Μετά την Μαδρίτη και το Λονδίνο σειρά πήρε το Μιλάνο στο MasterChef!

Σκληρή αναμέτρηση στο Μιλάνο για τους φιναλίστ! Ο δάσκαλος του Πάνου Ιωαννίδη κριτής στον ημιτελικό!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο Μιλάνο βρέθηκαν οι δύο φιναλίστ του MasterChef, Χρήστος Γλωσσίδης και Τιμολέων Διαμαντής, για την τρίτη δοκιμασία του τελικού! Μαζί τους, φυσικά, ήταν και οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον πρώτο να θυμάται τα χρόνια πέρασε εκεί.

«Βρισκόμαστε στο Μιλάνο, στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας. Είναι μια υπέροχη πόλη, η οποία έχει στιλ, έχει φαγητό, πράγματα να δεις… Design, αρχιτεκτονική, καλαισθησία, γυναίκες… Είναι ωραία εδώ! Το Μιλάνο είναι η δεύτερη πόλη μου, έχω ζήσει πολλά πράγματα, Σωτήρη…», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης με την αμηχανία και φυσικά οι υπόλοιποι αντέδρασαν καταλλήλως.

Δείτε τι έγινε με τον Πάνο Ιωαννίδη…

Οι δύο φιναλίστ του MasterChef, Χρήστος Γλωσσίδης και Τιμολέων Διαμαντής, ταξίδεψαν στο Μιλάνο για την τρίτη δοκιμασία του τελικού. Μαζί τους, φυσικά, και οι τρεις σεφ, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στην ιταλική πόλη για υποστήριξη ήταν οι Σάββας Ληχανίδης και Αργύρης Αγλαμίσης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Ιταλός σεφ Elio Sironi δοκίμασαν και αξιολόγησαν τα πιάτα τους!

Η δοκιμασία, λοιπόν, σήμερα περιελάμβανε δύο πολύ απαιτητικά πιάτα του σεφ Elio Sironi στο βραβευμένο εστιατόριο “Ceresio7”. Ο συγκεκριμένος σεφ, μάλιστα, ήταν ένας “από τους μαγειρικούς πατέρες που είχα”, εξομολογήθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Οι Χρήστος Γλωσσίδης και Τιμολέων Διαμαντής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να φτιάξουν τα καλύτερα πιάτα. Θέματα υπήρχαν, ωστόσο, τα πήγαν και οι δύο καλύτερα απ’ ότι στο Λονδίνο.

Απόψε (Παρασκευή 4/5 στις 21:00) στο 83ο Επεισόδιο του MasterChef, οι δύο φιναλίστ επιστρέφουν στην Ελλάδα έτοιμοι και αποφασισμένοι για την μεγάλη αναμέτρηση του τελικού.

Τι περίεργο θα συμβεί λίγες ώρες πριν την τελευταία μαγειρική μονομαχία; O Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής, θέτουν τους δικούς τους όρους στον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και οι ρόλοι αντιστρέφονται…

Η πόρτα της κουζίνας του MasterChef ανοίγει και οι 22 διαγωνιζόμενοι, που ξεκίνησαν το φετινό μαγειρικό ταξίδι στον διαγωνισμό 4 σχεδόν μήνες πριν, γυρίζουν ξανά στους πάγκους τους!

Ποια πρωτότυπη δοκιμασία θα ξεκινήσει; Στο τέλος της βραδιάς, οι κριτές επιφυλάσσουν ακόμα μια έκπληξη στους διαγωνιζόμενους προσκαλώντας τους σε ένα ιδιαίτερο movie night…

Δείτε το trailer στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»