Αυτός είναι ο λόγος που ο Σεφερλής δεν συνεργάζεται πια με τον Στέλιο Κρητικό!

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός στο Πρω1νό;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η κάμερα της εκπομπής Πρω1νό και ο Άρης Καβατζίκης, συνάντησαν τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μεταξύ των άλλων απάντησε και για την σχέση που έχει με τον Στέλιο Κρητικό, εξηγώντας τον λόγο που δεν συνεργάζονται στο θέατρο! 

Όσο γιατί δεν συνεχίζεται η συνεργασία με την Στέλιο Κρητικό;

Ο Μάρκος Σεφερλής, απάντησε στον δημοσιογράφο: «Δεν ξέρω κάτι τέτοιο....με τον Στέλιο είμαστε και φίλοι και κουμπάροι- από πού έχει βγει το συμπέρασμα ότι δεν συνεχίζεται; Άλλο το να έχει γραφτεί και άλλο το να ισχύει... το οποίο Στέλιο βγήκε τώρα από ένα παιχνίδι και οι παραστάσεις έχουν ήδη κάποιους ηθοποιούς, που εγώ δεν μπορώ να διώξω κανέναν. Γενικά, εμένα όποιος έρχεται και δεν θέλει να φύγει γιατί περνάει καλά. Δεν μπορώ να διώξω κάποιον για να πάρω κάποιον άλλον..Ο Στέλιο έκανε την επιλογή,,πήγε στο παιχνίδι,βγήκε από το παιχνίδι ποριν από κάτι μήνες..από κει και πέρα δεν έχει αλλάξει κάτι μεταξύ μας!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για πολλά στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη και για την χρονιά που παρουσίαζε το πρωινό στο Mega: «Το πρωινό ήταν κάτι που είχα κάνει με μεγάλη χαρά και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το ξαναέκανα. Όταν με πήραν από το Mega και μου είπαν ότι έκανα 70% χάρηκα γιατί είχαμε ρίξει όλοι πολλή δουλειά και δικαιωθήκαμε. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις, το Mega ήταν ένα κανάλι που παρέπαιε έτσι κι αλλιώς».

Για εκείνη την πρώτη μέρα, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά είχε μια αποκάλυψη… κρεβατοκάμαρας να κάνει: «Εμείς κάθε πρωί βλέπαμε τα νούμερα τηλεθέασης για να κάνουμε την ανάλυση που είναι να κάνουμε. Εκείνο το πρωί εγώ είμαι γυρισμένη από την άλλη πλευρά και κοιμάμαι και σε κάποια φάση ακούω τον Γιώργο να γελάει. Γυρνάω και του λέω τι έγινε και μου λέει: «Καλό ε»; Να γελάει και να κάνει τον Σεφερλή μόνος τους μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Μέσα στη χρονιά περάσαμε μπροστά αλλά με ψυχραιμία. Ήταν κάτι διαφορετικό αυτό που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής, ταλαντούχος πάρα πολύ».

 

Δειτε Επισης

Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»