Οι βαθμοί των παικτών, η αλλαγή στην ψηφοφορία και η δοκιμασία!

Ατύχημα για παίκτη του MasterChef και όπως είπε και ο ίδιος “ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά στην κουζίνα!”. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο κόκορας βγήκε σκληρός αντίπαλος για τον Δημήτρη Τσίκιλη!

Ενώ και οι εφτά παίκτες ήταν μέσα στην κουζίνα και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό, ο Δημήτρης ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, μοίρασε αρμοδιότητες και πήγε στην άκρη για να ξεκοκκαλίσει τον κόκκορα, μια άχαρη κίνηση του παίκτη όμως με τον μαχαίρι και κόπηκε αρκετά στο δάχτυλο! 

Ο παίκτης όμως δεν πτοήθηκε, δέχθηκε άμεσα βοήθεια από την νοσοκόμα και συνέχισε δυναμικά λέγοντας “ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά στην κουζίνα! Συνεχίζουμε!”

Δείτε το video

 

Την εκθείασε κανονικότα στην αρχή της δοκιμασίας! Ο λόγος για τους Δημήτρη Τσίκιλη και Μάγκυ Ταμπακάκη.

Στην αρχή της δοκιμασίας ο Δημήτρης, ο οποίος είναι ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας σε αυτή τη δοκιμασία, είπε τα καλύτερα για την συμπαίκτρια του on camera εστιάζοντας στην δημιουργικότητα και τη φαντασία της. Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που την άφηνε να πάρει πρωτοβουλίες στη δοκιμασία.

Αυτό άρεσε στη Μάγκυ που δήλωσε ενώ έφτιαχνε το πιάτο της πως “δεν γίνεται να μην πάρεις ευθύνες σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού! Ο αρχηγός είναι για να μας καθοδηγεί”.

Μετά όμως κάτι έγινε και... στράβωσε αφού φάνηκε να “πιέζεται” και να δηλώνει αγανακτισμένη πως δεν μπορεί να τα κάνει όλα και να αφήνει αιχμές για απουσία του αρχηγού από δίπλα της!

Δείτε τα αποσπάσματα

Η δοκιμασία έφτανε στο τέλος της, τα πιάτα ήταν έτοιμα και το μόνο που είχε μείνει να κάνουν οι υποψήφιοι chef ήταν το στήσιμο τους.

Ο Δημήτρης Τσίκιλης σε συνεργασία με την Μάγκυ ξεκίνησαν να στήνουν τα πιάτα. Ως αρχηγός της ομάδας είχε δηλώσει από την αρχή πως δεν θα λειτουργεί ως μονάρχης και πως μέσα στην ομάδα του υπάρχει δημοκρατία!

Άφησε λοιπόν την Μάγκυ να δημιουργήσει και να στήσει το γλυκό. Αυτό "χτύπησε" άσχημα στον Αργύρη Αγλαμίση που άρπαξε την ευκαιρία και "κάρφωσε" τον συμπαίκτη του: "Το γλυκό το έστησε 100% η Μάγκυ! Εγώ σαν αρχηγός δεν θα το έκανα αυτό! Θα είχα στήσει και τα τρία πιάτα μόνος μου!"

Δείτε το video με την σπόντα του Αργύρη:

Απίστευτη γκάφα του Τσίκιλη! Ο παίκτης ήθελε να αποξηράνει το μελάνι της σουπιάς όπως του είπε η συμπαίκτρια του Μάγκυ να κάνει.

Εκείνος θεώρησε σωστό να το ρίξει πάνω στην πλάκα της κουζίνας ενώ έπρεπει να το βάλει στον φούρνο! Κίνηση που μπορούσε να καταστρέψει το πιάτο της αν το υλικό έμπαινε έτσι!

Ευτυχώς τον πρόλαβε η γυναίκα της παρέας η οποία στην αρχή ξαφνιάστηκε βλέποντας τον να κάνει κάτι τέτοιο και στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια μέχρι δακρύων! Ο Δημήτρης βέβαια που κατάλαβε την γκάφα του, δήλωσε μετά χαμογελαστός πως δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο αλλά όχι μόνο το έκανε, το έκανε και τέλειο!

Δείτε το απόσπασμα με το αστείο περιστατικό:

Η ήττα στην ομαδική γίνεται εφιάλτης!

Η ομαδική δοκιμασία πραγματοποιήθηκε σε δυο μέρες, και ενώ ο νικητής για το πρώτο σκέλος της δοκιμασίας κρίνεται στον πόντο, το δεύτερο σκέλος φαίνεται πως ήταν καταστροφική για τους παίκτες! 

Η Μάγκυ κατσουφιασμένη δηλώνει πως έζησε την χειρότερη μέρα της στο παιχνίδι ενώ ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους παίκτες πως η ψηφοφορία αλλάζει ριζικά! Η μονομαχία για την αποχώρηση θα είναι αρκετά δύσκολη και μάλλον θα πιάσει τους παίκτες απροετοίμαστους!

Δείτε το video με το trailer του επεισοδίου:

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Ευγενίας Σαμαρά στο ενδεχόμενο της μητρότητας: «Yπάρχει φοβία στην ευθύνη»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Η δήλωση για τον Λύτρα ήταν άστοχη, ΑΛΛΑ... γιατί να την βγάλει on air ο Λιάγκας;»
Η αποθέωση της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - 65.000 θεατές στα πόδια της Απόλυτης
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη