Aυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του #GNTM!

Oι υποψήφιες του GNTM ήρθαν αντιμέτωπες με τους χειρότερους φόβους τους, έκλαψαν, πείσμωσαν, συγκινήθηκαν, έχασαν, κέρδισαν, έπεσαν, σηκώθηκαν και τώρα, οι τρεις καλύτερες, Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο, ήρθαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού, που έκριναν τη μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μια απίθανη έκπληξη περίμενε τις τρεις φιναλίστ του GNTM! Καθώς μπήκαν στο σαλόνι, αντίκρισαν μαζεμένους φίλους και συγγενείς. Και οι τρεις “πάγωσαν” βλέποντας τους ανθρώπους τους, ενώ στη συνέχεια έπεσαν στις αγκαλιές τους και ξέσπασαν σε κλάματα.

Τα τρία κορίτσια, σίγουρα, δεν περίμεναν μια τέτοια έκπληξη και αυτό φάνηκε και στον τρόπο αντίδρασής τους, όταν τους είδαν στο σαλόνι.

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού ήταν τέσσερις. Οι τρεις φιναλίστ συμμετείχαν σε τρεις φωτογραφίσεις και ένα γύρισμα διαφημιστικού. Η κάθε μία από τις φωτογραφικές δοκιμασίες αφορούσε μια Χριστουγεννιάτικη βραδιά.

Στην πρώτη δοκιμασία φωτογραφήθηκαν με τους συγγενείς τους σε ένα οικογενειακό δείπνο.

Η δεύτερη δοκιμασία αφορούσε ένα χορευτικό πάρτι με φίλους, όπου μαζί με τις φιναλίστ φωτογραφήθηκαν και 10 άντρες μοντέλα.

Η τρίτη δοκιμασία ήταν μια Prive βραδιά με το αγόρι τους, όπου στη φωτογράφιση έλαβε μέρος ένας άντρας μοντέλο.

Το γύρισμα του διαφημιστικού έγινε για το διεθνές brand Campari στο Μέγαρο Υπατία. Στον μαραθώνιο των τελικών δοκιμασιών, τα κορίτσια κλήθηκαν να επιστρατεύσουν υποκριτική ικανότητα, χάρη μοντέλου και ερωτική διάθεση προκειμένου να αναδειχθούν στο απόλυτο “κορίτσι του Campari”.

Φωτογράφος στον μεγάλο τελικό ήταν ο Δημήτρης Σκουλός και κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών ήταν παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Άγγελος Μπράτης, ο οποίος και υπέγραψε όλα τα custom-made φορέματα υψηλής ραπτικής, που φόρεσαν οι φιναλίστ. Επίσης το παρών έδωσαν η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το τελευταίο ραντεβού, πριν την ανάδειξη της νικήτριας, ήταν στο πλατό του GNTM, όπου η ατμόσφαιρα και η διάθεση ήταν απόλυτα γιορτινή. Το πλατό γέμισε με ομορφιά και χάρη καθώς επέστρεψαν για τελευταία φορά όλες οι παλιές παίκτριες για να στηρίξουν τις πρώην συμπαίκτριές τους και να ζήσουν μαζί τους την αγωνία της ανακοίνωσης του ονόματος του Greece’s Next Top Model.

Χαμός επικράτησε στα social media κατά τη διάρκεια του live στον τελικό του GNTM! Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια, ωστόσο, υπήρχε τεράστιο πρόβλημα, καθώς το σάιτ έπεσε!

Οργισμένος ο κόσμος στα social media, ξεσπούσε κατά του καναλιού για την ψηφοφορία, με τη Βίκυ Καγιά να μην το αφήνει ασχολίαστο στον αέρα του τελικού.

«Έχετε μπει στο σάιτ δεκάδες χιλιάδες κι έχει μπλοκάρει το σύστημα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει! Όσοι είστε μέσα, συνεχίστε, είστε δίπλα στα κορίτσια! Αυτοί που μπήκατε πρώτοι στο σάιτ, καταφέρατε και ψηφίσατε. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε γιατί ήσασταν πάρα πολλοί και δεν το περιμέναμε», είπε η Βίκυ Καγιά.

Οι κριτές, αφού είδαν και σχολίασαν τις φωτογραφίες από τις τρεις δοκιμασίες, βαθμολόγησαν. Η Ειρήνη Καζαριάν συγκέντρωσε 116 βαθμούς, η Εβελίνα Σκίτσκο 113 και η Μαριάννα Παινέση 109.

Οι βαθμολογίες στις τρεις δοκιμασίες:

Πρώτη: Καζαριάν 39, Σκίτσκο 37, Παινέση 33!

Δεύτερη: Καζαριάν 40, Σκίτσκο 37, Παινέση 36!

Τρίτη: Καζαριάν 37, Σκίτσκο 39, Παινέση 40!

Συνολική βαθμολογία: Καζαριάν 116, Σκίτσκο 113, Παινέση 109!

Με τις ψήφους του κοινού: Καζαριάν 123, Σκίτσκο 119, Παινέση 116

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν τη δική τους βαθμολογία για το διαφημιστικό του ποτού:

Ειρήνη Καζαριάν 162

Εβελίνα Σκίτσκο 154

Μαριάννα Παινέση 149

Μεγάλη νικήτρια του GNTM αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

H Ειρήνη μετά τη νίκη της έκανε τις πρώτες δηλώσεις on camera και ήταν τρισευτυχισμένη! 

Η Ειρήνη είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Δεν το περίμενα 100%. Ήμουν στο 50%. Ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου. Εγώ ήξερα, αλλά δεν ήξερα αν οι κριτές θα με πιστέψουν και θα με στείλουν στην Γερμανία.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Στο τέλος κατάλαβα πως θα κερδίσω, όταν τα κορίτσια πήραν χαμηλότερο βαθμό από μένα. Συγκινήθηκα. Ξεκίνησα με πολύ λάθος τρόπο, αλλά το συνειδητοποίησα στη μέση του παιχνιδιού. Είπα «ξύπνα Ειρήνη! Τι κάνεις;»! Ο τίτλος του GNTM σημαίνει τα πάντα όλα για μένα.»!

Και τέλος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από συμπαίκτριά της: «Ζητώ συγγνώμη από την Εύη Ιωαννίδου για τα σχόλια με τα οποία τη στόλισα. Προκαλούσε με τον χαρακτήρα της, αλλά δεν πειράζει. Της ζητώ συγγνώμη, που φέρθηκα έτσι…»! 

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου