Κόντρα μεγατόνων! «Στα @ρχιδι@ μου αν μου έχει κάνει μήνυση η Ελένη!»

Στα δικαστήρια πρόκειται να οδηγηθεί και να... λυθεί η κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Φιλίνη και τη Βάνα Μπάρμπα με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Dot»!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο εν λόγω βίντεο η Βάνα Μπάρμπα, κάνοντας humor, επικαλέστηκε ατυχώς τη σύναδελφό της η οποία δεν το άφησε να περάσει έτσι!

Η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε συγγνώμη στην Ελένη Φιλίνη, αλλά εκείνη παρέμεινε αμετανόητη! Η πρώτη σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα Πω μίλησε για τη μήνυση που έχει δεχτεί από την Ελένη Φιλίνη και προέβη σε ένα άγριο ξέσπασμα: «Εμένα με ρωτήσανε ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα. Χλευάζοντας τον εαυτό μου σαν σταρ και πορνοστάρ. Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Αν κάποιος δεν το δέχεται ας πάει στα δικαστήρια. Είπα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω; Στα αρχ@δ@α μου αν μου έχει κάνει μήνυση. Δε με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Δεν είπα ποτέ τίποτα για την κοπέλα. Της έχω ζητήσει συγγνώμη, της έχω αφήσει μήνυμα. Είναι παρεξήγηση».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Η Ελένη Φιλίνη, μιλώντας στο Happy Day είναι κάθετη: θα συναντηθούν στα δικαστήρια!

«Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, σχετικά μ’ εμένα από την κ. Μπάρμπα, φυσικά με την ανοχή των συνεργατών και τη συνέργεια των συντελεστών της εκπομπής αποτελούν εξ’ αντικειμένου τον ορισμό της προσβολής της προσωπικότητάς μου έτσι; Προσβάλουν την τιμή μου, την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου σε κάθε της έκφραση. Για την προστασία αυτή λοιπόν εγώ, να προστατευτώ, προσέφυγα στη δικαιοσύνη και θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσον που μου παρέχει το δικαιϊκό μα σύστημα. Αυτό έκανα.

Είναι το ψεύδος και η προσβολή, είναι όλο το βίντεο. Δηλαδή συγγνώμη αλλά ό,τι ειπώθηκε αναφέρθηκε στο όνομά μου.

Συγγνώμη λέμε γιατί σε σκούντηξα. Όλη αυτή η χυδαιότητα και η προσβολή που έγινε στο πρόσωπό μου… Δεν βγήκα χτες. Είμαι 40 χρόνια στον χώρο, έχω δώσει τις εξετάσεις μου. Δεν καταλαβαίνω. Τι σημαίνει συγγνώμη; Όλο αυτό που βγήκε, η ύβρις στο πρόσωπό μου και η προσβολή και το ψεύδος σβήνει μ’ ένα συγγνώμη; Λυπάμαι, δεν είναι έτσι.

Δεν νομίζω ότι με λέξεις σβήνουν αυτά τα πράγματα έτσι απλά, με ένα συγγνώμη. Όχι. Μπορεί να είναι οι εποχές περίεργες αλλά πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Όποιος δει το βίντεο γλυκιά μου και όποιος έχει δει το βίντεο ξέρει πάρα πολύ καλά ότι αναφέρει το όνομά μου με όλο αυτό το ψεύδος και την προσβολή για μένα. Και όταν τη ρωτάνε ότι μοιάζετε με την κ. Μπάρμπα εκείνη λέει καμία σχέση εγώ δεν έχω με αυτήν, για την ίδια δηλαδή. Αν ήταν να μιλήσει για τον εαυτό της ποιος θα είχε ασχοληθεί. Δικαίωμά της να λέει για τον εαυτό της ό,τι θέλει.

Να’ σαι σίγουρη ότι τ’ όνομά μου και την υπόληψη μου κορίτσι μου έχω πληρώσει με κόστος εγώ σ’ αυτή τη ζωή και ήταν επιλογή μου να κρατήσω το όνομά μου, την τιμή μου και την αξιοπρέπειά μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τη θίγει. Σε κανέναν και καμία».

 

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»