Οι υποψήφιοι, ο τραυματισμός και το φαρμάκι που στάζει στους Διάσημους!

Οι Διάσημοι χάσανε στον αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία και έτσι είναι υποχρεωμένοι να αποχαιρετήσουν έναν ακόμα παίκτη τους.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Παρά την νίκη τους οι Μαχητές, είδαν ένα παίκτη να τραυματίζεται. Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας, o Kωνσταντίνος Τσεπάνης χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και συνέχισε να παίζει έχοντας αίματα στο πρόσωπό του. Ο ίδιος δεν το κατάλαβε αρχικά, αλλά οι υπεύθυνοι που είδαν τι συνέβη και πρόσεξαν τα αίματα, διέκοψαν το παιχνίδι. Αμέσως του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης επέστρεψε στον πάγκο με επιδέσμους στο κεφάλι του.

Ο Τσεπάνης δεν συνέχισε το run και τον αντικατέστησε ο Χάρης Γιακουμάτος. 

Από την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχτηκε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Στην συνέχεια που η Εύη Σαλταφερίδου που κέρδισε την ατομική ασυλία ως η πολυτιμότερη παίκτρια των διασήμων έδωσε ως υποψήφιο τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα που επίσης κέρδισε ατομική ασυλία έδωσε ως υποψήφιο τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με τους τρεις υποψήφιους.

Στο επίκεντρο βρέθηκε για ακόμα μια φορά η κόντρα της Εύης και του Σώζοντα. Ακόμα και ο Σάκης Τανιμανίδης τα έχει χαμένα με την κόντρα ανάμεσα τους.

Ο παρουσιαστής του Survivor στο συμβούλιο του νησιού ζήτησε εξηγήσεις και από τους δυο παίκτες. Έδωσε τον λόγο τόσο στον Σώζων όσο και στην Εύη για να πουν τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους και δεν μιλάνε. Και οι δυο παίκτες εξήγησαν από την πλευρά τους τι συμβαίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη να τους ακούει με προσοχή. 

Δείτε λίγο πιο κάτω τα βίντεο που ακολουθούν με όλα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο.

Νωρίτερα ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος τα έβαλε ξανά με την συμπαίκτριά του. 

«Ένας άνθρωπος που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου, κάνοντας αρνητικές δηλώσεις με κάποια αρνητική συμπεριφορά και να κάνει τους άλλους να πουν “πω πω, τι έγινε…”. Δεν είναι καλό να υπάρχει σε μια ομάδα. Καλό είναι να αγωνίζεται, να προσπαθεί μέσα στους στίβους μάχης για το καλό, για τα έπαθλα, για να πηγαίνουμε όλοι μαζί. Κάτι τέτοιες δηλώσεις δεν κάνουν καλό γιατί τις σκεφτόμαστε και στερούν οξυγόνο από τον εγκέφαλό μας.

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω σε αστήριχτους χαρακτηρισμούς που πετάνε στον αέρα κορίτσια που θέλουν να αποσπάσουν με τέτοιο άσχημο τρόπο την προσοχή επάνω τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μέσα στην ομάδα κάποια άτομα που κλωτσάνε σπασμωδικά. Το κλίμα που προσπαθούν να καλλιεργήσουν είναι να πάμε καρφί στο συμβούλιο, αφού χάσουμε ένα αγώνισμα ασυλίας, το οποίο δεν έχουμε καν παίξει. Αλλά οι προσπάθειές τους εδώ και δύο μέρες είναι πάρα πολύ έντονες», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους