Χαμός στο #MyStyleRocksGR! Άφωνη η Σπυροπούλου…

Χαμός στο πλατό! Η... σπίθα της Μαγγίρα που έβαλε "φωτιά"!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το κλίμα στο My Style Rocks μεταξύ της Φωτεινής Τράκα και της Κωνσταντίνας Κωνσταντινίδη είναι λίγο τεταμένο. Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, ο Στέλιος Κουδουνάρης τόνισε στη Φωτεινή πως ήταν επιθετική απέναντι στην Κωνσταντίνα, κάτι που η ίδια αρνήθηκε.

«Είναι παρανοϊκό να λες εσύ ότι έχουμε κάτι μαζί σου. Έχεις κερδίσει πιο πολλές φορές απ’ όλες, έχεις πάρει τις υψηλότερες βαθμολογίες απ’ όλες και έρχεσαι και λες ότι “κάτι έχετε μαζί μου”. Ξέρεις τι με ενοχλεί εμένα πάρα πολύ; Ότι δεν δέχεσαι την κριτική της Κωνσταντίνας. Πριν έρθεις μπροστά μας ήσουν απέναντι στη Κωνσταντίνα πάρα πολύ επιθετική», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Δεν ήμουν εγώ επιθετική. Ένιωσα ότι αυτή ήταν επιθετική. Γι’ αυτό ίσως ήμουν κι εγώ», απάντησε η Φωτεινή Τράκα και κάπου εκεί ξεκίνησε το… πανηγύρι.

Οι δυο τους, ωστόσο, δεν έμειναν μόνο σε αυτό, καθώς στη συνέχεια έγινε λόγος και για έναν φίλο τους φωτογράφο, όπου εκεί είχαμε και… δεύτερο γύρο! «Κι αυτός ο κοινός γνωστός που έχετε, που μαλώνατε ποια τον ξέρει πιο πολύ, ποιος είναι αυτός;», ρώτησε η Μαγγίρα κι έβαλε… φωτιά στο πλατό, με την Σπυροπούλου να μένει άφωνη.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα έγιναν στο πλατό…

«Όλα γίνονται για την τηλεθέαση! Είναι πολύ κακό! Είναι πολύ άδικο που…»

Η Χριστίνα Παπαδέλλη, χθες στο My Style Rocks, μοίραζε… τα πεντάρια στις άλλες κοπέλες σαν… φέιγ βολάν. Ήταν μια ιδιαίτερη διαμαρτυρία που έκανε και σήμερα κλήθηκε να δώσει… εξηγήσεις στην κριτική επιτροπή.

«Έχει να κάνει με μια γενική συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι σε σχέση με τις βαθμολογίες, από εσάς, τους κριτές. Ποτέ δεν σας έχω αντιμιλήσει, ποτέ δεν έχουμε λογοφέρει… Έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου σε αυτό το παιχνίδι, μου έχει κάνει καλό. Αλλά θα ήταν κακό για τον εαυτό μου να μην διαμαρτυρηθώ με κάποιον τρόπο», είπε αρχικά η Χριστίνα Παπαδέλλη.

Λίγα λεπτά μετά, η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα, την ώρα που μιλούσε. «Να γιατί δεν θέλω να μιλάω σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ δεν ξέρω τι πάει να πει τηλεόραση και δεν έχω καμία εμπειρία από τηλεόραση. Ξέρω όμως ότι όλα γίνονται για μια τηλεθέαση. Και δεν το δέχομαι αυτό. Όχι, όχι, δεν το δέχομαι αυτό. Είναι πολύ κακό. Είναι και πολύ άδικο που κάθομαι και μιλάω μόνο εγώ», είπε κλαίγοντας η Χριστίνα και αποχώρησε από το πλατό.

Δείτε τι έγινε με την Χριστίνα Παπαδέλλη στο πλατό…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου