Μαλλιά κουβάρια οι Μαχητές! Όλοι εναντίoν Τεό μέχρι και ο Φραουλίτσας!

Διάσημοι και Μαχητές στα χαρακώματα!
 
 
Πανικός προκλήθηκε απόψε στην καλύβα των Μαχητών! Το συνηθισμένο ποντικάκι έκανε την εμφάνιση τους και προκάλεσε ταραχές!
 
Ενώ όλοι κοιμόντουσαν, έκοβε βόλτες! Μάλιστα δάγκωσε και παίκτρια η οποία ξύπνησε πανικοβλημένοι! Ο λόγος για τη Ντάρια που έβγαλε μια.... φωνή μεγαλύτερη από το μπόι της και τους ξύπνησε όλους! Η ίδια είπε ότι δεν την δάγκωσε πολύ και ότι απλά ένιωσε το δόντι του!
 
Όλοι οι Μαχητές αναστατώθηκαν και το έψαξαν αλλά δεν τους έκανε την χάρη να εμφανιστεί και απλά έμειναν με την τρομάρα!
 
Δείτε το σχετικό βίντεο:
 

Η superwoman Iron Barbie πρωταθλήτρια παγκόσμια του Kick Boxing φώναζε βραδιάτικα στον Άγιο Δομίνικο «παιδιά δεν είμαι καλά θέλω να φύγω» και μαντέψτε τον λόγο!

 
Επειδή ένα ποντίκι έγλειψε το δάχτυλο όχι της ίδιας αλλά της Ντάρια!
 
Δηλαδή Μαρία μου φαντάσου τι θα γινόταν αν εσένα σε είχε γλείψει το ποντίκι! Θα ταξίδευες ήδη για Ελλάδα προφανώς! Ρε Iron Barbie αντί να του ρίξεις 2 καρατιές να το ξαπλώσεις κάτω τον πόντικα τρομοκρατήθηκες;
 
Δείτε το σχετικό βίντεο:
 
 
Τα νεύρα είναι μάλλον τεντωμένα στο παιχνίδι και ειδικά μεταξύ των νέων παικτών στο Survivor! Αυτή τη φορά ο τσακωμός είναι στο στρατόπεδο των Διάσημων όπου η Εύη Σαλταφερίδου σάλταρε με τον Σώζων Χάρο χωρίς όμως πραγματικό λόγο!
 
Τι εννοούμε; Όλοι παρακολουθήσαμε μια κοπέλα να λέει σε έναν άνθρωπο «Μην μου μιλάς απότομα» ενώ στην πραγματικότητα ο Σώζων ότι και να έχεις να πεις για αυτό μόνο άσχημα δεν της μιλούσε!
 
Δηλαδή με λίγα λόγια η Εύη Σαλταφερίδου, η όμορφη γυμνάστρια από τη Θεσσαλονίκη τρωγόταν με τα ρούχα της!
 
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
 
 
Ο Τεό είναι ένας παίκτης πάρα πολύ περίεργος! Σήμερα μάθαμε πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε!
 
Ο συγκεκριμένος παίκτης αποφάσισε να μιλήσει για όλα και κυριολεκτικά απασφάλισε! Πρώτα από όλα αποκάλυψε ότι είναι απομονωμένος από όλη την υπόλοιπη ομάδα!
 
Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι μόνος του σε άλλη παραλία από εκείνη των Μαχητών! Έδωσε σκληρά τον Αγόρου, που ήταν κολλητός του μέσα στο παιχνίδι μιλώντας ουσιαστικά για υποκρισία και προδοσία!
 
Μίλησε για όλους τους παίκτες χωρίς να κάνει καμία εξαίρεση υποστηρίζοντας ότι είναι ψεύτικοι και κάνουν στρατηγική ακόμη και για το φαγητό που θα μοιράσουν!
 
Είναι βέβαιο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος προσπαθεί να παίξει έναν ρόλο ερημίτη κάτι ας πούμε σαν μοναχικός καβαλάρης θέλει να φαίνεται και το θέμα είναι αν το κάνει αληθινά ή αν το κάνει για να διαφοροποιηθεί και να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου!
 
Δείτε το σχετικό βίντεο:
 
 
Μπορεί η Σπυροπούλου να έχει φύγει από το Survivor αλλά απόψε ήταν σαν να είναι εδώ!
 
Η Ροδάνθη έπαθε... Ντίνα και μας θύμισε την αίγλη της Βασίλισσας! Πώς; Στο αγώνισμα οι κινήσεις της ήταν λες και κόπιαρε την Σπυροπούλου! Διαβάστε παρακάτω.. Έπεσε άτσαλα, δεν μπορούσε να σηκωθεί, κόντεψε να πνιγεί, δεν μπορούσε καν να φτάσει στο τέρμα!
 
Την ίδια ώρα η Εύη είχε βγει, είχε φτάσει στον στόχο και ετοιμαζόταν για τις βολές! Και εκεί ξεκινάει το όλο ζουμί και η ομοιότητα! Η Ροδάνθη έφτασε τελευταία, αλλά... κέρδισε! Το πως μην το ρωτάτε κι εμείς το αναρωτιόμαστε! Λέτε η Σπυροπούλου να τις έδωσε συμβουλές;
 
Δείτε το σχετικό βίντεο:
 
 
Έχει φύγει από το Survivor αλλά έχει αφήσει το στίγμα της! Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που συζητιέται χωρίς γιατί... και όχι άδικα ακόμα και μετά την αποχώρησή της!
 
Οι Μαχητές πήραν ασυλία και έτσι οι Διάσημοι ετοιμάζονται για ψηφοφορία! Και κάπου εκεί ξεκινάει το ζουμί και το τρολάρισμα! Οι Μαχητές έκαναν μαντεψιές για το ποιοι θα είναι οι προτεινόμενοι και είπαν: «Λέτε πάλι να ξεχαστούν και να βγάλουν..... την Σπυροπούλου»;
 
Δύσκολο το έργο τους αλλά εμείς σας έχουμε ήδη την απάντηση για το ποιοι θα βγουν στον τάκο! Δείτε το σχετικό βίντεο
με το επικό τρολάρισμα!
 
 
5η συνεχόμενη ομαδική ασυλία για τους Μαχητές! Οι Διάσημοι θα χάσουν ακόμα έναν παίκτη και θα μείνουν μόλις... οκτώ έναντι στους 12 της αντίπαλης ομάδας!
 
Ο Μιχάλης Μουρούτσος βλέποντας την ομάδα του να αποδεκατίζεται δήλωσε απογοητευμένος στον Σάκη Τανιμανίδη μετά το τέλος του αγωνίσματος: "Δεν ξέρω πως μπορεί να νιώθει ο καθένας σαν μονάδα, εγώ σήμερα μπήκα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εφερα μια νίκη και μια ήττα.
 
Στον στόχο δεν ήμουν τόσο ψύχραιμος όσο έπρεπε. Κάτι πρέπει να κάνουμε, να αντιδράσουμε, ειδικά στα παιχνίδια της ασυλίας, γιατί βλέπω σε λίγο καιρό το Survivor να γίνεται μόνο με τους Μαχητές!"
 
Δείτε το βίντεο με τον απογοητευμένο Μουρούτσο:
 
 
"Σίγουρα στην ομάδα μας έχουμε άτομα που ταράζουν λιγάκι τα νερά και την ισσοροπία της ομάδας. Δεν θα ήταν κακό αν χάναμε σήμερα γιατί θα ξεκαθαριζόταν η κατάσταση!"
 
Αυτό δήλωσε η Μελίνα Μεταξά on camera μετά το τέλος της 5ης σερί νίκης των Μαχητών σε αγώνισμα ασυλίας
 
Το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε εμείς, είναι πως η Κύπρια παίκτρια αναφέρεται φυσικά στον Τεό Θεοδωρόπουλο που πλέον είναι απομονωμένος από τους υπόλοιπους παίκτες και το δεύτερο είναι πως ακολουθεί κάποια στρατηγική και το πιθανότερο είναι πως στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας οι Μαχητές θα χάσουν!
 
Δείτε το video:
 
 
 
Στο συμβούλιο του νησιού είχαμε κανονική μάχη απόψε! Η Ντάρια αποφάσισε να απασφαλίσει και δημόσια για τον Τεό και ο ίδιος δεν άργησε να της απαντήσει! Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την ομάδα στο Συμβούλιο αν ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και αυτό είναι που τους χάρισε την ασυλία!
 
Τον λόγο πήρε ο Τεό και τα όσα συνέβησαν δεν έχουν προηγούμενο! Ο ίδιος είπε ότι έχει επιλέξει την απομόνωση και την ηρεμία γιατί νιώθει έτσι πιο καθαρός! Εκείνη την ώρα η Ντάρια είπε ότι νιώθει την απουσία του από την ομάδα και ότι σε όλα τα ομαδικά καθήκοντα όπως το μαγείρεμα λείπει!
 
Ο Τεό εκνευρίστηκε και της είπε «Δηλαδή δεν σκουπίζω; Αυτό μου λες; Αυτό είναι το θέμα σου;» Η ίδια τόνισε πως λέει απλά την γνώμη της και αν και ο ΟΜΟ ανέφερε ότι καλά κάνει το βλέμμα του ήταν ειρωνικό και πρόδωσε την ενόχλησή του...
 
Δείτε το σχετικό βίντεο:
 
 
Η παίκτρια των Διασήμων ψήφισε ως υποψήφια για αποχώρηση την Εύη Σκαρώνη και ο τρόπος που έγραψε το επίθετο της παίκτριας της μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια για να δούμε μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η οθόνη μας... Μισά ελληνικά, μισά αγγλικά αλλά ούτε και greeklish!
 
Καινούρια διάλεκτο ανακάλυψε η Κατερίνα στον Άγιο Δομίνικο!
 

Γυαλιά καρφιά έγινε το συμβούλιο απόψε! Η Σαλταφερίδου ξεμπρόστιασε τον Χάρο και ο ίδιος της απάντησε μπροστά σε όλους!

Η ίδια νωρίτερα τον είχε επιπλήξει για τον τρόπο του και είχε τονίσει πως της μιλάει διαφορετικά όταν είναι μόνοι τους και όταν όχι! 

Στο συμβούλιο λοιπόν η Ευη είπε πως ο Χάρος έχει διπρόσωπη συμπεριφορά και ότι δεν ταιριάζουν! Ο ίδιος της απάντησε σε χρόνο ρεκόρ! «Θέλεις να κάνεις ριάλιτι γιατί δεν το έχει αγωνιστικά» τόνισε και μας άφησε άφωνους! Τότε η Εύη απασφάλισε: «Εγώ κάνω ριάλιτι; Εσύ μιλάς για εμένα πίσω από την πλάτη μου! Είπες για μένα ότι ανέφερα λάθος αριθμό καρύδων που είχαμε διαθέσιμες ενώ δεν ισχύει!» είπε και ο Χάρος πήγε να μαζέψει το θέμα: «Ήταν 6 οι καρύδες και όχι 3» ανέφερε και η Δαλάκα υποστήριξε την Σαλταφερίδου!

Εντύπωση μας έκανε και η στάση του Κρητικού που είπε ότι δεν μπορούνε να μιλάνε για καρύδες εβδομάδας και ούτε καν ημέρας, αφού κάθε γεύμα είναι πολύτιμο και μετριέται ξεχωριστά! Κοινώς μιλάμε για μια ουδέτερη στάση αφού δεν υποστήριξε κανέναν! Επομένως ο Χάρος μάλλον έμεινε μόνος στο συγκεκριμένο...

Δείτε τα σχετικό βίντεο:

 

 

Δειτε Επισης

Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Η αποθέωση της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - 65.000 θεατές στα πόδια της Απόλυτης
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»