική.

Εν τω μεταξύ, ο Pitt φέρεται να μην είναι καθόλου χαρούμενος με το νέο δεσμό της Jolie μιας και ο δισεκατομμυριούχος φέρεται να ασχολείται ενεργά με τη ζωή των έξι παιδιών την κηδεμονία των οποίων μοιράζεται ο Brad με την πρώην σύζυγό του.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»