Ποιόν έδιωξε τελικά το κοινό από το Survivor λίγο πριν τον τελικό;

Το Survivor έγινε ατομικό και οι εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο δεν άργησαν να έρθουν!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Στο πρώτο συμβούλιο- σε ατομικό επίπεδο έγινε, ενώ μέσα στους υποψήφιους ήταν και ο Νικόλας Αγόρου! 

Ο ίδιος, είπε στην κάμερα ότι περίμενε να ψηφιστεί από την κάλπη- γιατί είναι μέσα στους δυνατούς παίκτες!

«Ξύπνησα μετά από ένα συμβούλιο...ήξερα τι θα επακολουθήσει», ο ίδιος είπε ότι δεν ξαφνιάστηκε με το αποτέλεσμα, ενώ πρόσθεσε: «Περίμενα ότι θα είμαι το άτομο που θα βγει υποψήφιος από την κάλπη. Για τον λόγο ότι είμαι πιο ανταγωνιστικό με τους αντιπάλους και τους ενοχλεί αυτό τους περισσότερους...»

Ξαφνιάστηκε πάντως η Κατερίνα Δαλάκα, με τους υποψήφιους προς αποχώρηση και δεν το έκρυψε στην κάμερα!

Η ίδια εξήγησε ότι ήταν κάτι που περίμενε ότι αυτό θα συμβεί, όταν ο έχασε ο Χάρης την ατομική ασυλία- αλλά δεν περίμενανε να ψηφιστεί ο Γιάννης, αλλά ο Χάρης. 

«Ρισκάρει ο Ηλίας με το να βγάλει τον Τσίλη σε υποψηφιότητα!», αφού όπως είπε ότι έχει μια πολύ καλή αγωνιστική πορεία και συμπεριφορά!

Η Κατερίνα Δαλάκα, πέταξε τις "μπηχτές" της για τον Ηλία, λέγοντας: «Είναι σαν να κοίταξε...δεν με ενδιαφέρει ποιος θα φύγει από τους τρεις...αρκεί να φύγει άντρας, να έχω έναν λιγότερο αντίπαλο!». Η ίδια, είπε ότι θα μπορούσε να ψηφίσει αγωνιστικά, ενώ έδωσε παράδειγμα την Βιργινία!

«Κοίταξε το προσωπικό του συμφέρον με βάση τον δυνατό αντίπαλο και όχι με βάση τι μπορεί να υπάρχει έξω στον κόσμο!» είπε. 

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Από την άλλη ο Ηλίας φαίνεται πως όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε με την υποψηφιότητα του- αλλά αισθάνεται και τιμή! 

«Με τιμάει το ότι οι Μαχητές με θεωρούν έναν δυνατό παίκτη και από ότι είπαν, θέλουν ένα βγάλουν ένα δυνατό παίκτη από την μέση, για να μην τον έχουν στους επόμενους αγώνες!» είπε. 

Τι και αν ήταν στην ίδια ομάδα; Φαίνεται πως οι δυο τους δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο παιχνίδι!

Ο λόγος, για την Μελίνα και τον Νικόλα Αγόρου! Η πρώην μαχήτρια, δεν μίλησε με τα πιο κολακευτικά λόγια για τον Νικόλα. Η ίδια, εξήγησε ότι από την αρχή του παιχνιδιού οι δύο τους δεν είχαν μιλήσει ποτέ- ενώ κράταγε μια αμυντική στάση!

Η Μελίνα στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Κράταγε μια στάση πολύ αμυντική και εχθρική θα έλεγα προς το άτομο μου. Συνέχεια, κάνει επιθέσεις, κάποτε μίλαγε με άσχημο τρόπο. Κάποτε μίλαγε σε όλους με άσχημο τρόπο- τότε που ήμασταν στις πείνες. Ε΄χει πολύ εγωισμό και ξέρει μέσα του ότι μπορεί να μην είναι σε κάποια λίστα πρώτος, αλλά θα έκανε τα πάντα για να φτάσει εκεί!»

Ένα έπαθλο έφερε πάλι κοντά τους δύο παίκτες! Ή μήπως όχι; Σε φανερή αμηχανία οι δύο παίκτες που μπορεί να έκανε παρέα στην αρχή του παιχνιδιού- όμως το ίδιο δεν συμβαίνει και μερικούς μήνες μετά!

Η Μελίνα και ο Ηλίας, απόλαυσαν ένα burger, προσπαθώντας να "σπάσουν" τον πάγο! 

Η Μελίνα, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Ήταν λίγο αμήχανο το γεύμα το σημερινό. Με τον Ηλία είχα κερδίσει κάτι παρόμοιο. απλά τώρα που είμαστε σε διαφορετικές ομάδες.. μεταξύ μας άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα από όταν αλλάξαν και οι ομάδες..όποτε δεν θεωρώ ότι είχαμε να πούμε κάτι σημαντικό!»

Ο Ηλίας Γκότσης ήταν ξαπλωμένος στην καλύβα και συζητούσε με τον Νικόλα και τον Πάνο- για το πόδι του!

Ο Ηλίας, θέλησε να προφυλάξει τον εαυτό του και εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με το αν πρέπει να αγωνιστεί ή όχι! 

«Έπαθα μια μόλυνση στο πόδι και...έχει πρηστεί, πονάει πολύ . Δεν μπορώ να το πατήσω κάτω πολύ και επειδή είναι θέμα υγείας, καλύτερο είναι το το ξεκουράσω...για να μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι..παρά να το κάνω χειρότερα και να βγω εκτός μια και καλή», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας!

Οι παίκτες αγωνίστηκαν για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας. 

Ποιοι, όμως είναι αυτοί οι παίκτες που τα κατάφεραν;

Σε πολύ ευχάριστη θέση ήταν η Μελίνα και ο Χάρης, που κέρδισαν και επικοινώνησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Οι παίκτες πήραν μαζί τους και την Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιάννη Τσίλη!

Πολύ σημαντικό και αυτό το έπαθλο επικοινωνίας- αφού θα είναι το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας που θα δούμε! 

Μια χρωματιστή πινελιά στην εμφάνιση τους- έδωσαν οι παίκτες μετά το σημερινό αγώνισμα και ήταν καλυμμένοι με πορτοκαλί μπογιές!

Πολύ χαρούμενη και όχι άδικα ήταν και η Μελίνα, που ήταν μέσα στους νικητές- αλλά της άρεσε και πολύ ο στόχος!

«Θεωρώ ότι ήταν ο καλύτερο στόχος που έχουμε κάνει από την αρχή του παιχνιδιού!», είπε η Μελίνα- με τον Σάκη Τανιμανίδη να λέει χιουμοριστικά: «Έτσι όπως σας βλέπω Μελίνα μου..όλους με τα χρώματα...τελειώνουμε κι όλας σε λίγες ημέρες! Τελευταία μέρα τι θα κάνετε; θα παίξετε μπουγέλο;»

Το βράδυ οι παίκτες έδωσαν το παρόν τους σε ένα συμβούλιο του νησιού γεμάτο εντάσεις! Ο Σάκης Τανιμανίδης, ρώτησε την Μελίνα τον λόγο που ψήφισε τον Νικόλα στο συμβούλιο!

Η Μελίνα, εξήγησε ότι ψήφισε τον Νικολά από την κάλπη, γιατί ήταν πιο κάτω αγωνιστικά από τον Πάνο, ενώ πρόσθεσε ότι την έχει προσβάλει πάρα πολλές φορές- ενώ εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει κόντρα μεταξύ τους!

«Είχα ζητήσει να συζητήσουμε...πρόσβαλλε εκτός από εμένα και την οικογένεια μου, με τα λόγια που έλεγε στις αρχές από τα συμβούλια που είχαμε...μετά έκρινε στην ένωση την επιλογή του τραγουδιού μου, που ήταν ένα παραδοσιακό Κυπριακό τραγούδι..ότι δεν λέει τίποτα. Μου φάνηκε πολύ ρατσιστικό», είπε μεταξύ των άλλων η Μελίνα.

«Αυτό το πράγμα με προσβάλλει.. δεν ξέρω αν το κάνει για να με μειώσει, Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κάνω πράγμα που δεν μου αρέσει να μου κάνουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρόσβαλλα την οικογένεια της Μελίνας και δεν το έχω κάνει αυτό το πράγμα...δεν ξέρω πως το λέει..πως το έχει βγάλει αυτό η Μελίνα ή τι μπορεί να ισχυριστεί...Δεν έχω κάνει τέτοιο πράγμα. Ακολουθώ κάποια ιδανικά.... Ποτέ δεν θα πρόσβαλα την οικογένεια κανενός, όπως δεν θα ήθελα να μου την προσβάλει κανένας...δεν θα πρόσβαλα...για το τραγούδι που λέει, θεωρεί η Μελίνα ότι επειδή δεν σηκώθηκα τότε να χορέψω ή επειδή δεν καταλαβαίνω τα λόγια τι λένε αυτό είναι προσβολή...αν είναι δυνατόν! Και την πατρίδα την έχω πάρα πολύ ψηλά. Πόσο μάλλον και η Κύπρος που είναι Ελληνική. Δεν το συζητώ αυτό το πράγμα...», απάντησε ο Νικόλας φανερά εκνευρισμένος!

Ο Πάνος Θεοδώρου, ο Γιάννης Τσίλης και ο Νίκολας Αγόρου "κονταροχτυπήθηκαν" με τους τηλεθεατές να ψηφίζουν τον παίκτη που θα παραμείνει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης! 

Αυτός που αποχώρησε τελικά από το Survivor είναι ο Γιάννης Τσίλης.

Οι Διάσημοι σάστισαν με την ανακοίνωση του ονόματος του, αλλά από την πλευρά των Μαχητών, ο Νικόλας Αγόρου έδειξε να το χαίρεται ιδιαιτέρως που κατάφερε να παραμείνει. Ο αποχαιρετισμός ήταν δύσκολος με την Κατερίνα Δαλάκα να του λέει να μην φύγει και την Βιργινία Δικαιούλια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

 

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»