Ο Μουρούτσος έκανε τοποθέτηση για την Λαουρίτα και το twitter τον έκραξε! Όσο για την Λάουρα... δεν γράφονται!

Φωτιές άναψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την χθεσινή της αποκάλυψη σχετικά με την συμφωνία που έχουν κάνει τα αγόρια και τα κορίτσια.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Θυμίζουμε πως είπε: «Είχαν ειπωθεί πράγματα πριν εγώ μπω. Ότι όλοι λόγω των σχέσεων που έχουν, κάποιοι είναι παντρεμένοι, κάποιοι έχουν σοβαρούς δεσμούς, είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θα υπάρχουν κάποια όρια στη συμβίωση. Για να μην παρεξηγηθούμε, επειδή δεν ξέρουμε τι μπορεί να βλέπει ο κόσμος, έχει ειπωθεί να είμαι λίγο πιο προσεκτική».

Ο Μιχάλης Μουρούτσος λοιπόν ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με αυτό λέγοντας πως δεν θέλει μια τέτοια εικόνα να παρερμηνευτή και να παρεξηγηθεί από τους δικούς τους ανθρώπους.

Εκεί που μιλούσαν στο συμβούλιο του Survivor για κλίκες και πως τα αγόρια χωρίζονται από τα κορίτσια ώστε να μην παρεξηγηθεί η «παρέα» τους-κάτι που έχουν ξαναπεί καθώς όλοι σχεδόν είναι δεσμευμένοι- ο Μουρούτσος θέλοντας να το ξεκαθαρίσει είπε πως δε θα του άρεσε να κάνει μια βόλτα μόνος του με μια κοπέλα γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να βγει προς τα έξω στους τηλεθεατές.

Δηλαδή να μπει για παράδειγμα στο μοντάζ μια ρομαντική μουσική και να τους βαφτίσει η παραγωγή ζευγάρι. Έτσι επέλεξε η ομάδα των Διασήμων να κάνουν περισσότερο παρέα με του άντρες.

Ο Σάκης τότε του λέει:«η Λάουρα είναι ακόμα κοντά μας… έχει επηρεάσει την κατάσταση» με τον Μουρούτσο να απαντά «Κάπως έτσι, δεν θέλω να στεναχωρώ τη Λάουρα αλλά το κάνω και για τα παιδί μου δεν θέλω να δίνω δικαιώματα, αλλά δεν θέλω να στεναχωρώ τη Λάουρα, δεν θέλω να δημιουργώ πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή και το κατάλαβαν όλοι στην παρέα».

Δείτε όλα όσα είπε και την αναφορά του στην Λάουρα Νάργιες

 

Με ένα λάθος από Μουρούτσος, γίνεται…παντόφλας!

Αυτό είναι το νέο ψευδώνυμο του Μιχάλη από χθες, γιατί έκανε ένα τεράστιο λάθος.

Τι ήταν να μιλήσει! Πήρε φωτιά το τουίτερ! Εκεί που τον αποθέωναν που ψήφισε τη Ξένια και αποχώρησε κιόλας, τώρα τον καρφώνουν! Αναφέρονται και στο παιδί του. «Δεν θέλει να δώσει δικαίωμα στο παιδί του και γράφει Λάουρα μέσα σε καρδούλες όταν νικάει;»

«Φαντάζομαι το παιδί του έχει πρόβλημα να τον δει δίπλα σε γυναίκα και όχι όταν είδε που η Δαλάκα είπε να φωνάξουν Έλενα ( το όνομα της κόρης του) και εκείνος είπε όχι, Λάουρα». Φυσικά άρχισαν να γράφουν για το πόσο παντόφλα τρώει από τη Λάουρα «Να αποκαλείται παντόφλας ή παντοφλάκιας» «Ξεφτιλίζει το ανδρικό φύλο» .

Επίσης με αφορμή την παρέα που έκανε εκείνη πέρσι με τον Κοκκινάκη αλλά και το ταξίδι τους πριν λίγες μέρες στην Ύδρα, έδωσαν ρέστα: «Ρε Μουρούτσο η άλλη ταξιδεύει με τον Κοκκινάκη στα νησιά και εσύ δεν θες να βρίσκεσαι δίπλα σε γυναίκα», «Ο Μουρούτσος έγινε ρεζίλι», «Δεν έχει ιδέα ότι κάνει αγκαλίτσες με τον Κοκκινάκη στην Ύδρα, αυτό δεν τον εκθέτει στο παιδί του;», «Αυτός θέλει να προστατεύσει τη σχέση του η οποία πέρσι είχε βδελιάσει στον Κοκκινάκη;».

Και πολλά ακόμη Δείτε τα….

 
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Αυτό που ονειρεύτηκα να γίνω, έγινα! 66 χρονών, σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο!»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»