Δείτε ποιος θα είναι ο ρόλος επιστροφή στην τηλεόραση της Ηλέκτρας Φωτιάδου!

Μετά τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην ζωή της επιστρέφει τηλεοπτικά με ρόλο έκπληξη!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Η τηλεοπτική της επιστροφή είναι γεγονός, αφού πρόκειται να ενσαρκώσει στην σειρά «Γαλάτεια» ένα ρόλο κλειδί για την εξέλιξη της επιτυχημένης σειράς.
 
Ο Γ’ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΙΓΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
 
Ο έρωτας κατάφερε να βγει νικητής απέναντι στην πραγματικότητα της ζωής ή απλά συμβιβάστηκε με τον πιο αδυσώπητο αντίπαλο: τον χρόνο;
Η ζωή συνεχίζεται και ο χρόνος, λένε, γιατρεύει τις πληγές. Είναι όμως αυτό αλήθεια;
Οι άνθρωποι μαθαίνουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα καθώς οι εποχές προχωρούν, ακόμα και αν τα όνειρα έχουν μείνει απραγματοποίητα.
Όμως η ψυχή δεν ξεχνάει και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσει όλα όσα της στέρησε η ζωή.
Άραγε τα καταπιεσμένα πάθη θα βρουν την ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια;
Άραγε πόσο δυνατοί είναι οι ήρωες της «Γαλάτειας» για τις νέες μάχες που τους επιφυλάσσει η μοίρα;
Άραγε θα πάρει ο κάθε ένας αυτό που του αξίζει;
Δικαίωση… Τιμωρία… Αναγνώριση… Κατανόηση… Νίκη… Ήττα…
Και ενώ ο κόσμος γύρω τους καταρρέει και ο πόλεμος πλησιάζει αμείλικτος, θα αποδειχθεί τελικά η αγάπη πιο δυνατή;
 


 1963. Τίποτα δεν είναι το ίδιο ούτε για την Κύπρο μας, ούτε για τους ήρωες της Γαλάτειας. Σκορπισμένοι, ο κάθε ένας προσπαθεί να βρει το δικό του δρόμο για να ξεχάσει ένα παρελθόν που πληγώνει.
 
Η Γαλάτεια (Βαρβάρα Χριστοφή) και ο Πετρής (Χρήστος Τουμάζου) φαίνεται να έχουν κάνει τα όνειρα τους πραγματικότητα κτίζοντας μια καθημερινότητα στα Πυτίθκια, όπως την είχαν φανταστεί. Μαζί τους και η κόρη τους Ειρήνη (Μαρίλια Γιαλλουρίδου). Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να χαλάσει την ευτυχία τους. Όμως όταν κανείς νιώθει τη μεγαλύτερη ασφάλεια τότε γίνεται και πιο ευάλωτος απέναντι στους κρυφούς αντιπάλους που καραδοκούν για να καταστρέψουν ευτυχίες και όνειρα.


 Ο Καράγιωρκης (Κρίστοφερ Γκρέκο) έχει κτίσει το δικό του κόσμο. Κατάφερε να πετύχει τους στόχους του και πλέον είναι ένας αναγνωρισμένος τραπεζίτης, μεγάλος οικονομικός παράγοντας της Κύπρου. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του και τα όσα έχει πετύχει και δεν φοβάται κανένα.

Κοντά του έχει μια γυναίκα που αγαπά, τη Φαίδρα (Ηλέκτρα Φωτιάδου) για την ευτυχία της οποίας είναι ικανός να κάνει τα πάντα.
 

Στο πλάι του είναι και η Μαριγούλλα (Λαμπρινή Σκρέκα), η εγγονή της κυρά Μαριγώς που για λόγους εκδίκησης υιοθέτησε, η οποία όμως φαίνεται πλέον να του είναι απόλυτα πιστή. Η επιστροφή του γιου του Ανδρέα (Φώτη Καράλη) από την Ελλάδα, μετά από χρόνια απουσίας, θα ολοκληρώσει την ευτυχία του, καθώς είναι σίγουρος πως ο Ανδρέας κατάφερε να τον συγχωρέσει και να ξεχάσει όλα όσα έγιναν πριν τόσα χρόνια.

 

Ο ισχυρός Καράγιωρκης οχυρώθηκε για να αντιμετωπίσει όλους τους μεγάλους του αντιπάλους, κτίζοντας κυκλώπεια τείχη. Όμως ξεχνά πως ο πραγματικός εχθρός βρίσκεται πάντα εντός των τειχών…

Ο Αντζουλής (Κώστας Δημητρίου) προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα της ζωής του. Ο θάνατος αγαπημένων προσώπων τον γονάτισε και τον εξανάγκασε σε πολλούς συμβιβασμούς ειδικά με τον αιώνιο του αντίπαλο, τον Καράγιωρκη. Η απουσία του αγαπημένου του εγγονιού, του Ανδρέα, από το πλευρό του, είναι το μεγαλύτερο πλήγμα. Δεν έχει πει όμως ακόμα την τελευταία του λέξη.

 


 Ο Φοίβος (Γιώργος Αναγιωτός) και η Φανούλλα (Ελευθερία Ανδρέου), κατάφεραν τελικά να είναι μαζί. Ένωσαν τη ζωή τους καθώς φαίνεται να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Όμως αυτό δεν τους είναι αρκετό. Οι στόχοι τους για δύναμη και εξουσία παραμένουν άσβεστοι και είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν όσα πιστεύουν πως τους αξίζουν όποιο κι αν είναι το τίμημα.

