Και οι άντρες κλαίνε! Ποιος αποχώρησε από τoυς Μαχητές στο Survivor;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την τελευταία ψηφοφορία που έθεσε τους 3 παίκτες των Μαχητών υποψήφιους σχολίασαν οι παίκτες, με την Κατερίνα Δαλάκα να εξηγεί τους λόγους που ψήφισε τον Νικόλα!

Η ίδια εξήγησε ότι ψήφισε τον Νικόλα για αγωνιστικούς λόγους, κάτι που είχε συμφωνήσει η ομάδα από την αρχή του παιχνιδιού! 

Η Κατερίνα Δαλάκα, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ ψήφισα στο συμβούλιο τον Νικόλα και την προηγούμενη φορά, γιατί με όλη την ομάδα αποφασίσαμε για να είμαστε δίκαιοι απέναντι στους αντιπάλους, να ψηφίσουμε στην κάλπη όπως όλη την χρονιά..τον παίκτη ο οποίος είναι λίγο πιο κάτω αγωνιστικά και έτσι συνεχίσαμε!»

Την ψηφοφορία συζητούσε και η ομάδα των πρώην Μαχητών- ενώ παραδέχτηκαν ότι και οι ίδιοι θα έκαναν το ίδιο!

Ο Πάνος Θεοδώρου, μίλησε στην κάμερα εξηγώντας ότι δεν αγχώνεται ιδιαίτερα γιατί είναι αντιμέτωπος με δύο πολύ δυνατούς παίκτες, που θα ήθελε να δει στον τελικό! 

Ο ίδιος είπε: «Είναι χειρότερο να φεύγεις από έναν αδύναμο παίκτη και είναι καλύτερο να φεύγεις από έναν καλύτερο παίκτη..οπότε δεν έχω αυτό το άγχος. Το άγχος είναι συλλογικό!», ενώ πρόσθεσε ότι θα είναι οι τελευταίες στιγμές που θα ζήσουν όλοι μαζί σαν παρέα!

Η κουβέντα έφτασε τελικά στις στρατηγικές των παικτών. 

Μάλιστα, ακούγεται η Κατερίνα Δαλάκα να συζητάει με την ομάδα της και να λέει: «Όταν έχει μια στρατηγική και είναι οφθαλμοφανής τουλάχιστον να έχει το θάρρος και να την παραδέχεσαι!...εγώ στρατηγική είναι ότι δεν μπαίνω στις ασυλίες. Για ποιο λόγο να μην παίξω στις ασυλίες; Για να την πάρει ή η Βιργινία ή η Μελίνα.» 

Η Κατερίνα πρόσθεσε: «Όταν βλέπεις να παίζει ο Πάνος με τον Νικόλα και ο Νικόλας να πετάει έτσι....στο χώμα και να μην πετυχαίνει τον στόχο, να πηγαίνει περπατώντας... Αυτό σημαίνει ότι παλεύεις να κερδίσεις;», Η ίδια εξήγησε ότι αν μπει η εικόνα όταν έπαιζε με τον Χάρη, με αυτή που έπαιζε με τον Πάνο, δεν φαίνεται ότι κάπου παλεύει να κερδίσει.

Η Μελίνα Μεταξά, ακούγεται αργότερα να λέει: «την προηγούμενη φορά με την Εύη, στο συμβούλιο είπανε ότι δεν έχουν στρατηγική, αλλά ψήφισαν τον Νικόλα, γιατί είναι πιο δυνατός στον κόσμο από την Εύη για να φύγει η Εύη. Αφού ολόκληρο σχέδιο ήταν αυτό.»

Με την σειρά του ο Χάρης Γιακουμάτος, είπε: «Μα θέλανε το ατομικό να το φέρουνε σε ατομικό. Απλά δεν ήξεραν μετά πως θα γίνει η διαδικασία»

Η Κατερίνα είπε ότι είναι απόλυτα σεβαστό να έχεις στρατηγική και να θες να φτάσεις στον τελικό, ενώ πρόσθεσε: «Όταν σου λένε κάτι και λες ψέμματα...ενώ το ξέρουμε όλοι, είναι άσχημο.»

