Survivor Spoiler! Και άλλη απρόσμενη οικειοθελής αποχώρηση από τους Διάσημους!

Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο, ειδικά στα παρασκήνια είναι πολύ τεταμμένα, πιο πολύ από ότι μπορεί να βλέπει ο τηλεθεατής.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την Πέμπτη, στο συμβούλιο οι ισορροπίες χάθηκαν, με τον Στέλιο Κρητικό να αποκαλύπτει όλα αυτά που έχει πει πίσω από τις κάμερες ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, εις βάρος κάποιων παικτών τα οποία αγγίζουν και την συκοφαντία, σύμφωνα με αυτά που είπε ο Στέλιος, κάτι που προκάλεσε μεγάλη ένταση.

Και στους συμπαίκτες του που τα άκουγαν αλλά και στον ίδιο. Ωστόσο, ο Στέλιος Κρητικός μετά από την επιθυμία του κοινού, αφού ήταν ένας από τους υποψηφίους... αποχώρησε, αλλά το θέμα δεν ξεκίνησε εκεί.

Όταν μαζεύτηκαν και επέστρεψαν στην καλύβα τους, όπως αναφέρει άνθρωπος της παραγωγής, έγινε ο απίστευτος χαμός με παίκτη από τους Διάσημους να ζητάει να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα, όταν επέστρεψαν στην παραλία μετά την αποχώρηση τους Στέλιου, μια φράση του Σώζοντα, την οποία δεν καταφέραμε να μάθουμε, έκανε όλους τους Διάσημους να ξεσπάσουν εναντίον του.

"Φωνές ακούσαμε και το μόνο που καταλάβαμε είναι, πως κάτι είπε ο Σώζων για την αποχώρηση του Κρητικού και οι άλλοι έγιναν έξαλλοι.", είπε χαρακτηριστικά αλλά το θέμα δεν έμεινε εκεί.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος λίγο αργότερα, αφού όλοι τον είχαν αφήσει στην άκρη, έκανε μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά κάνοντας την παραγωγή να ανησυχεί μήπως έχει κάτι με την υγεία του ή από το στρες του καυγά κάτι συνέβη, ενώ ο ίδιος σχεδόν κλαμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly, ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

"Δεν ήμουν εκεί, αλλά τον ηρέμησαν όπως μου είπαν και προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη! Κανείς μας δεν θεωρεί ότι θα φύγει, είναι ξέσπασμα της στιγμής. Αυτός φαίνεται σκλήρό καρύδι, τώρα... αν γίνεται κάτι άλλο που δεν ξέρουμε!".

Αυτά ακριβώς μας είπε ο άνθρωπος της παραγωγής  και το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε τι θα αποφασίσει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους