H αποχώρηση, οι επιδόσεις της Ροδάνθης και η "εγωίστρια" Δαλάκα!

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε. Ποιος είναι ο παίκτης που έφυγε από το παιχνίδι;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Θυμίζουμε ότι προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, η Βιργινία Δικαιούλια και ο Χάρης Γιακουμάτος από την ομάδα των Διασήμων.

Τελικά το κοινό με την ψήφο του έσωσε την Βιργινία που έχει τραυματιστεί και δεν αγωνίζεται, αλλά και τον Χάρη Γιακουμάτο. Έτσι από το παιχνίδι αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Σε κάθε συμβούλιο δεν προλαβαίνουμε τους παίκτες! Ο κάθε ένας λέει ότι έχει μέσα στο μυαλό του και γίνεται του συμβουλίου το... κάγκελο! 

Τι ήθελε ο Σάκης να ρωτήσει τη Μελίνα για τις ανεβασμένες επιδόσεις της Ροδάνθης;

Ξεσπάθωσε η Μεταξά: “Πολλές φορές νομίζω ότι κάπου το χάνει το παιχνίδι γιατί δεν είναι η Ροδάνθη που ίσως θα ήθελε ο περισσοτερος κοσμος να δει. Ή κάνει κάποια πράγματα που δεν τα σκεφτεται πριν. Επειδή κέρδισε δυο μερες σε δυο αγωνισματα δεν σημαίνει ότι μπορούμε να σβήσουμε την προσπάθεια μιας ομάδας για τέσσερις μήνες!”

Φούντωσε η Ροδάνθη και απάντησε! “Πήγα την επόμενη μέρα και την έπιασα και της έκανα συζήτηση γι'αυτό το θέμα! Και της είπα ότι η διατύπωση μου ήταν λάθος! Της είπα ότι δεν εννοούσα κάτι τέτοιο! Οπότε Μελίνα δεν νομίζω να σε υποτίμησα!”

Ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι που δεν άντεξε άλλο η Ροδάνθη και έκοψε τη συζήτηση! “Οκ.. δεν το συνεχίζω άλλο!” είπε χαμογελώντας αλλά έξαλλη!

Για το θέμα όμως των επιδόσεων της ναερής παίκτριας ρωτήθηκε και η Μαχήτρια Εύη Σαλταφερίδου! ¨Εσύ γιατί πιστεύεις ότι η Ροδάνθη έχει αυτό το βελτιωμένο πρόσωπο στα αγωνίσματα; “ την ρώτησε ο Σάκης.

“Η Ροδάνθη είναι η μικρότερη ηλικιακά, πριν να έρθω σε αυτή την ομάδα, ένιωσα ότι δεν ήταν τόσο καλά ψυχολογικά, ότι δεν την πίστευαν σαν ομάδα. Εγώ είχα δει, πριν γίνω ομάδα μαζί της, ότι πήγε καλά. Δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη από τη Μελίνα αλλά είναι καλή. Θεωρώ ότι αυτό έχει αλλάξει στη Ροδάνθη. Την πιστεύουμε όλοι! Είτε κερδίσει είτε χάσει θα έχει την ίδια αντιμετώπιση.” είπε η Εύη για την “προστατευόμενη” της.

“Ισχύει αυτό;" την ρώτησε για τα όσα είπε η Εύη.

Και φυσικά η μικρή “κάρφωσε”! “Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την παλιά ομάδα, ναι η ψυχολογία μου έχει ανέβει. Βλέπω πάρα πολλά χαμόγελα! Οταν με κοιτάζουν πριν παω να αγωνιστώ ξέρω ότι με πιστεύουν. Πριν... όσο και να ήθελα να το αποβάλω αυτό, όταν ήταν να παω να αγωνιστώ και έβλεπα στο βλέμμα τους δισταγμό. Αυτό με επηρέαζε μέχρι ένα σημείο.” απάντησε χωρίς δισταγμό!

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον νυχτερινό στίβο μάχης ωστόσο οι Μαχητές τελικά κέρδισαν το έπαθλο!

Η Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη αρνήθηκε να παίξει στο αγώνισμα με την δικαιολογία ότι μπορεί να χάσει τον φακό της στην πισίνα.

Έτσι οι Διάσημοι είχαν την δυνατότητα να κάνουν δυο συνεχόμενες επιλογές στο ματσάρισμα. Η Κατερίνα Δαλάκα προκάλεσε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και η κίνησή της αυτή θεωρήθηκε εγωιστική και… εκδικητική απέναντι στον πρώην συμπαίκτη της.

