Ποιος αποχώρησε από στο Survivor & ποιος πήρε τελικά το αυτοκίνητο;

Η παρεξήγηση της Κατερίνας & του Νικόλα συνεχίστηκε και σε αυτό το επεισόδιο...

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια συζήτηση έγινε στο συμβούλιο, με την Κατερίνα να εκφράζει τα συναισθήματα της, λέγοντας ότι ένιωσε δικαίωση με αυτή την νίκη!

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε ότι κάποιος είχε πει σε παλαιότερο συμβούλιο ότι οι νίκες της οφείλονται λόγω του ότι έπαιζε με την Ροδάνθη, και ότι από τότε που αποχώρησε δεν έχει βγει πολυτιμότερη παίκτρια! 

Ο Νικόλας είπε ότι αυτός το είχε πει, εξηγώντας ότι δεν είχε κάποια πρόθεση να την προσβάλει, ζητώντας της συγγνώμη!!

Ωστόσο, μια διαφωνία έγινε σχετικά με το ποιος πήγε πρώτος να μιλήσει σε ποιον! 

«Η Κατερίνα ισχυρίστηκε ότι εκείνη η ίδια με έπιασε να μου αναφέρει αυτό το θέμα- ενώ στην πραγματικότητα εγώ την έπιασα να της μιλήσω για ένα άλλο θέμα δικό μου», είπε ο Νικόλας!

Ο Νικόλας από ότι φαίνεται δεν έχει αφήσει πίσω την παρεξήγηση και εξηγεί ότι δεν είναι φίλοι με την Κατερίνα, αφού οι φιλίες δοκιμάζονται και δεν "σταυρώνεις" ένας φίλο σου στην πρώτη δυσκολία!

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα χθες είχε πει ότι θεωρεί τον Νικόλα φίλο της και την είχε πληγώσει αυτό που είχε πει στο συμβούλιο!

«...Και μίλησε περί φίλιας. Η φιλία είναι ένα πολύ ιερό πράγμα και το γεγονός ότι γνωρίζομαι με την Κατερίνα δεν σημαίνει ότι είμαστε και φίλοι. Οκ, έχουμε μια τυπική σχέση και αυτό είναι όλο. Γιατί οι φιλίες δοκιμάζονται και δεν σταυρώνεις τον φίλο σου με το παραμικρό, ούτε κοιτάς να τον χρεώσεις πράγματα τα οποία δεν ισχύουν!» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νικόλας.

Από την άλλη, η Κατερίνα Δαλάκα βλέπει το περιστατικό ως "Περασμένα ....Ξεχασμένα"! Από ότι φαίνεται η παρεξήγηση με τον Νικόλα ανήκει για την ίδια πλέον στο παρελθόν!

Η παίκτρια των Διασήμων, είπε χαρακτηριστικά ότι η συγγνώμη του Νικόλα φυσικά και είναι αποδεκτή!

«Άνθρωποι είμαστε και πάντα κάνουμε λάθη», είπε η Κατερίνα που πρόσθεσε ότι μπορεί κάποια στιγμή που πούμε κάποια λόγια, ενώ δεν έβγαλε τον εαυτό της απ' έξω λέγοντας ότι σίγουρα υπάρχουν κάποια άτομα που μπορεί να έχει πληγώσει.

Κατάλαβε τι με πείραξε. Φυσικά και τον είχα πιάσει και μια άλλη φορά μετά το συμβούλιο και του είπα ότι με αδικείς με αυτά που λες...», είπε και συμπλήρωσε ότι έχει αποδείξει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και δεν χρειάζεται να διαλέγει αδύναμους παίκτες!

Το μεγαλύτερο έπαθλο δόθηκε στο αποψινό παιχνίδι του Survivor. Οι έξι παίκτες κλήθηκαν να μαντέψουν τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που είχαν γίνει από την παραγωγή στις μαμάδες τους. Το έπαθλο; Ένα αυτοκίνητο!

Οι παίκτες έδιναν απαντήσεις και η μητέρες αυτών έδιναν την δικιά τους εκδοχή! Έλα ντε όμως, που οι απάντησεις δεν συνέπιπταν πάντα!

Σε μια από την ερωτήσεις λοιπόν, ο Ηλίας Γκότσης έπρεπε να απαντήσει ποια είναι η αντίδραση του όταν δεν του αρέσει το φαγητό! Ο Ηλίας έκανε ολόκληρο πρόλογο λέγοντας ότι η μητέρα του έχει να το λέει για το φαγητό γιατί δεν παραπονιέται ποτέ!

Η μητέρα του όμως είχε άλλη άποψη, λέγοντας: «Όταν μαγειρέψω κάτι στο σπίτι και δεν του αρέσει...σίγουρα θα γκρινιάξει. Γενικά όμως θα το φάει..»

