Έκτακτος τηλεμαραθώνιος απόψε με Αριστοτέλους για τους πληγέντες της Ελλάδας!

H Ελλάδα ζει τραγικές στιγμές καθώς η πύρινη λαίλαπα κατέστρεψε σπίτια, εξαφάνισε περιουσίες, ενώ το τραγικότερο απ’ όλα είναι οι ζωές των ανθρώπων που πήρε!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μέχρι στιγμής οι νεκροί ξεπερνούν τους 70 και οι τραυματίες τους 160… Εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν τις περιουσίες τους, είδαν τα σπίτια τους να παραδίνονται στις φλόγες και οι κόποι μιας ζωής έγιναν στάχτη.

Με μια έκτακτη εκπομπή τηλεμαραθώνιο, η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Alpha Κύπρου, θα προσπαθήσουν, με την βοήθεια του κόσμου φυσικά, να μαζέψουν χρήματα για τους πληγέντες στην Ελλάδα. 

 
"Τα λογια ειναι τοσο φτωχα για να περιγραψουν τοσο πονο...αποψε σας καλουμε να γινουμε ολοι μια γροθια και να ενωσουμε τις δυναμεις μας για αυτους τους ανθρωπους..αποψε στον alpha κυπρου θα ειμαστε μαζι με ζωντανες συνδεσεις, μαρτυριες και τηλεφωνικες γραμμες για να μπορεσουμε να μαζεψουμε οσα περισσοτερα χρηματα μπορουμε για τους συνανθρωπους μας που βιωνουν την απολυτη τραγωδια..στις 21:00." έγραψε στο λογαριασμό της στο instagram η Χριστιάνα Αριστοτέλους.
 
 
Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για την απόφαση του καναλιού να πραγματοποιήσει μια έκτακτη εκπομπή για την στήριξη των θυμάτων. 
 
Η έκτακτη εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» που θα προβληθεί απόψε στις 21.15, καλεί όλους τους Κύπριους που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια να προσφέρουν ότι επιθυμούν και όσο μπορούν.
 
Για τον σκοπό αυτό, θα υπάρχουν ανοικτές τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας μέσω των οποίων οι τηλεθεατές θα μπορούν να επιλέξουν και να εισφέρουν: ένα, πέντε, δέκα ή είκοσι Ευρώ.
 
Παράλληλα θα στηθεί τηλεφωνικό κέντρο για μεγαλύτερες εισφορές που θα ανακοινώνονται και στον αέρα. Στο πλαίσιο της έκτακτης εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», η Χριστιάνα Αριστοτέλους με την στήριξη της ειδησεογραφικής ομάδας του ALPHA Κύπρου αλλά και όλου του προσωπικού, ανοίγει μια τεράστια αγκαλιά αγάπης, έτσι ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε δυνάμεις για να στείλουμε μια μεγάλη οικονομική βοήθεια στους Έλληνες συνανθρώπους μας που έχουν χάσει τα πάντα λόγω της πύρινης λαίλαπας που έπληξε χωριά και οικισμούς στην Ανατολική και Δυτική Αττική.
 
Κατά την διάρκεια της εκπομπής η Χριστιάνα Αριστοτέλους, θα ξεδιπλώσει ανθρώπινες ιστορίες αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που έδωσαν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 
Εκτάκτως στις 21.15 στον ALPHA Κύπρου
 
 
Διαβάστε επίσης:
 

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»