 

 
Η Πολύμνια (Ειρήνη Κωνσταντίνου) ζει κι αυτή μέσα σε συμβιβασμούς. Ο Στράτος (Παναγιώτης Μπουγιούρης), ο άνδρας που αγάπησε, που έγινε αιτία να κάνει την επανάσταση της, την εγκατέλειψε υπηρετώντας τον μεγαλύτερο αντίπαλο του έρωτα τους: την ιδεολογία του. Κι έτσι η Πολύμνια έχει παραιτηθεί από την προσωπική της ζωή. Όλα όμως αλλάζουν όταν ο Στράτος επιστρέφει και πάλι στην Κύπρο. Θα του παραδοθεί δίχως όρους, συμβιβαζόμενη ακόμα μια φορά με τη μοίρα του άνδρα που αγαπά ή θα διεκδικήσει αυτό που της αξίζει, την προτεραιότητα στη ζωή του; 
 

Ο Πολυδεύκης (Βασίλης Μιχαήλ) ήταν από τους πρωτεργάτες του αγώνα του 1955-1959 και μαζί με τον Στράτο και τον Πετρή ενώθηκαν για τον κοινό σκοπό. Τώρα όμως όλα φαίνονται να έχουν αλλάξει. Οι πρώην συναγωνιστές βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπαιδα καθώς οι στόχοι έχουν μετατραπεί. Κάποτε ήταν ενωμένοι απέναντι στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας, τώρα όμως βλέπουν ο ένας τον άλλο σαν εχθρό του.
 
Και ενώ κάποιοι προσπαθούν με βία και θάνατο να κερδίσουν αυτά που θέλουν, εκείνοι που απλά αποζητούν ηρεμία και οικογενειακή γαλήνη θα βρεθούν στη δύνη των εξελίξεων. Θύματα του ακραίου εθνικισμού, της μισαλλοδοξίας και του φανατισμού της εποχής. Ο Στεφανής (Ιάκωβος Χατζηβασίλη) και η Μαρία (Φιλιώ Κυριάκου) δεν θέλουν τίποτα άλλο εκτός από την ευτυχία της οικογένειας τους. Θα είναι όμως τα πρώτα θύματα ενός πολέμου που δεν έχει τελειώσει μέχρι σήμερα, ενώ η Αννέττα (Χριστιάνα Θεοδώρου) θα παρακολουθεί ανήμπορη να αντιδράσει την οικογένεια της να διαλύεται για ακόμα μία φορά.


Νέοι χαρακτήρες θα κάνουν την εμφάνιση τους και οι δικές τους ιστορίες θα μπλέξουν με το παρελθόν των  ηρώων που αγαπήσαμε. Η Ισμήνη (Μαριάννα Καυκαρίδου) μια διάσημη μοδίστρα θα βρεθεί να ψάχνει απεγνωσμένα τον μονάκριβο της γιο, μια αναζήτηση που θα την φέρει στο δρόμο της Πολύμνιας και της Γαλάτειας.
 
Μια νεαρή δημοσιογράφος, η Λυδία (Κρίστη Παπαδοπούλου), θα γίνει εργαλείο στα χέρια του Φοίβου στην προσπάθεια του να κατακτήσει της εξουσία, όμως η ίδια έχει πολλά χαρτιά κρυμμένα και ένα παρελθόν ικανό να ανατρέψει τα πάντα.
 
Ο Μπαρίς (Άθως Αντωνίου) θα συναντήσει την Ειρήνη και ένας αγνός έρωτας θα γεννηθεί. Όμως οι συγκυρίες δεν είναι καλές για το νεαρό ζευγάρι που θα έρθει αντιμέτωπο με πολιτικούς και θρησκευτικούς διαχωρισμούς.
 
Και ένας μυστήριος άνδρας, ο Ηλίας (Βαρνάβας Κυριαζής) ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση του, για να ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι ήρωες μας μέχρι σήμερα…


 
Σε χρόνια πέτρινα και αιματοβαμμένα για την Κύπρο, οι ήρωες γίνονται πια ιστορικά πρόσωπα και μαζί με τους νέους χαρακτήρες γράφουν τις νέες σελίδες της ιστορίας της Κύπρου.
 
Με απρόσμενα γεγονότα, συνεχείς εξελίξεις και ανατροπές η «Γαλάτεια» και αυτή την τηλεοπτική σεζόν συναντά την ιστορία και γίνεται συνοδοιπόρος των γεγονότων που σημάδεψαν την πατρίδα μας. Μια πληγωμένη πατρίδα που οι πληγές της είναι ακόμα ανοικτές.
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Oι καταγγελίες των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για την Πάολα: «Ήταν προκλητική»
Το απίθανο βίντεο των Coldplay από το Ηρώδειο - Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το #FeelsLikeImFallingInLove
Το «αντίο» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους Παξούς και το #Maestro: «Με λέγανε αναίσθητο και κυνικό»
#SurvivorGR: Κλείδωσαν οι τρεις μονομάχοι, αλλάζουν οι ασυλίες για τους τέσσερις του τελικού
Tηλεοπτική σειρά, 8 επεισοδίων θα γίνει η ζωή του Πύρρου Δήμα
Σφραγίστηκε το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Πάολα στην Θεσσαλονίκη
Στην Ελλάδα ο Tom Cruise – Οι φωτογραφίες από το Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτικό τζετ και η Θεσσαλονίκη
Η Δέσποινα Βανδή έβαλε «φωτιά» στη σκηνή με τους σέξι χορούς της
Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν οι Coldplay για τα γυρίσματα του video clip τους στο Ηρώδειο
#SurvivorGR: Νέος τραυματισμός για τη Δαλάκα, «ασπίδα» πάλι οι Γιώργος και Χριστόφορος