Δείτε λίγο πιο κάτω όλα όσα είπαν στην κάμερα της παραγωγής η Εύη Σαλταφερίδου και η Ροδάνθη Καπάρου Καπαράκη.

 Η Κατερίνα Δαλάκα κατηγόρησε τους Μαχητές ότι δεν παίζουν δίκαια και ότι επίτηδες αφήνουν έξω την Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη σε συγκεκριμένες πίστες για να μην χάνουν πόντους.

Όπως είπε στην κάμερα της παραγωγής, προκάλεσε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο για να τους δείξει ότι δεν τους φοβούνται και ότι μπορούν να τους κοντράρουν στα ίσια.

Οι Μαχητές όμως... “πόνεσαν” με αυτήν την επιλογή της και έβγαλαν τα... “φτυάρια”!

Η πρώην κολλητή της Εύη Σαλταφερίδου που πλέον έχει αλλάξει ομάδα την έθαψε μεν... διακριτικά δε... “Αν δεν έχεις χαρακτήρα δεν πας πολύ μακριά! Οποιον άντρα και αν επέλεγε θα τον κέρδιζε. Ωστόσο η επιλογή του Νάσου μου φάνηκε πολύ εγωιστική. Ουσιαστικά πήρε πάνω της την ομάδα. Μου φάνηκε κάπως γιατί νομίζω ότι επέλεξε τον Νάσο επειδή χαίρεται περισσότερο ο Νάσος στην καινούρια του ομάδα. “ είπε η Εύη!

Η Ροδάνθη ήταν αυτή που ξαφνιάστηκε περισσότερο από όλους: “Θεωρώ ότι η Κατερίνα λειτούργησε με το εγώ, να προκαλέσει τον άντρα. Είναι υποτιμητικό προς τον άντρα. Τον ενστερνίστηκε όλη η ομάδα και αυτό με ξάφνιασε. Κέρδισε τον Νάσο από τύχη... “ δήλωσε η νεαρή Μαχήτρια!

“Από τους τέσσερις ήθελα να επιλέξω τον Νάσο. Για δυο λόγους. Από την αρχή ήθελα να παίξω με έναν άντρα και δεύτερον να με κοροϊδεύουν με τη Ροδάνθη. Δηλαδή σε όποια πίστα της ταιριάζει να την παίζει και σε όποια δεν της ταιριάζει να σκαρφίζονται δικαιολογίες. Οταν δεν παίζουν δίκαια, για να τους την σπάσω, να δουν ότι δεν μας κάνουν δύσκολα τα ματσαρίσματα!” δήλωσε on camera η Κατερίνα και δικαιολόγησε την επιλογή της!

Την δική της απάντηση έδωσε και η... “μεταγραφή” Μελίνα! “Δυστυχώς για τους Μαχητές, ήμουν στην ομάδα τους, και αυτό που έγινε είχε γίνει και στο παρελθόν. Δηλαδή να μην παίζει η Ροδάνθη όταν δεν την βολεύει η πίστα. Της λένε να μην παίξει για να μην χάσει η ομάδα πόντους. Αν ήμουν Ροδάνθη θα με προσέβαλε αυτό.” είπε η Μεταξά!

Το... “θάψιμο” συνεχίστηκε και στο τραπέζι επάθλου που απόλαυσαν οι Μαχητές! Οι παίκτες εκδήλωσαν τον προβληματισμό τους γι'αυτή την κίνηση της Κατερίνας και ο κάθε ένας είπε την γνώμη του!

Ο Νάσος στο τέλος όλης αυτής της... μαραθώνιας συζήτησης δήλωσε προβληματισμένος... “Το περίμενα από την Κατερίνα! Αυτό που δεν περίμενα ήταν, ο Μιχάλης και ο Γιάννης να δεχτούν αυτή την επιλογή! Δεν το περίμενα αυτό... Είναι συγκινητικό ότι η καινούρια μου ομάδα με στήριξε! Ακουσα και το δικό τους σκεπτικό γιατί η αντίπαλη ομάδα επέλεξε να γίνει αυτό. Εγώ ίσως από αγαθότητα, από χαζομάρα, δεν το είχα σκεφτεί ετσί. Είχα σκεφτεί ότι όλοι το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι. Αυτά που άκουσα μου έβαλαν κάποιες σκέψεις στο μυαλό! Θέλω να σκέφτομαι θετικά αλλά προβληματίστηκα!” είπε αρκετά στεναχωρημένος...

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»