Ροδάνθη: "Στο Survivor έφαγα από τα... σκουπίδια!"

Αμφισβητήθηκε όσο καμία άλλη αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να φτάσει μέσα στους 10 καλύτερους παίκτες του Survivor!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η.... "κατσαρίδα" του Άγιου Δομίνικου - όπως έχει αποκαλύψει η ίδια ότι την φώναζαν οι συμπαίκτες της αφού είχε... "επιβιώσει" από 6 υποψηφιότητες προς αποχώρηση- μίλησε στο Youweekly και στο Πρώτο Θέμα.

Η πρώην παίκτρια των μαχητών, μοιράστηκε τις εμπειρίες της από το ριάλιτι επιβίωσης και τόνισε ότι δεν έχει δει τα επεισόδια ακόμη, αλλά δεν βιάζεται κιόλας, αφού το ζούσε για πέντε ολόκληρους μήνες! 

Οι συνθήκες στο Survivor, είναι πολύ απαιτητικές τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, με τους παίκτες να πρέπει να προσαρμόζονται σε άγνωστα δεδομένα- γνωρίζοντας πρωτόγονα ένστικτα!

Απάντησε μάλιστα και για τις αηδιαστικές στιγμές μέσα στο παιχνίδι- ενώ περίγραψε το περιστατικό που ανέβαιναν κατσαρίδες πάνω στους παίκτες! «Μέχρι και ποντίκια είχαν ανέβει πάνω στο πρόσωπο μου...» είπε.

Και αν αναρωτιέστε ποιο ήταν το πιο περίεργο πράγμα που έφαγε μέσα στο Survivor, η Ροδάνθη μας έλυσε την απορία, λέγοντας: «Έφαγα από τα σκουπίδια, που δεν το περίμενα ποτέ στη ζωή μου»

Απάντησε επίσης στην ερώτηση αν είναι ή δεν είναι τελικά τεμπέλα! «Πολλές φορές κάναμε δουλειές χωρίς να υπάρχει λόγος» είπε. 

 
Η Ροδάνθη μίλησε και για τη σχέση της με τον αδερφό της. "Έχω έναν αδερφό, τρία χρόνια μεγαλύτερο. Δεν τα βρίσκαμε τόσο, όταν ήμασταν μικροί τσακωνόμασταν και παίζαμε ξύλο, αλλά μετά το παιχνίδι έχουν φτιάξει οι σχέσεις μας και πάντα ήταν προστατευτικός. Όταν του έλεγα ότι με πείραξε κάποιος του γύρναγε το μάτι!"

Η κούκλα παίκτρια του Survivor όμως στο σχολείο δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της! 

"Μου είχαν κάνει bullying επειδή ήμουν πολύ λεπτή και μικροκαμωμένη. Με κορόιδευαν γι'αυτό, αλλά δεν υπήρχε στιγμή που να μην μπορώ να το διαχειριστώ, ήξερα ότι έπρεπε να έχω αυτό το σώμα, γιατί αγαπάω τη ρυθμική. " είπε και πέρασε και το μήνυμα της στα νέα παιδιά που βρίσκονται σε ανάλογη θέση.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Τούρκο παίκτη Χίλιμ. Η Ροδάνθη εξήγησε πως δεν έγινε ακόμη κάποια συζήτηση της προκοπής, με το παίκτη του Survivor Τουρκίας!

«Όταν περνούσαν τα βαν κάναμε νοήματα ο ένας στον άλλον...», αποκαλύπτει η φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ, ενώ προσθέτει: «Φάνηκε ότι υπάρχει ανταπόκριση και από τις δύο πλευρές...»

Η Ροδάνθη εξήγησε ότι ο Χίλμι δεν έχει βγει ακόμη από το παιχνίδι, ενώ σαν παραδοσιακό κορίτσι θα περιμένει από εκείνον να κάνει την πρώτη κίνηση!

Μεγάλη μερίδα του κοινού μάλιστα έλεγε πως είναι τεμπέλα. Τι λέει η ίδια για αυτό;

«Αυτό ήταν κάτι που το έβγαλε η Μελίνα, λέγοντας ότι πήγα στο «Survivor» για να κάνω διακοπές», λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει μιλώντας για την Μελίνα Μεταξά.

«Η Μελίνα έχει πει «διαμάντια» για μένα και το ξέρω. Δεν είμαι χαζή. Ηξερα πολύ καλά ποιος και τι μπορεί να έχει πει για μένα κι αχ ερχόταν με χαμόγελο να με προσεγγίσει. Εννοείται ότι ήξερα ότι η Μελίνα με κατηγορεί. Δεν με ένοιαζε όμως γιατί, όπως και στη ζωή δεν θα έδινα σημασία σε τέτοιους ανθρώπους, έτσι και εκεί μέσα δεν έδινα σημασία σε ανθρώπους που δεν με χαροποιούσαν, Δεν υπήρχε λόγος να κάτσω να ασχοληθώ, θυμάμαι στην αρχή που ήμουν τραυματισμένη, μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη να αποχωρήσω. Μετά όμως το σκέφτηκα και είπα ότι δεν θα τους κάνω τη χάρη γιατί αυτό ήθελαν», λέει.

Όσο για τις έξι φορές που βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση;

«Η ψηφοφορία είναι το λιγότερο. Εμένα με πείραζαν αυτά που λέγονταν πίσω μου. Δε με νοιάζει τι θα πεις, αλλά πες το μπροστά μου. Δεν ήρθε ποτέ να μου πει κάποιος να γίνω πιο ενεργή στην καλύβα. Όταν ήμαστε στο βαν μετά το αγώνισμα, αμέσως έλεγε η μία «θα σκουπίσω» και η άλλη «θα μαγειρέψω». Επτά κοπέλες είμαστε, πόσες δουλειές να υπάρχουν; Τι να κάνω δηλαδή, να βγάλω τις κουρτίνες να τις πλύνω; Εγώ δεν θα κάνω κάτι για να δείξω στον άλλον ότι το κάνω. Δεν θα έπιανα τη σκούπα για να με δουν. Σκουπίζαμε 36 φορές τη μέρα! Κάποια στιγμή ρώτησα, τι σκουπίζετε; Αφού σκουπισμένα είναι!». 

 

 

Δειτε Επισης

Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»