Το Sigma αιφνιδιάζει! Πρεμιέρα Κυριακή 1 Ιουλίου με παρουσιαστή τον Λιανό!

Πρόωρη καλοκαιρινή πρεμιέρα για το νέο πρότζεκτ του καναλιού... Σωκράτης-Κυριακή του Power of Love στην πρεμιέρα του Μy man can!

 Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ένα show που κάνει παγκόσμια επιτυχία, μια εκπομπή που παίζεται  σε περισσότερες από 40 χώρες, από την Κίνα μέχρι την Γερμανία κάνει πρεμιέρα εκτάκτως την 1η Ιουλίου στο Sigma. Το κανάλι, όπως είχε ανακοινώσει στην παρουσίαση προγράμματος  της σεζόν 2017-2018, εξασφάλισε  τα δικαιώματα για την  ελληνική εκδοχή του My Man Can.

Κι ενώ γνωρίζαμε μέχρι χθες ότι το πρότζεκτ θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο, o ΣΚΑΙ/Sigma ανατρέπει τον προγραμματισμό και το φέρνει στις οθόνες μας αυτή την Κυριακή στις 21:00 -το Survivor θα προβληθεί στις 22:30. Ο λόγος γι’ αυτή την πρόωρη πρεμιέρα; Η απόφαση του ΑΝΤ1 να βγάλει μέσα στο καλοκαίρι «Το ταίρι ξέρει» με τον Τόνι Σφήνο.

Η παραγωγή του My Man Can έχει ήδη ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς. Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν 4 παντρεμένα ζευγάρια και το ζευγάρι που κερδίζει, παίρνει το χρηματικό έπαθλο.

Οι γυναίκες στοιχηματίζουν για τους άντρες τους, ποντάρουν και περιμένουν να  δουν αν οι σύζυγοί τους θα τις δικαιώσουν. Οι άντρες καλούνται να διαγωνιστούν μεταξύ τους σε αθλητικά  παιγνίδια, ασκήσεις γνώσεων και μια σειρά από δοκιμασίες που απαιτούν θάρρος και ευφυΐα. Θα τα καταφέρουν οι άντρες; Έχουν ποντάρει σωστά οι γυναίκες; Και τι θα αποκαλυφθεί  μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών για τις σχέσεις μεταξύ τους; Πόσο καλά ξέρουν οι γυναίκες τους άντρες τους;

Στην παρουσίαση του My Man Can θα είναι ο Γιώργος Λιανός. Ο ίδιος δεν θα παρουσιάζει απλώς, θα γνωρίζει και τα μυστικά του παιχνιδιού, καθώς θα έχει περάσει ο ίδιος τις δοκιμασίες των αντρών, και θα είναι ο dealer στα πονταρίσματα των γυναικών. Το παιχνίδι ξεκινάει αυτήν την Κυριακή στις 21:00 με ένα Special επεισόδιο!

 

Δειτε Επισης

Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»