Το μήνυμά του Σάββα μετά την αποχώρηση από το MasterChef!

Τι έγραψε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Σάββας Ληχανίδης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο MasterChef 2 όχι μόνο με τις μαγειρικές του ικανότητες που τον οδήγησαν στους 4 φιναλίστ, αλλά και με το χαρακτήρα του.

Το τελευταίο επεσήμαναν και οι τρεις κριτές του MasterChef όταν ανακοίνωσαν την αποχώρηση του την περασμένη Παρασκευή. «Νομίζω ότι για τον Σάββα είναι το λιγότερο τα πιάτα. Το ήθος του Σάββα είναι αυτό που έχει στιγματίσει περισσότερο από τα πιάτα του το φετινό MasterChef» ανέφερε τότε συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σάββας Ληχανίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef. Ο διαγωνιζόμενος επέλεξε να διαχειριστεί τη μοσχαρίσια γλώσσα, ωστόσο δυστυχώς οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα και έτσι ο Σάββας Ληχανίδης δεν κατάφερε να περάσει στην τελική τριάδα.

Οι τέσσερις φιναλίστ του MasterChef, Αργύρης Αγλαμίσης, Χρήστος Γλωσσίδης, Σάββας Ληχανίδης και Τιμολέων Διαμαντής διαγωνίστηκαν μαγειρεύοντας «παρεξηγημένες πρώτες ύλες», όπως τις χαρακτήρισαν οι κριτές. Οι κριτές δοκίμασαν τα εξαιρετικά πιάτα που ετοίμασαν και δυσκολεύτηκαν αρκετά στην επιλογή τους για τους τρεις κορυφαίους μάγειρες του φετινού MasterChef. «Η σημερινή αποχώρηση έχει ειδικό βάρος» σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε πως είναι σημαντικό να εξηγήσουν με ακρίβεια τους λόγους της αποχώρησης, το οποίο και έπραξαν στη συνέχεια.

Οι κριτές αποφάσισαν πως το καλύτερο πιάτο που δοκίμασαν ήταν του Τιμολέοντα Διαμαντή. Ενώ στην συνέχεια ανακοίνωσαν την παραμονή του Χρήστου Γλωσσίδη, αφήνοντας για το τέλος τον Αργύρη και τον Σάββα.

Με βαριά καρδιά οι κριτές ανακοίνωσαν την αποχώρηση του τελευταίου, ενώ εκτός από τα πιάτα του ειδική αναφορά έγινε και στο ήθος του διαγωνιζόμενου μέσα στον διαγωνισμό.

 
Ο ίδιος ο Σάββας δήλωσε ικανοποιημένος και από όσα έζησε και όσα έμαθε μέσα στο MasterChef, αλλά και από αυτά που άκουσε από τους κριτές. Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Σάββας Ληχανίδης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν σε αυτή του τη διαδρομή.
 
«Μια ωραία εμπειρία τελείωσε για μένα πέρασα πολύ όμορφες στιγμές!!!!Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι ότι κατάλαβα τι στήριξη έχω δίπλα μου και είστε όλοι εσείς!!!Και Σας Ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό!!!», έγραψε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του στον διαγωνισμό μαγειρικής ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και τον καβγά που είχε με τον Τιμολέοντα Διαμαντή, με τον οποίο αντάλλαξαν σκληρά λόγια! 

«Ο Τιμολέων μπερδεύτηκε λίγο εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι μέσα στο σπίτι τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Είχε τα νεύρα του. Δυσκολεύει. Μου είπε χίλιες φορές συγγνώμη το παιδί. Τα βρήκαμε μετά. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Τιμολέοντα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάββας!

Ο ίδιος όμως πέταξε τα καρφιά του και για την Μάγκυ αφού τόνισε: «Έμαθα τι πρόβλημα είχε το παιδί της Μάγκυ και αναρωτιόμουνα «όταν ξαναμπείς στο παιχνίδι, δεν θα έχει πρόβλημα αυτό το παιδί»; Εγώ δεν φοβόμουν κανέναν, αλλά δεν συμφωνούσα με αυτό έτσι όπως έγινε»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δειτε Επισης

Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»