Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του Power Of Love!

'Oλη η διαδρομή μέχρι την ανάδειξη των μεγάλων νικητών! Oι αποκαλύψεις, τα μαχαιρώματα, οι συγκατοικήσεις και όσα έγιναν στο τελευταίο Gala! Μετά απο πολλούς μήνες αναμονής επιτέλους ξέρουμε τους νικητές! Power of Love ήταν και τέλειωσε!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μια μεγάλη βραδιά, όπως είπε η Μαρία Μπακοδήμου! Η παρουσιάστρια, μεταξύ των άλλων, ευχαρίστησε το τους τηλεθεατές, ενώ έκανε και τηλεοπτικό απολογισμό! Τα είπε όλα σε λίγες γραμμές!

«Ξεκίνησε τον Φεβρουάριο...είχε αντιφάσεις σε σχέση με τα σχόλια- αλλά αγαπήθηκε πάρα πολύ από εσάς! Σας ευχαριστούμε πολύ και από εμάς αγαπήθηκε...Ζήσαμε μέσα σε αυτό το σπίτι, συντονιστήκαμε μέσα σε αυτό το σπίτι...ανακαλύψαμε πράγματα για τους εαυτούς μας. Τα παιδιά ανακάλυψαν πράγματα για τον κόσμο μέσα τους και τα συναισθήματα τους και δεν φοβήθηκαν καθόλου να τα εκδηλώσουν! Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ που το μοιραστήκαμε όλοι. σήμερα φτάνει στο τέλος της. Κλείνει αυτός ο κύκλος ...»

H διαδικασία; Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή του Power of Love, η Μαρία Μπακοδήμου έδειξε στους παίκτες ένα βίντεο με τις πιο αστείες τους στιγμές.

Η Μαρίνα δεν έκρυψε την στεναχώρια της για το φινάλε του παιχνιδιού, αφού μέσα από αυτό γνώρισε τον Αλέξανδρο.

Το ίδιο και η Τζούλια με την Στέλλα, οι οποίες τις τελευταίες μέρες έβλεπαν το σπίτι και προσπαθούσαν να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται μέσα σε αυτό.

Δείτε το video:

 

Μια τελευταία ψηφοφορία -έγινε στο σπίτι του Power of Love- στο τελευταίο Gala!

Τα ζευγάρια ψήφίζαν όλη την εβδομάδα μέσα στο σπίτι το αγαπημένο κορίτσι και αγόρι αντίστοιχα! Ο Αλέξανδρος Νατσάκος εξήγησε τον λόγο που λέει ότι "χρωστάει" στον Πάνο και τον στήριξε για ακόμη μια φορά!

«Ψηφίζω εσένα και να πω στον κόσμο που με ρωτάει τι είναι αυτό- που λέω κάθε φορά ότι σου χρωστάω. σου χρωστάω αυτό που με είχε κρατήσει μέσα στο σπίτι. Τότε που ήταν να πάρεις τα λεφτά ή να μην κρατήσεις τον παίκτη... ή να μην πάρεις τίποτα και να σωθεί ο παίκτης. Δεν πήρες τίποτα με έσωσες και αυτό σου χρωστάω!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Μια πολύ όμορφη σχέση έχουν δημιουργήσει μέσα στο σπίτι του Power of Love η Μαρίνα και ο Νατσάκος! Το ζευγάρι χαίρεται τον έρωτα του και δεν το κρύβει αφού είναι πολύ εκδηλωτικοί μεταξύ τους!

Το επόμενο βήμα, φαίνεται να κάνουν στην σχέση τους, αφού θα συγκατοικήσουν! Όσο για την περιοχή; Αθήνα ή Κρήτη θα επιλέξουν;

Οι δυο τους είπαν ότι θα το συζητήσουν όσο αφορά το μέρος- αφού το ζητούμενο είναι ότι την κίνηση αυτή την επιθυμούν και οι δύο!

«Οι γονείς σου τον θέλουν τον Νατσάκο που είναι από την Κρήτη και μπορεί να σε πάρει στην Κρήτη;», ρώτησε η Μαρία Μπακοδήμου!

«Τα έχω συζητήσει (σ.σ με τους γονείς μου), αλλά επειδή με βλέπουν πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν είχα γνωρίσει κάποιον να με κάνει τόσο χαρούμενη και το βλέπουν αυτό στον Αλέξανδρο και τους αρέσει», είπε η Μαρίνα- ενώ ο Νατσάκος απάντησε με την σειρά του: «Εγώ του λέω του πατέρα μου ότι θα πάω στην Αθήνα και μου λέει "Άντε...μπράβο..πήγαινε!"»

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο

 

Στο τελευταίο gala του Power of Love, έκαναν συνδέσεις με παίκτες που έχουν αποχωρήσει.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης, ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στο παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης, εξήγησε πως με τον Σωκράτη μπορεί να συναντηθεί, αλλά ποτέ δεν θα είναι φίλος του. Ωστόσο, είπε ανοιχτά πως στηρίζει τον Παναγιώτη, ενώ όταν η Μαρία Μπακοδήμου του είπε ποιοι θέλει να κερδίσουν εκείνος είπε τον φίλο του και την Στέλλα.

Δείτε το video:

 

Η Κλαούντια δεν θα μπορούσε ν’ απουσιάζει από τον μεγάλο τελικό.

Μια παίκτρια που δεν κατάφερε να βρει τον έρωτα, αλλά έμεινε μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι και άφησε το δικό της στίγμα.

Η Κλαούντια κατάφερε να ξεχωρίσει με το στυλ της και την προσωπικότητά της.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε να την δουν μέσω skype αντίκρυσαν μια άλλη Κλαούντια.

Δείτε το video:

 

Ένα Gala γεμάτο εκπλήξεις, αφού κατά την διάρκεια του αποκαλύφθηκαν και οι ψήφοι του των παικτών καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας!

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, όσο αφορά την Δευτέρα και την Τρίτη δεν έλαβε πολλού ψήφους από τα υπόλοιπα τα παιδιά στου σπιτιού κάτι που παρατήρησε και η Μαρία Μπακοδήμου! 

Όσο για το αν φαίνεται στον Παναγιώτη περίεργο;

«Αρκετά. Πάλι καλά που έχω την Άννα και με στηρίζει! Γιατί αλλιώς θα είχα 0 εις το πηλίκο....αλλά εντάξει. Όχι (σ.σ δεν το περίμενα), αλλά θα έχουν τους λόγου τους. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους και στο σκεπτικό τους..Λογικά κάτι θα ξέρουν και δεν ψηφίζουν....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Η Μαρία Μπακοδήμου, έκανε τηλεφωνική σύνδεση με την Άννα Λορένη που μεταξύ των άλλων απάντησε και για το γεγονός ότι οι παίκτες δεν στήριξαν τον Παναγιώτη μέσα στην εβδομάδα!

Όσο για το αν θα ήθελε να είναι αυτή την στιγμή μέσα στο σπίτι;

Η ίδια, είπε ότι αυτό έχει δύο πλευρές αφού από την μία δεν έχει άγχος, αλλά από την άλλη θα ήθελε να είναι δίπλα στον Παναγιώτη και στα παιδιά! Στην συνέχεια, μοιράστηκε τι θα κάνει μόλις δει τον Παναγιώτη! Η Άννα είπε, ότι θα κοιτιούνται για πολύ ώρα πριν μιλήσουν!

Η Άννα Λορένη, μεταξύ των άλλων απάντησε και για το γεγονός, ότι ο Παναγιώτης δεν υποστηρίχτηκε από το σπίτι- ενώ είναι από τους παλιούς παίκτες!

Τι απάντησε στην Μαρία Μπακοδήμου;

«Εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον, αλλά και προβλέψιμο...Το ήξερα..η αλήθεια είναι ότι κάποιους ανθρώπους μέσα στο σπίτι...όλο αυτό τον καιρό την υποστήριξη τους μέσα στο σπίτι... φίλος μας, όσο ο Παναγιώτης δεν ήταν απειλή γι αυτούς. Δείξανε τεράστια υποστήριξη..."τον αγαπάμε, θα τον στηρίξουμε..." και φτάνουμε στο τέλος και δεν ήταν έτσι τα πράγματα.... »

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Το τελευταία Gala του Power of Love, έχει ξεκινήσει με τους παίκτες να ψηφίζουν μια τελευταία φορά για την ημέρα της Παρασκευής τους δύο παίκτες που θέλουν να υποστηρίξουν!

Έτσι λοιπόν, η ημέρα της Παρασκευής έκλεισε ενώ έγινε γνωστό το αγόρι και το κορίτσι που υποστήρισε το σπίτι της αγάπης για την Δευτέρα! 

Ο παίκτες που ανέδειξε το σπίτι για την Δευτέρα... ήταν ο Μιχάλης και η Τζούλια!

Όσο για τον Σωκράτη; Ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά στην Μαρία Μπακοδήμου!

«Μου περνάει σχεδόν αδιάφορα η ψηφοφορία του σπιτιού. υποθέτω δεν θα έχω ψήφους. Βασίζομαι στην ψηφοφορία του κοινού!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Η ψηφοφορία της Τετάρτης, Πέμπτης και Παρασκευής έκανε τον τελικό θρίλερ αφού τα ζευγάρια Πάνος-Στέλλα και Τζούλια-Μιχάλης κονταροχτυπήθηκαν κανονικά! Πόντο πόντο! Ο ένας ένοιωθε την ανάσα του άλλου!

Συγκεκριμένα στα κορίτσια 24 ψήφους κατάκτησε η Στέλλα, 24 η Τζούλια και 11 η Κυριακή, ενώ στα αγόρια    21 ψήφους κατέκτησε ο Πάνος, 20 ο Μιχάλης, 10 ο Παναγιώτης και 9 ο Σωκράτης! 

Εκ των αποτελεσμάτων ο Πάνος κρίθηκε νικητής στα αγόρια με μόλις μια ψήφο διαφορά από το σπίτι. ενώ για τα κορίτσια αποφάσισε το κοινό μετά την ισοψηφία τους!

 

Την στιγμή που η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωνε την θέση που βρίσκεται ο κάθε παίκτης από την ψηφοφορία του κοινού, ο Αλέξανδρος ζήτησε να φέρει κάτι στον Πάνο.

Τότε, σηκώθηκε από την θέση του και πήγε και έφερε μια ανθοδέσμη και την έδωσε στον συμπαίκτη του.

Ο Πάνος άνοιξε την κάρτα και δεν έκρυψε την συγκίνησή του, αφού ήταν από την μητέρα του.

Δείτε το video:  

 

Το Power of Love ανέδειξε τον μεγάλο νικητή που κέρδισε 10.000 ευρώ.

Κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης του ονόματος του νικητή από την Μαρία Μπακοδήμου, ο Σωκράτης σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι χωρίς να πει τίποτα.

Ο νικητής όπως διαμορφώθηκε από την ψηφοφορία του σπιτιού και του κοινού και ήταν ο Πάνος Ζάρλας, κάτι που δεν άρεσε στον Σωκράτη, αφού πίστευε ότι εκείνος θα ήταν ο νικητής.

Δείτε στο video που ακολουθεί τις αντιδράσεις:

 

Από τα κορίτσια η αρχική «μάχη» ήταν ανάμεσα στην Στέλλα και στην Τζούλια, αλλά με την ψηφοφορία του κοινού, νικήτρια αναδείχθηκε η Στέλλα Μιζεράκη.

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την συγκίνησή του, ενώ από το αποτέλεσμα χάρηκαν και οι παίκτες.

Δείτε το video:

ΠΗΓΗ: Youweekly.gr/Gossip-tv.gr/Zappit.gr

 

Δειτε Επισης

Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»