Θερμό επεισόδιο! Τούρκικο, Ρουμάνικο και Ελληνικό Survivor στην ίδια παραλία!

Πρόλαβαν στο παρά 5 τους παίχτες από το να παίξουν ξύλο κατά τη διάρκεια αγωνίσματος! Ανακοίνωση-βόμβα! Η Ελλάδα αντιμέτωπη με την Τουρκία και τη Ρουμανία!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σε... ρινγκ κόντεψε να μετατραπεί ο στίβος μάχης των παικτών του Survivor όταν οι αντίπαλες ομάδες παραλίγο να εμπλακούν σε καβγά με πολύ... ξύλο! 

Ως γνωστόν, στον Άγιο Δομίνικο αυτόν τον καιρό διαδραματίζονται τόσο το Ελληνικό όσο και το Τουρκικό αλλά και το Ρουμανικό Survivor. Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν οι Τούρκοι και οι Ρουμάνοι παίκτες (κόκκινοι και κίτρινοι όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο) αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι, όπως θα συμβεί και με τους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες. Κάτι που είχαμε δει και πέρυσι.

Κάποια στιγμή οι Ρουμάνοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τους Τούρκους στο σκορ και τότε ένας παίκτης, θυμωμένος από την ήττα του, πέταξε στον αντίπαλό του άμμο.

Κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον άλλο παίκτη ο οποίος ανταπέδωσε με τον ίδιο τρόπο κινούμενος απειλητικά σε εκείνον που είχε ξεκινήσει το όλο επεισόδιο! Το αποτέλεσμα;

Δείτε παρακάτω στο βίντεο τι ακριβώς συνέβη... 

Ανακοίνωση-βόμβα από τον Λιανό! Η Ελλάδα αντιμέτωπη με την Τουρκία και τη Ρουμανία

 Την ανακοίνωση για τα νέα δεδομένα στο ριάλιτι ήρθε δια στόματος Γιώργου Λιανού.

Ο Γιώργος ανακοίνωσε στους Μαχητές και στους Διάσημους ότι οι καλύτεροι παίκτες της κάθε ομάδας θα διαγωνίζονται σε τουρνουά, με Τούρκους και Ρουμάνους παίκτες του survivor – μιας και παράλληλα με το ελληνικό survivor γυρίζονται ακόμα δύο παραγωγές στο νησί.

Ο Γιώργος Λιανός είπε: «Παιδιά σας έχω εντυπωσιακά νέα. Δεν θα παίζετε μόνο μεταξύ σας. Θα λαμβάνεται μέρος σε τουρνουά. Ο καλύτερος παίκτης και η καλύτερη παίκτρια θα εκπροσωπούν τη χώρα τους στο τουρνουά»! Μάλιστα και σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή στο Sfera, στην οποία βγαίνει καθημερινά live από τον Άγιο Δομίνικο, ανέφερε αυτή την αλλαγή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! 

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους Έλληνες παίκτες τον αποψινό αγώνα στο Survivor και την αντίστοιχη ανακοίνωση στους Τούρκους την έκανε ο Acunn Ilicali.

«Παιδιά σας έχω πολύ εντυπωσιακά και ωραία νέα. Από σήμερα δεν θα παίζετε μόνο μεταξύ σας, αλλά και σε εθνικούς αγώνες. Για να γίνω πιο σαφής, θα λαμβάνετε μέρος σε τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν η Ελλάδα, η Τουρκία και η Ρουμανία. Ο καλύτερος παίκτης και η καλύτερη παίκτρια θα εκπροσωπούν τη χώρα τους στο τουρνουά», είπε ο παρουσιαστής.

 

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Αυτό που ονειρεύτηκα να γίνω, έγινα! 66 χρονών, σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο!»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»