Η Μελίνα, μιλώντας στην κάμερα, είπε ότι οι πράξεις των Μαχητών δεν έχουν καμία επαφή- ενώ τόνισε ότι όταν έπαιζαν μεταξύ τους ήταν παιδική χαρά, ενώ όταν έπαιζαν με τον Xάρη έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό! 

Η Μελίνα αργότερα πρόσθεσε: «Και αυτά που είπαν στο συμβούλιο ότι δεν είχαν κανένα σχέδιο απλά έτσι έτυχε...ή περίμεναν τον Πάνο επειδή ήταν τραυματίας. Ειδικά στους τελευταίους αγώνες ο Πάνος με τον Χάρη έτρεχε μια χαρά σαν να ήταν η πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι...Οπότε δε νομίζω να έχουν πάρα πολύ δίκιο.Όσο και να προσπαθούν να το στηρίξουν αυτό. Σημαίνει λένε ψέμματα»

Στην αντεπίθεση πέρασε και ο Χάρης Γιακουμάτος, που αντίκρουσε όσα είπε ο Ηλίας περί ειλικρίνειας!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας είχε μιλήσει για τους συμπαίκτες του, εξηγώντας ότι είναι οι πιο ειλικρινείς μέσα στο παιχνίδι! .

Ο Ηλίας είχε πει: «Εννοώ ότι είχα την ευκαιρία και να υπάρξω και στην συμβίωση και στην παρέα με όλα τα παιδιά. Εκτός με την Κατερίνα. Με την Κατερίνα έκανε λιγότερη παρέα και δεν θέλω να προσβάλλω... θα μιλήσω για αυτά τα δύο παιδιά που είναι δίπλα μου. Νομίζω ότι είναι τα πιο ειλικρινή παιδιά μέχρι τώρα που έχω συναναστραφεί».

Ο Χάρης λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε: «Ακούσαμε στο συμβούλιο και να λέει ότι θεωρεί τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους τον Πάνο και τον Νικόλα! Αυτό είναι μια υποκειμενική άποψη...είναι προσωπική του Ηλία. Και ο Ηλίας μπορεί να κρίνει γι' αυτόν κατά πόσο είναι κάποιος ειλικρινείς και κατά πόσο όχι. Απλά ένα μικρό έτσι παράδειγμα ειλικρίνειας, ήταν λίγα λεπτά πιο πριν που οι Μαχητές προσπαθούσαν να πείσουν όλον τον κόσμο και εμάς και τον κόσμο που βλέπει από την τηλεόραση....ότι όταν έτρεχαν με τον Πάνο...Ο Ηλίας και ο Νικόλας έτρεχαν με τον Πάνο..έτρεχαν κανονικά, όπως έτρεχαν και με εμένα. Κάτι που όλοι είδαν ότι δεν το έκαναν και ακολούθησαν την στρατηγική τους στο να μην φάνε ζωές από τον Πάνο και να κοντράρει εμένα... »

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης αντιμετώπισαν αργότερα οι παίκτες. Σε αυτόν έπρεπε να έχουν τα μάτια τους κλειστά. 

Νικητές αναδείχθηκαν η Μελίνα Μεταξά και ο Νικόλας Αγόρου.

Ο Μαχητής, όμως, αιφνιδίασε τους πάντες και κυρίως τον Σάκη Τανιμανίδη, όταν ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να χαρίσει τη θέση του σε κάποιον παίκτη από τους Διάσημους, επειδή ο ίδιος θέλει να περάσει τη μέρα με την ομάδα του -τελευταία φορά που βρίσκονταν και οι τρεις μαζί.

«Σάκη, αν μου επιτρέπεις, επειδή μας μένουν λίγες ώρες που θα είμαστε όλοι μαζί, δεν μπορώ να αφήσω κάποιον από την ομάδα μου πίσω. Οπότε προτιμώ να το δώσω σε κάποιον από τους αντιπάλους. Θα δώσω τη θέση μου σε έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα κι εγώ δεν θα παραβρεθώ», δήλωσε ο Νικόλας Αγόρου. Ο παίκτης επέλεξε την Βιργινία Δικαιούλια, η οποία απόλαυσε το έπαθλο μαζί με την Μελίνα Μεταξά και την Κατερίνα Δαλάκα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το ριάλιτι επιβίωσης, με τις αλλαγές που θα γίνουν να είναι σημαντικές για την πορεία του παιχνιδιού!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού αυτά που θα αλλάξουν μέχρι τέλος- ενώ μέσα σε αυτά είναι ότι θα γίνονται και ματσαρίσματα αντρών και γυναικών!

«Δεν υπάρχουν προβλέψεις ακόμη εφόσον θα γίνουν δύο ακόμη αποχωρήσεις..Θα έρθω τώρα στην ασυλία για να σας λύσω την απορία. Θα μείνετε έξι παίκτες και θα παίζουν όλοι με όλους και αγόρια με κορίτσια, από εδώ και πέρα οι υποψήφιοι θα είναι δύο. Θα βγαίνει, λοιπό, ένα υποψήφιος από την κάλπη, όπως πάντα σε όλα τα συμβούλια και στη συνέχεια θα υπάρχει και μια ατομική ασυλία, την οποία θα κερδίζει ένας από τους παίκτες που θα αγωνίζονται στο αγώνισμα της ασυλίας» είπε. 

Μεγάλη ήταν ωστόσο η αισθηματική φόρτιση για τους παίκτες, με τον Ηλία Γκότση να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του!

Ο παίκτης των Μαχητών, συγκινήθηκε την ώρα που μιλούσε- ενώ είπε ότι έχει εκτιμήσει πολλά που θεωρούσε δεδομένα μέσα στο παιχνίδι!

Ο Ηλίας Γκότσης, εξήγησε ότι συγκινήθηκε γιατί αυτές τις ώρες που ήταν υποψήφιος σκέφτηκε κάποια πράγματα που έχει περάσει μέσα στο παιχνίδι. Ο ίδιος, αργότερα πρόσθεσε, ότι δεν ήταν εύκολα τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι τόσο στο επίπεδο των σχέσεων όσο και στο επίπεδο των συνθηκών και τόνισε ότι κοιτάει όλους τους παίκτες στα μάτια, εξηγώντας ότι και δεν έκανε κάτι κακοπροαίρετα, δηλώντας ότι είναι "εντάξει" αν φύγει σήμερα!

Τελικά ο Πάνος Θεοδώρου ήταν αυτός αποχώρησε από το Survivor. Ο παίκτης των Μαχητών ήταν συνυποψήφιος με τον Ηλία Γκότση και τον Νικόλα Αγόρου. Με βάση τα αποτελέσματα της 48ωρης ψηφοφορίας των τηλεθεατών, ο Πάνος είχε τις λιγότερες ψήφους από τους τρεις, οπότε και έφυγε από το παιχνίδι με πολλά δάκρυα.

Οι Μαχητές βρίσκονται σε δεινή θέση μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, καθώς οι γυναίκες των Διασήμων κερδίζουν αναγκαστικά τη μία ασυλία και επομένως βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση. Μάλιστα, στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, ο Χάρη Γιακουμάτος κατάφερε να κερδίσει όλους τους άντρες της αντίπαλης ομάδας κι έτσι η συνέχεια για τους Μαχητές ήταν προδιαγεγραμμένη. Ο Πάνος, μετά από ένα συναισθηματικό ξέσπασμα, πήρε τη δάδα του και έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο.

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»