Η πρώτη επίσκεψη της Meghan στο Τορόντο την ώρα που ο πατέρας και αδερφή της ετοιμάζουν reality

Η Meghan Markle σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει το πρώτο της solo ταξίδι στο εξωτερικό και την Κυριακή που μας πέρασε έφτασε στο Τορόντο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Κι ενώ πρόκειται μέσα στην εβδομάδα να συναντήσει την μητέρα της Doria Ragland στο Los Angeles, έχει αποφασίσει να μην μιλήσει, ούτε να δει τον πατέρα της, Thomas Markle, παρά το γεγονός πως θα απέχει από εκείνον μόνο 150 μίλια.

Η Mirror αναφέρει, πως η Δούκισσα του Sussex δεν έχει στα σχέδια της προγραμματισμένο να δει ή να μιλήσει με τον πατέρα της ή ακόμη και να επανασυνδεθεί μαζί του, μετά και τις καινούργιες απαράδεκτες συνεντεύξεις που έδωσε για την βασιλική οικογένεια το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην πραγματικότητα, παρά το γεγονός πως την προηγούμενη εβδομάδα το παλάτι σκεφτόταν να αποκτήσει μία πιο επιθετική στρατηγική για να χειριστεί τον Thomas και τα ετεροθαλή αδέρφια της Meghan, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν σκοπεύουν να κάνουν κάποια καινούργια δήλωση για εκείνον. Η Meghan μάλιστα, υποστηρίζει πως αυτό το παιχνίδι ανάμεσα στα media και τον πατέρα της είναι άδικο, οπότε δεν θα δώσει επιπλέον τροφή για σχόλια, προκειμένου να τον προστατέψει.

Πιστεύουμε πάντως, πως μετά και από αυτήν την κίνηση της Meghan, η αδερφή της Samantha θα έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει να κάνει εκείνο το reality showπου λέγαμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samantha επιδιώκει και θέλει να κάνει το δικό της οικογενειακό reality show. Πως λέμε Keeping up with the Kardashians; Ε, αυτό θα λέγεται Keeping up with the Markles, αφού θέλει να το κάνει στα πρότυπα του εν λόγω show και θα εμπλέξει σε αυτό και τον πατέρα της Δούκισσας του Sussex.

Γνωρίζουμε πως η ζωή τους έχει πολύ ζουμί...ή δράμα καλύτερα, από τότε που η Meghan επισημοποίησε τη σχέση της με τον Hary, αρραβωνιάστηκε και τελικά παντρεύτηκε. Και η Samantha έχει φροντίσει ήδη να γίνει μέρος όλης αυτής της ιστορίας, λέγοντας κάθε φορά και κάτι διαφορετικό προκειμένου να κατηγορήσει την αδερφή της και να αναφερθεί το όνομα της από τα μέσα ενημέρωσης.

Και μπορεί το KUWTK να είναι ένα οικογενειακό show και να αναφέρεται εξ’ ολοκλήρου σε αυτές, το show των Markles δεν θα έχει να κάνει με καυγάδες μεταξύ δύο αδερφών, αλλά με μπιχτές της Samantha κυρίως στον Τύπο ή στο Twitter που θα λένε «πως να αποτίσεις φόρο τιμής και να σέβεσαι τον πατέρα σου» ή «πως αν πεθάνει ο πατέρας μας σε καθιστώ υπεύθυνη Meghan» και άλλα τέτοια ωραία. Και εκτός του ότι είναι πολύ άσχημο να λες κάτι τέτοιο σε κάποιον, έχουμε βαρεθεί κιόλας να την ακούμε τη Samantha.

Η περίπτωση της είναι ανίατη και το γεγονός ότι ζηλεύει την αδερφή της, δεν μπορεί να το κρύψει με τίποτα. Ελπίζουμε πάντως αυτό το show να μην πραγματοποιηθεί.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»