Αποκαλυπτικό! Ετοιμάζεται Power Of Love στη Κύπρο!

Το σπίτι που θα φιλοξενήσει τον έρωτα, η παρουσιάστρια, οι επώνυμοι συμμετέχοντες  και οι συνεργάτες έκπληξη!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Μετά από την τεράστια επιτυχία που έχει το ελληνοτουρκικό Power of Love που βλέπουμε καθημερινά στο Sigma, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, βρίσκεται στα σκαριά και η Κυπριακή του έκδοση!
Λείπει ο Μάρτης από τη σαρακοστή;
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πίσω από το φιλόδοξο project βρίσκεται πρώην δυνατός άντρας καναλιού.
Φρόντισε ήδη να κλείσει τον χώρο που θα διεξάγεται το κυπριακό reality το οποίο βεβαία θα έχει αρκετές διαφοροποιήσεις, αφού δεν υπάρχει το ανάλογο budget για να αγοραστούν τα δικαιώματα του original version!
 
Τι εννοούμε;
Αφενός το όνομα θα είναι άλλο, (ακόμα το ψάχνουν) αν και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί το όνομα που έβαλαν στον σχετικό πιλότο δηλαδή «Το ντέρτι της καρδούλας μου» και αφετέρου θα αλλάξει η ώρα προβολής του αφού στόχος του καναλιού είναι να κερδίσει τη μάχη της prime time ζώνης.
 
 
Μέχρι στιγμής ο πιλότος της φιλόδοξης παραγωγής έχει παρουσιαστεί σε τρία τηλεοπτικά κανάλια που αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα της εν λόγω παραγωγής αφού θεωρείται δεδομένη η επιτυχίας της. Πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις, υποστηρίζουν πως το επικρατέστερο κανάλι για την εξασφάλιση του reality δεν είναι άλλο από το κανάλι της Αρχιεπισκοπής που θέλει να προσθέσει άλλη μια επιτυχημένη κυπριακή παραγωγή στο πρόγραμμα του (Βλέπε: Star Κύπρος και DanSing for you).
 
 
Στο ρολό της παρουσιάστριας η εθνική μας ψυχολόγος, αλλά και της καρδίας μας, Θέκλα Πετρίδου, όπου, όταν και εφόσον χρειάζεται θα τους ρίχνει και μια συνεδρία!
 
 
Στο εν λόγω reality οι παίχτες δεν θα μπορούν να φεύγουν από το σπίτι σε καμία περίπτωση, ενώ δεν θα έχουν στην κατοχή τους τηλέφωνα και πρόσβαση στο διαδίκτυο, ραδιόφωνο ή τηλεόραση!
 
Ο χώρος που επιλέχτηκε είναι το γνωστό σπίτι με τους φοίνικες παρά τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει υπογραφεί η σχετική συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της πολυτελούς έπαυλης. Για τον ίδιο αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη η σχετική πρόταση αφού το σπίτι παρέμενε ακατοίκητο για χρόνια κάτι που ήταν ασύμφορο οικονομικά!
 
 
Μέχρι στιγμής και όπως παρουσιάστηκε στον πιλότο της εκπομπης, ειδικοί συνεργάτες πρόκειται να βοηθούν τους συμμετέχοντες για τις διάφορες εργασίες στο σπίτι.
Έτσι λοιπόν οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεση τους προσωπικό σεφ που δεν θα είναι άλλος από τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου του MasterChef αλλά και personal trainer για να τους κρατά σε φόρμα τον Κυριάκο Πελεκάνο!
 

 
Η σημαντικότερη όμως είδηση δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι εκτός από απλούς καθημερινούς ανθρώπους για συμμετέχοντες, τρία πρόσωπα (προς το παρών) της showbiz θα βρίσκονται ανάμεσα τους!
 

Η Τζώρτζια Παναγή το μωρό respect, ο Μάριος Πρίαμος ο τρελοκύπριος και η Κάλια Ελευθερίου, ενώ προσέγγιση έγινε και στον γνωστό από τις συμμετοχές του ανάλογα παιγνίδια «Χορεύω το λατινικό», Χρήστος Μιλτιάδους .
 
 
Καλή Πρωταπριλιά! Και του χρόνου!
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Ευγενίας Σαμαρά στο ενδεχόμενο της μητρότητας: «Yπάρχει φοβία στην ευθύνη»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Η δήλωση για τον Λύτρα ήταν άστοχη, ΑΛΛΑ... γιατί να την βγάλει on air ο Λιάγκας;»
Η αποθέωση της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - 65.000 θεατές στα πόδια της Απόλυτης
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη