Βγήκαν τα μαχαίρια στο Survivor! Ο παίκτης που αποχώρησε & oι αποκαλύψεις!

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε… Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο Στέλιος Κρητικός και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Εύη Σαλταφερίδου με την ατομική ασυλία ψήφισε τον Στέλιο Κρητικό και η Κατερίνα Δαλάκα με την ασυλία ως MVP ψήφισε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ήταν ο προτεινόμενος που βγήκε από την κάλπη.

Το κοινό λοιπό ψήφισε και έτσι από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε ο Στέλιος Κρητικός. Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

«Το είχα πει από χθες, το διαισθανόμουν και μπορούν οι συμπαίκτες μου να το επιβεβαιώσουν. Μου αρέσει που πληρώνω εγώ τη σιωπή μου και την προστασία μου. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος και δεν πρόκειται να αλλάξω κι έτσι θα συνεχίσω να κάνω. Να προστατεύω τους ανθρώπους. Φεύγω με πολύ καθαρή τη συνείδησή μου. Και γι’ αυτό είπα αν τελείωσε η ψηφοφορία, τώρα θα μιλήσω γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κανέναν», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Πάντως «Βγήκαν» ξανά μαχαίρια στο Συμβούλιο και ακούστηκαν πράγματα που έγιναν στην ομάδα των Διασήμων για πρώτη φορά και τα οποία δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

Ο Στέλιος Κρητικός και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους. Αρχικά ο ηθοποιός κατηγόρησε τον Σώζοντα ότι βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και ότι νομίζει ότι όλα γυρίζουν γύρω από αυτόν και στην συνέχεια θέλησε να λήξει το όλο θέμα με τις κατηγορίες ότι τον διαβάλει.

«Δεν έχει αναλογιστεί ποτέ τι λάθος κάνει ο ίδιος. Με πλησίασε την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα και μου είπε για την Εύη: «Αυτή τη μελαχρινή γιατί την πήρατε; Είναι κουτσομπόλα και ανακατώστρα. Εκεί συνειδητοποιώ εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα ήδη στην ομάδα.

Όταν την επόμενη μέρα κάναμε τη μοιρασιά στο φαγητό, μόλις έφυγαν οι γυναίκες, αυτό που ακούμε “είναι δυνατόν; Να τρώτε ίδιο οι άντρες και ίδιο οι γυναίκες; Είναι δυνατόν οι γυναίκες να πεινάνε πιο πολύ από εμάς;”. Το ίδιο βράδυ ζητάει από τον Μουρούτσο το φαγητό του. Ο Μιχάλης του το δίνει και την επόμενη μέρα διαπιστώνουμε ότι ο Σώζων είχε φαγητό στην τσάντα του. Απλά ήθελε εκείνο το βράδυ να φάει άλλο φαγητό για να έχει την ασφάλεια ότι “έχω φαγητό”», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Γενικά ο Στέλιος Κρητικός άνοιξε το στόμα του και είπε πολλά. Για το φαγητό, για τους καυγάδες του Σώζοντα με την Εύη Σαλταφερίδου, αλλά και για το γεγονός ότι τον έκρινε για την αντίδρασή του όταν μίλησε με τα παιδιά του.

Νωρίτερα, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος επίμενε ότι δέχεται bullying από τον Στέλιο Κρητικό, πετώντας τα "καρφιά" του για την συμπεριφορά του ηθοποιού στο νησί.

Μιλώντας στην Βιργινία και την Ντάρια στην παραλία, έκανε τα παράπονά του και εξήγησε το πόσο άσχημα του έχει συμπεριφερθεί ο ηθοποιός. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι του κόβει το... οξυγόνο και ότι ελέγχει τα πάντα στην παραλία.

Ελέγχει τα τρόφιμα, το ποιος θα παίξει και όχι μόνο. Δείτε όλα όσα είπε στις δυο παίκτριες ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στα βίντεο που ακολουθούν λίγο πιο κάτω.

Νωρίτερα, έξαλλη και η Κατερίνα Δαλάκα μετά την ήττα των Διασήμων από τους Μαχητές, τα έβαλε με όλους και με όλα και είπε ατάκες… «φωτιά».

Αφού πρώτα έκραξε τον Σώζων Χάρο Παλαίστρο επειδή ζήτησε να παίξει στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, στη συνέχεια τα έβαλε με τους Μαχητές και είπε ότι μόνο καλό τους έχει κάνει η συμβίωση στο ίδιο νησί, ότι παίρνουν από την αύρα των Διασήμων, κλέβουν από τις ιδέες τους και όχι μόνο. «Δεν χρειάζονται πολλά κολλητιλίκια με τους Μαχητές. (…) Ο θάνατός σου, η ζωή μου. Έτσι είναι το Survivor. (…) Μακριά κι αγαπημένοι».

Δείτε λίγο πιο κάτω τα βίντεο που ακολουθούν.

Και τι δεν είπε η Εύη Σαλταφερίδου για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο.

Η παίκτρια τα έβαλε με τον Σώζοντα και είπε μεταξύ άλλων ότι την θεωρεί υπεύθυνη που δεν τα πάει εκείνος καλά με τους άλλους παίκτες. Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Είπε ότι βλέπει συνέχεια φαντάσματα και ότι μπήκε στο παιχνίδι διαβασμένος. Είδε το περσινό Survivor και έχει στο μυαλό του να το παίξει το καλό παιδί και ότι είναι ο παίκτης στον οποίο οι άλλοι κάνουν bullying. 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους