Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, η αγωνία & η στρατηγική της Κατερίνας Δαλάκα!

Ιδιαίτερα σημαντικός έιναι κάθε αγώνας ασυλίας και πολύ μεγάλο είναι το άγχος και για τις δύο ομάδες, αφού θέλουν να προστατέψουν τις ομάδες τους!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Χάρης, είναι ο μόνος που έμεινε από την ομάδα των Διασήμων, με τους παίκτες να κάθονται και να συζητούν τα πιθανά ενδεχόμενα!

«Αλλά κοίτα τον στόχο και πέτυχε τον Χάρη», είπε η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ η Βιργινία πρόσθεσε: «Αλλά Χάρη αν δεν κερδίσεις ξέρεις ... η Δαλάκα με το καινούργιο αυτοκίνητο της.... », με την Κατερίνα να λέει χιουμοριστικά: «Θα σε πατήσω...»

Ο Νικόλας Αγόρου, μιλώντας με τον Ηλία και τον Πάνο, εξήγησε ότι θα παίξει κανονικά, παρόλο που δεν έχει αναρρώσει τελείως το πόδι του! 

«Δεν έχει αναρρώσει το πόδι πλήρως. Αλλά θα παίξω, ναι θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος. είναι η τελική ευθεία. Όσο και να πονάω δεν με ενδιαφέρει με απασχολεί... τουλάχιστον μπορώ να το πατήσω τώρα....» είπε. 

Μπορεί το αγώνισμα να έχει γίνει ατομικό, αλλά όλοι οι παίκτες σκέφτονται ομαδικά και θέλουν να προστατέψουν τις ομάδες τους!

Μάλιστα, λίγο πριν τον αγώνα, οι Μαχητές συζητούσαν στην παραλία ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μην βρεθούν στην θέση να είναι όλοι υποψήφιοι. 

«Να δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε εμείς από εδώ και πέρα...Το πιο πιθανό είναι να βγούμε και οι τρεις υποψήφιοι αν δεν έχουν κερδίσει κάποια ασυλία..Τώρα από την άλλη δεν ξέρω ποιοι θα είναι...τι θα γίνει με τις ασυλίες και ποιοι θα πρέπει να βγουν προς υποψήφιοι και δεν ξέρω από την απέναντι ομάδα τσινήσουν κάποια άτομα...το να βγάλουν κάποιους από εμάς» δήλωσε ο Πάνος. 

Η Βιργινία, εμφανίστηκε πολύ καλή αγωνιστικά τόσο στους στόχο όσο και στον στίβο μάχης!

Μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα, δεν έκρυψε στην συμπαίκτρια της ότι βρήκε τον εαυτό της- αποκαλύπτοντας ότι στην αρχή δεν την επέλεγαν γιατί ήθελαν να νικούν! 

«Είναι η παλιά Βι. Που δεν έχανε ποτέ. Εμείς, αυτό έλεγα στον Χάρη. Δεν θέλαμε να σε επιλέγουμε γιατί ήσουν τόσο εύστοχη που δύσκολα παίρναμε νίκη.», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα!

Ένα μεγάλο ντέρμπι υπήρξε ανάμεσα σε Πάνο και Χάρη, με τον δεύτερο να κάνει δυναμικό αγωνιστικά come back!

Ο Πάνος ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος και κοιτούσε στον πάγκο των Διασήμων, με τον Νικόλα να του λέει να μην κοιτάει δίπλα στον πάγκο των Διασήμων και να συγκεντρωθεί!

«Γιατί κοιτάς δίπλα; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Κοιτάει δίπλα ενώ δεν πρέπει, μην κοιτάς δίπλα..Έχει σημασία....Έχει, μην κοιτάς και τελείωσε το επόμενο.»

Ποιοί ήταν τελικά όμως οι νικητές; 

Όσο αφορά τα ματσαρίσματα των αντρών, ο Χάρης ήταν τελικά ο νικητής εξασφαλίζοντας την νίκη, σε ένα αγώνα "ντέρμπι" με τον Πάνο!

Όσο αφορά τα κορίτσια, την νίκη κέρδισε η Βιργινία από την Μελίνα.

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα για την ασυλία στο Survivor, οι πρώην παίκτες των Μαχητών βρέθηκαν σε δυσμενή θέση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Συμβούλιο, ο Ηλίας Γκότσης, ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θεοδώρου βρέθηκαν να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Με βάση τα αποτελέσματα της 48ωρης ψηφοφορίας των τηλεθεατών, το βράδυ της Τρίτης θα μάθουμε ποιος αποχωρεί από το Survivor.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, τις περισσότερες ψήφους προς αποχώρηση πήρε ο Νικόλας, καθώς τον ψήφισαν και οι τέσσερις παίκτες της πρώην ομάδας των Διασήμων. Αντιστοίχως, οι τρεις πρώην Μαχητές ψήφισαν όλοι την Μελίνα Μεταξά. Στη συνέχεια, η Βιργινία ψήφισε τον Πάνο και ο Χάρης τον Ηλία. Έτσι, οι τρεις Μαχητές Νικόλας Αγόρου, Ηλίας Γκότσης και Πάνος Θεοδώρου είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Και αυτή τη φορά δεν έλειψαν οι μπηχτές και από τις δύο πλευρές, ειδικά μεταξύ Νικόλας – Μελίνας.

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση θα είναι το σημερινό αφού θα έχουμε αποχώρηση και αγώνισμα επάθλου!

«Με αυτά που λένε δεν έχουν καμία επαφή», ακούγεται να λέει η Μελίνα που προφανώς ενοχλήθηκε από το συμβούλιο του νησιού! 

Αργότερα, η κάμερα δείχνει την Κατερίνα Δαλάκα να λέει: «Εγώ στρατηγική είναι ότι δεν μπαίνω σε ασυλίες. Για ποιο λόγο να μην παίξω στις ασυλίες; Για να την πάρει ή η Βιργινία ή η Μελίνα. Έχω το θάρρος να το πω όμως»

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»