Η Δαλάκα "αποθεώθηκε" από το Twitter! Τέτοιο κράξιμο για την συμπεριφορά της ούτε ο Χανταμπάκης!

Οι Μαχητές μετά το Συμβούλιο του Νησιού και την αποχώρηση της Ελένης Χατζίδου στο Survivor 2 σχολίασαν τις «ρωγμές» που υπάρχουν ανάμεσα στους Διάσημους. - Το «ευχαριστώ» της Σπυροπούλου στο κοινό της: «Χαθήκαμε 2 - 3 μήνες αλλά τα ξαναλέμε» - Η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να αγωνιστεί στο αγώνισμα ενώ ήταν τραυματισμένη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter. - Τα «βέλη» της Δαλάκα και το «φαρμάκι» της… Φαρμάκη!
 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Στο συμβούλιο είδαμε κάποια πράγματα από την αντίπαλη ομάδα που δεν είχαμε ξαναδεί. Φάνηκε πως έχουν διασπαστεί σε άντρες γυναίκες», δήλωσε ο Χάρης των Μαχητών. «Έχουν διχαστεί σε αγόρια – κορίτσια με την Κωνσταντίνα να είναι κάπου στη μέση», είπε η Βιργινία.

Με τη Μελίνα να συμπληρώνει: «Το κλίμα στην αντίπαλη ομάδα είναι λίγο περίεργο. Κάποια στιγμή θα γινότανε γιατί δεν μπορεί όλα να είναι ρόδινα διαρκώς. Από την αρχή δήλωναν ότι είναι ενωμένοι και είναι ομάδα και φτάνουμε στο συμβούλιο και έλεγαν “οι δικές μας οι καρύδες από δω, των αγοριών από κει”».

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε για μια ακόμα φορά υποψήφια προς αποχώρηση και ξανά ο κόσμος την κράτησε στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Στο επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε ότι το κοινό της, τη στηρίζει και την κρατάει στο παιχνίδι και ζήτησε την άποψή της. «Χαθήκαμε δύο τρεις μήνες, τα ξαναλέμε κάπως αλλιώς υπό άλλες συνθήκες. Νιώθω μεγάλη χαρά, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την ευκαιρία που μου δίνει πάλι. Αυτό με αγχώνει υπό την έννοια ότι πρέπει να είμαι αντάξια των προσδοκιών του και των προσδοκιών της ομάδας μου. Θέλω να μου δείχνουν εμπιστοσύνη και να βάλω ακόμα πιο πολύ τα δυνατά μου να τα καταφέρνω».

 

Σε ένα νέο αγώνισμα διαγωνίστηκαν οι παίκτες του Survivor 2.

Στο ριάλιτι επιβίωσης προστέθηκε ένα ακόμα αγώνισμα καθώς προστέθηκε μέσα στην εβδομάδα μια ημέρα προβολής. Ο Σάκης Τανιμανίδης καλωσόρισε Διάσημους και Μαχητές στον στίβο μάχης και αφού συζήτησαν τα τελευταία τους νέα τους ανακοίνωσε το έπαθλο.

Η νικήτρια ομάδα θα πάρει τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια αλλά και μπισκότα γεμιστά με διάφορες γεύσης γνωστής εταιρίας. Το δέλεαρ μεγάλο καθώς πέρα από την άνεση των κρεβατιών θα έτρωγαν και γλυκά.

Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα και πήρε το έπαθλο; Η ομάδα των Διασήμων κέρδισε!

Η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να αγωνιστεί ενώ ήταν τραυματισμένη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter. 

Με σκορ 9 – 9 η παίκτρια των Διασήμων αποφάσισε να αγωνιστεί.

Η παίκτρια ενώ ήταν τραυματισμένη θέλησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο με τον Σπύρο Σούλη να ξεσπάει στο twitter γράφοντας: «Αγνοώντας τραυματισμό και γιατρούς και διακινδυνεύοντας να τραυματισθείτε περισσότερο χάνοντας και εσείς αλλά και ομάδα σας για πολύ καιρό, δεν σας κάνει ηρωίδα, αλλά εγωίστρια και επιπόλαιη δεσποινίς Δαλάκα. Και το να θεωρείτε τον εαυτό σας την μόνη λύση, εγωκεντρική #survivorGR».

Η Καίτη Φίνου έγραψε: «Καλά δεν την νοιάζει η δουλειά της τώρα; Αφού από τον αθλητισμό ζει....ένας υπεύθυνος αθλητής δεν θα το ρίσκαρε για όλα τα φαγητά του κόσμου... #survivorGR». Ενώ η Ναταλία Γερμανού έγραψε: «Όχι βρε Κατερίνα μου».

Δείτε τα tweets των τηλεθεατών:

«Η Δαλάκα για να φανεί πάλι αυτή, υποτιμά τις συμπαίκτριες της μπροστά σε όλους. Ότι κ κουτσή ακόμα θα κερδίσει. Κατά τ'αλλα αθλητική παιδεία. Αντε Γειά! #survivorGR»

«Τραυματισμένη η Δαλάκα και θέλει να μπει...και μειωνει τις αλλες κοπελες...και βάζει σε "κινδυνο" την ομαδα της και ειναι μουφα ο τραυματισμος της #survivorGR».

«Δίδαξε μας Δαλακα τι εστί αθλητική παιδεία.. Πώς δηλαδή να μειώνουμε τους συμπαίκτες μας και να βάζουμε μπροστά το εγώ μας.. αι στα διαλα μωρή ηλίθια σκατοχαρακτηρα. #survivorGR».

«Μωρε τι πινετε εδω μεσα...η Δαλακα μπηκε για να κοντραρει την Μελινα κ να δωσει προβαδισμα..πως ακυρωνει τις αλλες..οτι κ να κανει βγαζετε χολη..πιονια #survivorgr».

Χαμός στην παραλία των Διασήμων!

Οι παίκτες θα δώσουν το 100% του εαυτού τους και θα παρακολουθήσουμε ένα δύσκολο αγώνισμα μιας και το έπαθλο είναι φαγητό!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει στον αγώνα επάθλου; Μαχητές Vs Διάσημοι! Ο Σάκης Τανιμανίδης ακούγεται στο τρέιλερ να λέει: «Δείτε τους παίκτες, δείτε την δύναμη που βάζουν… Καταπληκτικό ντέρμπι το σημερινό αγώνισμα»
Ποια ομάδα θα κερδίσει; 

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης η Κατερίνα Δαλάκα θα πει σε έντονο ύφος στην κάμερα: «Καλό είναι ότι έχουμε μέσα μας να το ξεκαθαρίζουμε», ενώ στη συνέχεια βλέπουμε την Όλγα Φαρμάκη να είναι πικραμένη στην παραλία του νησιού! Τι έχει συμβεί; 
Η fashion blogger θα δηλώσει: «Το θεώρησα αδικία προς το πρόσωπό μου…»! Τι έγινε; Ποια συμπεριφορά την ενόχλησε πάλι την Φαρμάκη; 

Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ!

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος πέταξε τα καρφιά του σε συμπαίκτη του!

Τι συνέβη; Ο Θοδωρής τονίζει: «Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν στον άνθρωπο», ενώ στη συνέχεια: «Κάποιος που βρίσκει φαγητό και το τρώει ας το ράβει». Για ποιον χτυπά όμως η καμπάνα; Τι θα πει η 19χρονη Ροδάνθη, η οποία είναι σε έξαλλη κατάσταση; 

 

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Αυτό που ονειρεύτηκα να γίνω, έγινα! 66 χρονών, σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο!»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»