Η εξέλιξη που δεν περίμενε ο Χριστόπουλος με το Game of Love!

Όλοι οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 εναντίων του reality τους!

Mάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τo Power of Love του ΣΚΑΙ ήταν μόνο η αρχή για την ελληνική τηλεόραση, η οποία από ότι φαίνεται θα γεμίσει με προγράμματα διαγωνιζομένων να αναζητούν τον έρωτα. Με την έμπνευση να έχει μάλλον στερέψει τλευταία, βλέπουμε συνεχώς όταν ένα concept σημειώνει επιτυχία, να ανακυκλώνεται από πολλά κανάλια: Show μαγειρικής, μόδας, επιβίωσης και τώρα… έρωτα.

Ενώ λοιπόν πολλοί είχαν μιλήσει απαξιωτικά για το Power of Love, με αρκετούς να αναφέρονται σε αυτό ως υποκουλτούρα και trash TV, ήρθε το Game of Love δια χειρός ANT1 να αποδείξει πως υπάρχει και πιο ακραία εκδοχή του. Με παρουσιαστή τον εκκεντρικό φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, που είχε συμμετάσχει μεν ως κριτής στο Next Top Model και το My style rocks, αλλά τώρα κάνει το ντεμπούτο του ως οικοδεσπότης, το νέο αυτό πρόγραμμα έχει προκαλέσει σάλο. Πέρα από τα σχόλια άλλων καναλιών όμως και χρηστών του Twitter, έχει γίνει αφορμή και για έναν «εμφύλιο» πόλεμο. 

Την αρχή έκανε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του λέγοντας ειρωνικά: « Κοινωνική εκπομπή, κοινωνικό πείραμα Game of Love. Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι μας έχει δημιουργήσει ένα νέο πρόβλημα. Το «trash» δεν είναι αρκετό για να το περιγράψει, θα πρέπει να βρούμε μία νέα λέξη.»

Τα σχόλια όμως και η απαξιωτική αντιμετώπισή του συνεχίστηκαν και την επόμενη μέρα στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, που συμφώνησαν με τους «Ράδιο Αρβύλα». Μεταξύ άλλων, από το πάνελ της εκπομπής ακούστηκαν σχόλια όπως τα εξής «Αν έχεις δει το Game oh Love, το Survivor θα σου φαίνεται σαν παιδικό πρόγραμμα», «Το My style rocks μπροστά του είναι εκπαιδευτική τηλεόραση», «Με το ζόρι το είδα δύο λεπτά και σκέφτηκα Χριστέ μου τι θα πω αύριο για αυτό το πράγμα;», « Είδαμε να λένε σε παίκτρια ότι αν φιλήσεις κάποιον θα σου δώσω 500€, έπαθα σοκ», «έμοιαζε με προκαταρκτική σκηνή ταινίας του Σειρηνάκη», με την ίδια την παρουσιάστρια να λέει «εμένα αυτό που με ανυσηχεί είναι ότι το χθεσινό επεισόδιο, η πρεμιέρα είναι και το πιο light. Εμένα σαν Φαίη δε με αφορά, δε με αφορά να το βλέπω.»

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης διαβάζοντας ένα εξώφυλλο εφημερίδας σχετικό με το περιεχόμενο του παιχνιδιού είπε απογοητευμένος πως δεν το παρακολούθησε, με ύφος εμφανώς απεγνωσμένο. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέσα σε αυτό το τεταμένο κλίμα.

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους