Τρείς Κύπριοι στο Hell's Kitchen!

Όλα είναι έτοιμα για να βγει στον αέρα το νέο ριάλιτι του Ant1 με τους 20 επίδοξους chef να διεκδικούν την πρωτιά! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ενα από τα πιο πετυχημένα πρότζεκτ μαγειρικής παγκοσμίως έρχεται στη μικρή οθόνη και αναμένεται να δημιουργήσει... κόλαση! Το «Hell's kitchen» μπαίνει στη μάχη της τηλεθέασης, ενώ κοινό και κριτικοί κάνουν από τώρα «όρεξη» για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Ποιο είναι όμως το διάσημο αυτό ριάλιτι που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές, σε όποια χώρα και αν προβλήθηκε; Οι συμμετέχοντες, 20 άτομα, θα χωριστούν αρχικά σε δυο ομάδες (μπλε και κόκκινη). Οι δοκιμασίες κάθε εβδομάδα θα είναι τρεις.

Αγαπημένα πιάτα διασήμων: Στη δοκιμασία αυτή θα είναι καλεσμένα γνωστά πρόσωπα από τη showbiz και το χώρο του θεάματος. Ο κάθε διάσημος θα κρατάει μια καρτέλα με το αγαπημένο του πιάτο. Οι παίκτες πρέπει να μαντέψουν ποιο είναι το πιάτο αυτό και βέβαια να το δημιουργήσουν.

Παιχνίδι ερωτήσεων: Ο Έκτορας Μποτρίνι κάνει ερωτήσεις γνώσεων και μαγειρικής από την παγκόσμια γαστρονομία. Οι παίκτες έχουν 15 δεύτερα για να απαντήσουν.

Dinner Service: Για τις υπηρεσίες δείπνου, οι παίκτες προετοιμάζουν το εστιατόριο και αναλαμβάνουν τα πόστα τους. Ένας παίκτης από κάθε ομάδα χρίζεται «ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές». Δεν μαγειρεύει αλλά φέρνει πιάτα, καθαρίζει τις επιφάνειες και κάνει βοηθητικές εργασίες. Αφού ανοίξει το εστιατόριο, γεμίζει από πελάτες, ξεκινούν οι παραγγελίες και αρχίζει το μαγείρεμα. Ο Έκτορας Μποτρίνι έχει την ευχέρεια να αποβάλει όποιον παίκτη θέλει ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλά και να τον φέρει όποτε θέλει πίσω. Από τις δοκιμασίες αυτές θα αναδεικνύεται η νικήτρια αλλά και η χαμένη ομάδα.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ

Ο νικητής θα κερδίσει τον τίτλο του Head Chef στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι που έχει βραβευτεί με ένα αστέρι Michelin αλλά και το ποσό των 30.000 ευρώ από το κανάλι. Πρέπει να σημειωθεί πως το εστιατόριο όπου θα γυρίζεται παίζεται το ριάλιτι μαγειρικής είναι υψηλών, προδιαγραφών, συναγωνίζεται δηλαδή επάξια μεγάλες κουζίνες θρυλικών εστιατορίων, κατασκευάστηκε ειδικά για το «Hell’s Kitchen», και εντοπίζεται στο κέντρο της Αθήνας, στην Πειραιώς. Στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και το σπίτι που θα στεγάζει τους επίδοξους σεφ. Δεν είναι τυχαίο που το κατάστημα και το μαγαζί θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Ο Έκτορας Μποτρίνι θέλησε οι παίκτες να μένουν κοντά για να είναι κάθε στιγμή σε επιφυλακή. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο «κόλαση» θα γίνει η ζωή τους προσεχώς... Οι οντισιόν του γνωστού σεφ με τους συνεργάτες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, ενώ αυτό το διάστημα γίνονται συνεχή γυρίσματα.

Ενδιαφέρον προκαλεί πάντως και η συμμετοχή τριών παικτών από την Κύπρο, του Ευγένιου, της Μαρίας και της Παναγιώτας. 

Ευγένιος Χαραλάμπους, (Ουκρανία – Κύπρος)
Ηλικία: 25
Επάγγελμα: Μάγειρας. Εργαζόταν στο Elme Fzed στη Λευκωσία.
Προϋπηρεσία: Hard Rock Café, Jamie Oliver Restaurant Cyprus, σε αραβικό εστιατόριο και στο Aj ’ s
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Προσωπικές πληροφορίες: Είναι μισός Ουκρανός από τη μεριά της μητέρας του και μισός Κύπριος από τον πατέρα του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία.  Στην ηλικία των 12 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Κύπρο. Του άρεσε περισσότερο η ζωή εκεί αν και δυσκολεύτηκε με τη γλώσσα.  Αποφοίτησε από το ρωσικό σχολείο στην Κύπρο και μετά κατατάχτηκε στο στρατό. Εκεί του δόθηκε η ευκαιρία  να  αξιοποιήσει τις ικανότητές του στη μαγειρική με την οποία ασχολείται 10 χρόνια.  Αγαπάει πολύ την οικογένεια και έχει έναν αδερφό, έντεκα ετών.  Φτιάχνει δικά του πιάτα και έχει υψηλούς στόχους. Ξεκίνησε στο Hard Rock Café της Κύπρου. Η ομάδα του Jamie Oliver τον επέλεξε για το μαγαζί  “Jamies΄ Italian Restaurant” στην Κύπρο. Θέλει να δείξει τις ικανότητες του και θα παλέψει για τη νίκη.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ευγενικό, δυναμικό και παθιασμένο με τη δουλειά του. Πιστεύει ότι το Hell’s kitchen είναι εμπειρία ζωής που θα τον βοηθήσει στην καριέρα του.

Μαρία Παρπέρη
Ηλικία:  21
Επάγγελμα: Μαγείρισσα. Υπεύθυνη κουζίνας σε ρεμπετάδικο της Κύπρου
Προϋπηρεσία: Έχει 6 χρόνια προϋπηρεσία σε Κύπρο και Εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με τον chef Νίκο Καραθάνο και τον Βασίλη Καλλίδη. Η μαγειρική είναι η ζωή της και της αρέσει η πίεση στη δουλειά
Σπουδές:  Απόφοιτη Ξενοδοχειακής σχολής Λεμεσού και Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου. Σπουδάζει στο ΚΕΣ College Λευκωσίας
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

ια με διακρίσεις στα μαθητικά της χρόνια. Στην ηλικία των 14 ετών έπαιζε μπάσκετ σε Κυπριακή ομάδα ενώ έκανε και στίβο. Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πένταθλο και την τρίτη θέση στο ακόντιο. Συμμετείχε στη θεατρική ομάδα του σχολείου της και ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι ενώ παίζει κιθάρα. Της αρέσει η ταχύτητα και οι μηχανές μεγάλου κυβισμού.  Μετά  το γυμνάσιο, σπούδασε σε ξενοδοχειακή σχολή της Λεμεσού.  Έκανε πρακτική εξάσκηση για ένα μήνα στην Ιταλία. Έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμούς μαγειρικής. Το 2013 κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία ψαριού. Στα δεκαπέντε της έγινε βοηθός σούσι σεφ και αργότερα έστηνε μενού σούσι σε διάφορα εστιατόρια λόγω πείρας.  Είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό. Στο σώμα της έχει piercing και  τατουάζ, σχετικά με τις μεγάλες της αγάπες, τη μαγειρική και τη μουσική.

Εκφράζει τα συναισθήματά της κάνοντας αλλαγές στο χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών της.  Δηλώνει εργασιομανής και κοινωνική.

Παναγιώτα Ιωάννου
Ηλικία: 18
Επάγγελμα: Μαγείρισσα
Προϋπηρεσία: Σε ξενοδοχεία και ζαχαροπλαστεία της Κύπρου. Δούλεψε δυο μήνες σε εστιατόριο και ξενοδοχείο στη Γερμανία.
Σπουδές: Απόφοιτος Ξενοδοχειακής Σχολής Λεμεσού. Σπουδάζει στο Kes College στη Λευκωσία στον κλάδο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Υποτροφίες από το Intercollege. Παρακολούθηση σεμιναρίων.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Προσωπικές πληροφορίες: Καμαρώνει για τα πτυχία, τα βραβεία από γαστρονομικές εκθέσεις και τις συμμετοχές της σε διάφορα σεμινάρια.  Από 9 ετών, έδειξε το ενδιαφέρον της για τη μαγειρική. Οι γονείς της την στήριξαν όταν διαπίστωσαν το ταλέντο της.  Στο σπίτι της έχει δημιουργήσει ένα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής όπου ετοιμάζει τούρτες. Ασχολείται επαγγελματικά και  με το χορό. Διδάσκει σε σχολή, μαθήματα οριεντάλ. Οι γονείς της έχουν αντιπροσωπεία μηχανών μεγάλου κυβισμού στην Κύπρο. Η ίδια έκανε πρωταθλητισμό σε αγώνες motocross από 6 έως 11 ετών και έχει κατακτήσει αρκετά βραβεία. Έχει μια αδερφή 8 ετών και έναν αδερφό 16, ο οποίος κατεβαίνει κι αυτός σε αγώνες motocross στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αυστρία.

Νιώθει ότι έχει αυτοπεποίθηση, δηλώνει δυναμική και ευαίσθητη ταυτόχρονα.

 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί