Ο Σωκράτης απάντησε με Live! Έκραξε την παραγωγή και την Μπακοδήμου!

Όλα όσα είπε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού για να κάψει τους άλλους και έκαψε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί μας έχει συνηθίσει σε πολλά live στο instagram του. Αυτά τα live χρησιμοποιεί για να "πετάξει" συνήθως τα καρφιά του! Αυτό έκανε λοιπόν για άλλη μια φορά. 

"Η παραγωγή δεν ήθελε εμένα για νικητή! Ήθελε να βγάλει συγκεκριμένο νικητή... Ο Πάνος δεν φταίει σε κάτι." είπε μεταξύ άλλων στο live video του ενώ κανείς δεν μπορεί έτσι και αλλιώς να ξεχάσει με πόση πικρία σηκώθηκε και έφυγε σε έξαλλη κατάσταση από το πλατό, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος που έβγαλε νικητή τον Πάνο Ζάρλα. 

Ο Σωκράτης έκανε λόγο για "αλλοιωμένο αποτέλεσμα" αλλά αναφέρθηκε και στην Μαρία Μπακοδήμου, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι αν έπαιρνε το έπαθλο, θα το δώριζε σε κάποιο ίδρυμα. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο live, η Μαρία Μπακοδήμου είπε στον κόσμο πως η ψήφος του κοινού και η ψήφος του σπιτιού μετρά 50 - 50. Ωστόσο σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε η ψήφος του κοινού μετρά περισσότερο. Kάτι που όντως, ναι το είπε. 

Αυτό σύμφωνα με την δική του σκέψη όμως προδίδει πως ένας είναι ο νικητής. Ο ίδιος! Αφού ήταν πρώτος στη ψήφο του κοινού. Το γεγονός ότι ήταν τελευταίος στη ψήφο του σπιτιού δεν έχει σημασία. 

Επίσης προχώρησε και σε μια αποκάλυψη! Είπε ότι εφόσον έπαιρνε το έπαθλο θα το δώριζε σε κάποιο ίδρυμα ενώ ξεκαθάρισε πως η σχέση του με την Κυριακή προχωράει και ελπίζει να οδηγήσει σε κάτι καλό!

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του Σωκράτη:
 
 
Την ίδια ώρα, αξίζει να αναφέρει κανείς, πως στο live του Σωκράτη έδωσαν το παρόν του περισσότερα από 11 χιλιάδες άτομα κάτι το οποίο ενθουσίασε τον πρώην παίκτη του Power Of Love. 
 
 
Mπορεί όμως εκείνον να τον ενθουσίασε, δεν τους ενθουσίασε όμως και όλους! 
 
Σκληρή κριτική άσκησε η πρώην παίκτρια του My Style rocks Σοφία Λεοντίτση όχι μόνο στον Σωκράτη αλλά και σε όλους του παικτές του Power of love και στις πρώην συμπαίκτριες της, που συμμετείχαν στο My Style rocks.

H Σοφία Λεοντίτση έγραψε σε ανάρτηση που έκανε σε instatory της: «Μπαίνω και χαζεύω τους παίκτες του power of love και πραγματικά αναρωτιέμαι ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;; Ποιοι νομίζουν ότι είναι ;;; Βγήκε η μάπα σας στην τηλεόραση 4-5 μήνες παιδιά επειδή πήγατε να το παίξετε γαμπροί και νύφες! Δεν ανακαλύψατε την πενικιλίνη .... ζώα ε ζώα! Ο άλλος λέει σε ένα live του «αυτή τη στιγμή είστε 10.000 άτομα στο live μου και αυτό δεν έχει ξανά γίνει στην ιστορία του Instagram!» ΠΑΡΤΑ κι εσύ!!!! Για να μην πω για τις δικές μου με τα ψωνίστηκα στορυ που βλέπω να κάνουν σαν χαζογκόμενες ! Από το my style rocks και από το power of love βγήκατε χρέπια πήρε ο κ@@@ς σας αέρα και δείξατε τι πάει να πει βλαχιά».

 
Δεν μπορούμε πάντως να παραλείψουμε το γεγονός ότι η τηλεοπτική πορεία του Σωκράτη συνεχίζεται, αφού απόψε θα τον δούμε με το κορίτσι του την Κυριακή στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι "My Man Can"...!
 

 

Δειτε Επισης

Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»