Ο συνθέτης που υπόγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σφακιανάκη του απαγορεύει με εξώδικο να ξαναπεί τα τραγούδια του!

«Είδατε, είναι μαγικό αυτό. Όταν είσαι στην Ελλάδα, οι Αλβανοί μας παίρνουν τις δουλειές. Όταν είσαι στην Αλβανία, οι Έλληνες που δεν δουλεύουν».

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Για τον χαμό που δημιουργήθηκε με τη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στην Αλβανία μίλησε ο Αντώνης Κανάκης, που πήρε ξεκάθαρα θέση κατά του τραγουδιστή, κάνοντας λόγο για κωλοτούμπες!

«Βρέθηκε η θεραπεία για τον ρατσισμό. Η θεραπεία για τον ρατσισμό είναι τα φράγκα. Ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια συναυλία στην Αλβανία. Ναι, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε συναυλία στην Αλβανία. Του το είπε αυτή η κοπέλα ότι “εδώ είναι Αλβανία. Εδώ που φτύνεις, εδώ θα γλείψεις”. Γιατί όπως σας είπαμε, το μόνο αντίδοτο τελικά στον ρατσισμό είναι τα φράγκα. Και όταν το εισιτήριο είναι 150 ευρώ…

Έτσι λοιπόν την έκανε όχι τη μία, τις δύο, τις τρεις κωλοτούμπες ο Νότης Σφακιανάκης. Τους αγαπάει ξαφνικά τους Αλβανούς ο Νότης… Είδατε, είναι μαγικό αυτό. Όταν είσαι στην Ελλάδα, οι Αλβανοί μας παίρνουν τις δουλειές. Όταν είσαι στην Αλβανία, οι Έλληνες που δεν δουλεύουν. Μπράβο ρε Νότη, ωραία τα γύρισε, πήρε τα φράγκα από τη συναυλία, τα ξέχασε όλα…», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε τι είπε ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα…

 

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απόφαση του Γιώργου Μουκίδη να απαγορεύσει με εξώδικο από τον Νότη Σφακιανάκη να ξαναπεί live τα τραγούδια του, πολλά εκ των οποίων αποτελούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδιστή.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο συνθέτης γνωστοποίησε την απόφασή του με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, στην οποία αναφέρει πως το εξώδικο θα σταλεί εντός των ημερών. Αν και δεν ανέφερε τι τον οδήγησε σε αυτή την κίνηση, οι περισσότεροι εικάζουν ότι ευθύνεται η πρόσφατη εμφάνιση του Νότη στην Αλβανία, που ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Τα τραγούδια του Γιώργου Μουκίδη που έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης  «αγγίζουν» τα 40 και σε αυτά περιλαμβάνονται μεγάλες και  διαχρονικές επιτυχίες.. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τα Δεν Σε Χρειάζομαι, Ένα Γράμμα, Δεν Μπορώ Να Καταλάβω, Η Στέλλα Η Σμυρνιά, Μια Ματιά Σου Μόνο Φτάνει, Και Δεν Μπορώ, Πρόσφυγας, Χαράματα, Λυγαριά Μου Γλυκιά, Κι Αν Πίνω, Θέλω Να Σε Ξαναδώ και Δεν Θα Πας Πουθενά.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, με κάποιους να συμφωνούν με την απόφασή του και κάποιους να διαφωνούν, ενώ δεν έλειψαν και κάποιοι θαυμαστές του Νότη που έκαναν υβριστικά σχόλια, προκαλώντας την αντίδραση του συνθέτη.

«Μετά από όλα αυτά τα “γλυκόλογα” που διάβασα στον “τοίχο” μου και στην σελίδα μου από ορισμένους φαν του “αυτοκράτορα”, κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου “Πρόβατα”. Έτσι εξηγούνται όλα!!!», έγραψε αρχικά, ενώ στη συνέχεια επανήλθε, αναφέροντας: «πρόβατα αποκαλώ αυτούς που μου επιτέθηκαν φραστικά και απροκάλυπτα, τυφλωμένοι από έναν ηλίθιο και ανεξήγητο φανατισμό και όχι όλους τους ακροατές των τραγουδιών μου… Κι όπως είπαμε… Πρώτα σκεφτόμαστε και μετά πετάμε μ@λ@κίες στον αέρα. Και κάτι τελευταίο… Ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μένα και σ’ εσάς; Εγώ μιλάω για κάτι που αφορά εμένα, ενώ εσείς μιλάτε για κάτι που αφορά εμένα».

Δείτε τις αναρτήσεις του συνθέτη:

Δείτε στα βίντεο κάποια από τα αγαπημένα σουξέ που απαγορεύονται στον Νότη:

 

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους