Mundial είναι και τελειώνει! Τα 10 αγόρια που άξιζε να δεις!

Έχεις προσπαθήσει κι εσύ 100 φορές να μάθεις τι είναι offside; Για να συνεχίζεις αυτό το κείμενο μάλλον δυσκολεύεσαι ή ακόμα αμφιβάλλεις αν το αναγνωρίζεις. Και τι πειράζει; Οι κανόνες ποδοσφαίρου είναι για τους άντρες.Οι ποδοσφαιριστές για γυναίκες! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Είσαι γυναίκα και αναγκάζεσαι να δεις μουντιάλ αφού ο φίλος σου το έχει βάλει σε high definition στην τεράστια οθόνη του σαλονιού; Μη στεναχωριέσαι, οι ώρες σου παρακολουθώντας το παγκόσμιο κύπελλο μπορούν να είναι πολύ πιο συναρπαστικές απ’ όσο νομίζεις.

Ήξερες, ας πούμε, ότι δεν πρέπει να χάσεις κανέναν αγώνα της Ισπανίας; Δεν το ήξερες… Ναι είναι φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2018, αλλά αυτό λίγο σε αφορά. Το γεγονός όμως ότι έχει μερικούς από τους πιο σέξι ποδοσφαιριστές του κυπέλλου, μάλλον θα κάνει το δίωρό σου πιο… ενδιαφέρον. Mην πάρεις τα μάτια σου από τον Πικέ – ναι το σύζυγο της Σακίρα – αλλά και τον Φρανθίσκο Ρόμαν Αλκρόν Σουάρεθ. Εντάξει δεν θα ακούσεις να τον φωνάζουν έτσι, μείνε συγκεντρωμένη και μόλις ακούσεις ότι ο Ίσκο δημιουργεί ευκαιρία, «καρφώσου» στην οθόνη. Δεν θα χάσεις!

Η Ισπανία όμως δεν είναι η μόνη χώρα που πρέπει να σε κάνει να τρέχεις στην τηλεόραση. Άλλο ένα φαβορί, η Βραζιλία, έχει να σου δώσει πολύ περισσότερα απ’ όσα περιμένεις. Νειμάρ Τζούνιορ και Φιλίππε Κουτίνιο λέγονται και θα τους δεις πολλές φορές να προσπαθούν να σκοράρουν για την χώρα τους. Εσύ φρόντισε μόνο να ανανεώνεις τις μπύρες στο ψυγείο για να κρατάς τον δικό σου απασχολημένο. Δε θες να θυμώσει και να μη σε αφήσει να δεις μουντιάλ…

Όσο και να μην ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα ξέρεις την άτυπη κόντρα που επικρατεί ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή τη στιγμή.  Που θα πάει, όλο και κάποια μπλούζα θα σηκωθεί και θα καταλάβεις ακριβώς γιατί δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον αγώνα. Special gift για σένα μόνο, ο επίσης Πορτογάλος και επίσης κούκλος, Andre Silva.

Όταν ακούσεις για αγώνα της Γαλλίας, βάλε τη συσκευή ποπ κορν να ζεσταίνεται. Θα τα χρειαστείς τα ποπ κορν, αλλιώς δε θα μπορέσεις να κρύψεις την ταραχή σου όταν δεις τον Ολιβιέ Ζιρού. Και ξανθός, και γαλανομάτης και με ματιά που… αφοπλίζει!

Ήξερες εσύ ότι το Βέλγιο έχει ωραίους άντρες; Ούτε εμείς, και μπορεί και να μην είναι ωραίοι στο σύνολό τους. Ο Νασέρ Τσαντλί όμως, θα σε κάνει να ψάξεις σίγουρα στο ίντερνετ κι άλλες φωτογραφίες του. 

Τις στιγμές που θα παίζει η Εθνική Αγγλίας, καλό είναι να έχεις όλες τις συσκευές φορτισμένες στο σπίτι γιατί δεν θα πιστεύεις την ομοιότητα του Χάρι Κέιν με τον Ράιαν Ρέινολντς. 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους