H Ξένια έκανε την ομάδα των Διασήμων μπάχαλο! Το κλεμένο ρύζι, οι κατηγορίες και το θάψιμο!

Μπάχαλο έγιναν οι Διάσημοι του Survivor με αφορμή το… ρύζι.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Ξένια Έβεν γενικότερα ήταν στο τελευταίο επεισόδιο στο επίκεντρο των συζητήσεων. 

Αρχικά επειδή έβγαλε προτεινόμενο τον Γιάννη Δρυμωνάκο, με τον Μιχάλη Μουρούτσο να μην ο αφήνει να πέσει κάτω και να σχολιάζει το συγκεκριμένο γεγονός, υπερασπιζόμενος τον συμπαίκτη του.

Η διένεξη συνεχίστηκε με δηλώσεις και από τις δύο πλευρές. Θέση πήρε και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που ξέσπασε κατά της Ξένιας.

«Δεν συμφωνώ με την ψήφο της Ξένιας για τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Θεωρώ πως πήγε πάρα πολύ καλά στα αθλήματα αυτή την εβδομάδα, καλύτερα κι από μένα και γενικότερα από πολλούς στην ομάδα. Μετά την Κωνσταντίνα και την Ελένη, υπήρχαν κι άλλες παίκτριες που ήταν λιγότερο καλές από τον Γιάννη.

Έχει μια πιο κοντινή σχέση με κάποιες γυναίκες και γι’ αυτό δεν τις ψήφισε και ψήφισε τον Γιάννη. Αλλά αντί να το πει ανοιχτά αυτό, καθαρά και ξάστερα, το κάλυψε με κάποια ψέματα, τα οποία ήταν αυτά περί πείνας. Ας ψηφίζει ειλικρινά και ας λέει την αλήθεια κι εγώ θα το σεβαστώ. Όχι όμως να λες ένα πράγμα και από πίσω να κρύβεται κάτι άλλο», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Παρακολουθήσαμε επίσης την Ξένια Έβεν και την Κατερίνα Δαλάκα να πηγαίνουν με προκλητικό τρόπο να ζητήσουν το λόγο από τους Γιάννη Τσίλη, Μιχάλη Μουρούτσο και Στέλιο Κρητικό αφού όπως υποστήριξαν χάθηκε ρύζι.

Οι δύο κοπέλες κατηγόρησαν τους άντρες πως ένας από αυτούς πήρε το ρύζι. «Κάποιος από εσάς έχει πάρει το ρύζι μου», είπε η Ξένια και κάπου εκεί η ένταση ανέβηκε στο κατακόρυφο.

«Σας ορκίζομαι στα παιδιά μου, που είναι ότι πιο ιερό έχω. Περιμένετε, γιατί με προσβάλει αυτό. Είπατε ότι κάποιος από τους άντρες πήρε το ρύζι. Εγώ σαν άντρας ξεκαθάρισα τη θέση μου… Ξένια, είπες ότι κάποιος άντρας πήρε το ρύζι. Και είμαι άντρας. Εκτός αν θεωρείς ότι είμαι κάτι άλλο. Εμένα με πρόσβαλες. Και με ανάγκασες να ορκιστώ σε ότι πιο ιερό έχω στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Επίσης στο στόχαστρο της Ξένιας και της Δαλάκα μπήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει αρκετή παρέα με τους άντρες. Είναι, μάλιστα, η μοναδική γυναίκα των Διασήμων που βρίσκεται πιο κοντά τους, σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Αυτό, βέβαια, δεν αρέσει σε κάποιες συμπαίκτριές της και μάλιστα προ ημερών είχαν παρεξηγηθεί μαζί της, επειδή υποστήριξε τους άντρες στο θέμα του φαγητού.

Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα και την Ξένια Έβεν να βρίσκονται στην παραλία και να “θάβουν” την παρουσιάστρια. Οι δύο τους γελούσαν και έκαναν λόγο για κλίκες, την ώρα που η Σπυροπούλου ήταν παραδίπλα και καθόταν με τους άντρες της ομάδας.

«Εγώ θεωρώ ότι τα πάντα μπορεί να γίνονται στην παρέα μας. Και μπορεί μια κοπέλα να θέλει να κάνει παρέα με τους άντρες για να βρει από εκεί την υποστήριξη. Μπορεί ένας άντρας να έρθει στην παρέα των γυναικών και να προσπαθήσει να βρει υποστήριξη από τις γυναίκες. Ότι και να είναι, ας κάνουν ότι θέλουν οι υπόλοιποι. Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου», είπε η Ξένια Έβεν.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Αυτό που ονειρεύτηκα να γίνω, έγινα! 66 χρονών, σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο!»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»