Η μητέρα της Βιργινίας δεν συνέπιπτε πάντοτε με τις απαντήσεις της κόρης της, προκαλώντας το γέλιο και τα "πειράγματα" του Σάκη Τανιμανίδη και των συμπαικτών της! 

Η Βιργινία όμως, πέρασε στην αντεπίθεση και όταν ρωτήθηκε από το 1 μέχρι το 5 να πει πόσο φροντίζει την μητέρα της- πήρε την ρεβάνς και ξεκίνησε να χοροπηδάει από την χαρά της!

«Είναι μητέρα μου....», είπε γελώντας η Βιργινία!, με τον Σάκη Τανιμανίδη, να προσθέτει: «Είναι κόρη της! Άλλος ένας βαθμός για την Βιριγινία, όπου θα φτάσει τους τρεις βαθμούς....»

Νικητές στον πρώτο γύρο, φτάνοντας πρώτοι στις πέντε σωστές απαντήσεις ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Χάρης Γιακουμάτος, η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης πέρασαν στο δεύτερο γύρο. Η Βιργινία Δικαιούλια και ο Νικόλας Αγόρου αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Στον δεύτερο γύρο, με κλήρωση προέκυψε ότι η Κατερίνα Δαλάκα παίζει απέναντι στον Χάρη Γιακουμάτο και η Μελίνα Μεταξά απέναντι στον Ηλία Γκότση. Στόχος των παικτών στον δεύτερο γύρο ήταν να σηκώσουν τη σημαία της ξύλινης κατασκευής που βρισκόταν μπροστά τους, όσο πιο κοντά στα 90 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ξεκινά ο χρόνος. Με τη νίκη στις δύο φορές. Παράλληλα ο Σάκης Τανιμανίδης πιάνοντας τους την κουβέντα προσπαθούσε να τους μπερδέψει.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης προκρίθηκαν και έπαιξαν στον τελικό για να κερδίσουν το αυτοκίνητο. Στον τελικό ο χρόνος αυξήθηκε στα 2 λεπτά, ενώ ο νικητής έπρεπε να κερδίσει 4 φορές. Οι παίκτες έφτασαν στο 3-3 και τελικά την τελευταία νίκη που της χάρισε και το αυτοκίνητο πήρε η Κατερίνα Δαλάκα.

Αργότερα οι παίκτες ετοιμάστηκαν για ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού και την αποχώρηση ενός παίκτη.

Η Μελίνα Μεταξά έκανε την πρόβλεψή της, αλλά εξέφρασε και ποιος είναι αυτός που επιθυμεί εκείνη να αποχωρήσει από την Αγ. Δομίνικο!

«Από τις ψηφοφορίες και έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση μέχρι τώρα...ο κόσμος δείχνει ότι τον Νικόλα τον έχει στηρίξει αρκετά. Φυσικά από την άλλη ο Ηλίας, ήταν μια φορά προτεινόμενος. Οπότε οι πιθανότητες είναι 50-50. Όμως μπορώ να πω ξεκάθαρα έκανα παρέα στους Μαχητές. Στην πορεία δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Θα ήθελα να αποχωρούσε ο Νικόλας και να παρέμενε ο Ηλίας. », είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα, εν εξήγησε ότι δεν έχει κάποιο συμφέρον απλά υπήρξε πιο κοντά με τον Ηλία σε όλο το παιχνίδι!

Δύο παίκτες πάρα πολύ δυνατοί ο Νικόλας Αγόρου και ο Ηλίας Γκότσης έφτασαν μέχρι τους έξι του φετινού Survivor, όμως το παιχνίδι διαμορφώθηκε έτσι ώστε οι δυο εναπομείναντες παίκτες των Μαχητών να είναι μαζί υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης έπαιξαν όλοι απέναντι σε όλους στο Survivor. Την πρώτη ατομική ασυλία στο μεικτό πλέον αγώνισμα του Survivor πήρε τελικά η Κατερίνα Δαλάκα και οι Μαχητές έχασαν και την ευκαιρία να μείνει τουλάχιστον ένας από τους δυο τους μακριά από τη διαδικασία αποχώρησης. Ο Νικόλας Αγόρου βγήκε από την ψηφοφορία της κάλπης, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα εξηγώντας πως δεν υπάρχει κάτι εναντίον τους, αλλά πως δεν μπορεί να ψηφίσει παίκτη της ομάδας τους, έδωσε προς υποψήφιο τον Ηλία Γκότση.

Με βάση την 48ωρη ψηφοφορία, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης πως από το Survivor αποχωρεί ο Νικόλας Αγόρου.

Διαβάστε επίσης:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους