Διαρροή! Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο στο Survivor!

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και σήμερα στο Survivor για το έπαθλο και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Όμως μεγάλο ρόλο παίζει και η ψυχολογία στην απόδοση των παικτών και η αλήθεια είναι πως οι ισορροπίες και στις δύο ομάδες έχουν χαθεί και οι μάσκες έχουν αρχίσει να πέφτουν! 

Η Ελένη Χατζίδου έκανε γνωστή την αντιπάθεια που έχει προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς η ίδια στο χθεσινό επεισόδιο αποκάλυψε ότι δεν θα έκανε ποτέ παρέα μαζί της! Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε πως αυτό που την ενοχλεί είναι κάποιες "κακομαθημένες" συμπεριφορές της Κωνσταντίνας ενώ η Κωνσταντίνα της κατηγόρησε για διπροσωπία στον χαρακτήρα της: "Πρέπει ο κάθε άνθρωπος να δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα!

Όπως όλα δείχνουν σύντομα θα παρακολουθήσουμε «εκρήξεις». Την ώρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολάμβανε την αιώρα του Survivor, η Ελένη Χατζίδου την «πυροβολούσε». 

«Με κάποιους από εδώ μέσα, στη ζωή μου έξω δεν θα έκανα παρέα. Δεν θα μπορούσα να έχω κολλητή μου φίλη και να κάνω στενή παρέα με την Κωνσταντίνα. Δεν είναι ότι δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με την Κωνσταντίνα επειδή είναι δυναμική, πολλές φορές, όμως, δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μπορεί να έχουμε τρελή αγωνία για το αγώνισμα και μπορεί να συζητάει ότι στα μακαρόνια με κιμά είναι πιο ωραίο το κρεμμύδι τσιγαρισμένο 1 λεπτό παρά 3 λεπτά.

Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν δείχνουν τον αληθινό εαυτό τους. Με ενοχλεί αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία. Υπάρχουν τέτοια άτομα στην ομάδα μας δυστυχώς».

Σαν μην έφτανε αυτό, στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο, η Ελένη Χατζίδου δείχνει να έχει βγει από τα ρούχα της. «Δεν θέλω να χαλάσω την ηρεμία μου για καμία Κωνσταντίνα. Κάνω υπομονή, δεν θέλω να χαλάσω το καλό κλίμα. Φτάνει! Φτάνει γιατί έχω έρθει ως εδώ!», λέει.

Μάλιστα, ότι κάτι συμβαίνει με τους Διάσημους, είναι κάτι που το έχουν εντοπίσει και οι Μαχητές όμως μην νομίζετε ότι και στην ομάδα των Μαχητών τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού τα καρφιά δίνουν και παίρνουν! Συγκεκριμένα η Μελίνα, καρφώνει ορισμένους συμπαίκτες της ότι πήγαν για διακοπές στον Άγιο Δομίνικο: "Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι ότι είμαστε στο Survivor!"

Ποιά ομάδα θα είναι η νικήτρια όμως απόψε; Πρόκειται για ένα αγώνισμα πολύ απαιτητικό! Ένας πολύ κουραστικός στίβος μάχης που δεν θα ευνοήσει καθόλου τους μεγαλόσωμους παίκτες. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, οι Διάσημοι, είναι ασταμάτητοι! 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Αυτό που ονειρεύτηκα να γίνω, έγινα! 66 χρονών, σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο!»
Καλομοίρα: «Tους μισούσα, γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Το πιο τρελό πράγμα που έκανα για έρωτα ήταν ότι την παντρεύτηκα... Μετά τη χώρισα»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Η δήλωση για τον Λύτρα ήταν άστοχη, ΑΛΛΑ... γιατί να την βγάλει on air ο Λιάγκας;»
Η αποθέωση της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - 65.000 θεατές στα πόδια της Απόλυτης
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη