Δεν ήταν όλα ρόδινα στον τελικό του #GNTM! Στα παρασκήνια οι κόντρες συνεχίστηκαν!

Παίκτρια αποκάλυψε το κλίμα που επικρατούσε στον τελικό του Greece’s Next Top Model!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μπορεί να βλέπαμε τις κοπέλες όλες χαρούμενες και γιορτινές όμως ποιο ήταν στα αλήθεια το κλίμα ανάμεσα στις παίκτριες μετά τα όλα όσα ειπώθηκαν ανά μεταξύ τους; 

Η Ειρήνη Στεριανού ήταν καλεσμένη στο Happy Day και αποκάλυψε πως πολλές κοπέλες δεν είπαν ούτε γεια. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι χθες στον τελικό δεν μιλάγαμε όλες. Ήμασταν σε στρατόπεδα χωρίς λόγο. Κάποιες δεν είπαμε ούτε γεια. Οι πρώην φιλές της Αμανατίδου ήταν εναντίον της. Η Γαρυφαλλιά, η Ερμίδου, η Κατερίνα Βισέρη. Όλες αυτές. Δεν ξέρω για ποιον λόγο την έχουν βγάλει διπρόσωπη. Στο σπίτι ήταν μια χαρά. Μόνο με την Ερμίδου υπήρχαν κάποιες κόντρες. Με την Άννα έχουμε γίνει φίλες. Είναι πολύ καλή κοπέλα. Την έχουν βγάλει διπρόσωπη χωρίς λόγο. Η τριάδα της φωτιάς μιλούσε χθες. Μια χαρά ήταν οι τρεις τους», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Στεριανού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Aπό την άλλη, στα όσα είπε η Άννα Αμανατίδου για την κόντρα τους απάντησε η Μέγκι Ντριο μιλώντας στην Τζώρτζια Γεωργίου στα παρασκήνια του τελικού του GNTM.

Θυμίζουμε πως η Άννα Αμανατίδου είχε δηλώσει: «Με τη Μέγκι δεν ήμασταν φίλες. Έτυχε να συνεργαστούμε σε κάποια fashion show. Ήταν μια κοπέλα που συμπαθούσα. Δεν μου ήταν εντελώς αντιπαθής. Δεν με έχει βοηθήσει ποτέ. Η Μέγκι πίστεψε πως εγώ ήξερα πως την κερατώνει ο δικός της και δεν της το είπα. Επειδή ο δικός της τα έφτιαξε μετά με μια φίλη μου κοντινή, θεώρησε πως έπρεπε να της το πω. Πρώτον δεν μπλέκομαι και δεύτερον δεν είναι φίλη μου για να κάτσω να της το πω».

Η Μέγκι απαντώντας είπε χαρακτηριστικά: «Η Άννα Αμανατίδου πρέπει να αρχίσει να ασχολείται με τον εαυτό της και όχι με την προσωπική μου ζωή. Χαζομάρες. Θα μπορούσα να το πω μπροστά στις κάμερες εγώ και δεν το ανέφερα ποτέ. Γενικά η γνώμη μου για αυτήν έχει χειροτερέψει μετά από αυτές τις δηλώσεις. Δεν έχει να κάνει με αυτό. Αφήστε τον πρώην μου εκεί που είναι. Ό,τι έκανε στο παιχνίδι ήταν διπρόσωπο. Δεν ψήφισε καν την κολλητή της, τη Ζαχαριάδου να ξαναμπεί στο παιχνίδι».

Η Μέγκι Ντρίο γι’ άλλη μια φορά απάντησε στις ερωτήσεις που δέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και δεν δίστασε να τονίσει ότι δε συμφωνεί με το αποτέλεσμα. “Είδα τους κριτές και χάρηκα, θυμήθηκα τις ωραίες στιγμές, τις κόντρες, τις ωραίες μπηχτούλες που πέταξα αυτή τη σεζόν. Δε συμφωνώ και δε χάρηκα με τη νικήτρια, εγώ ήθελα να κερδίσει η Μαριάννα Παινέση αφού δεν ήμουν εγώ. Αδικήθηκα στην αποχώρηση μου γιατί ήταν η πρώτη φορά που ήμουν στις δύο χειρότερες και δε μου δόθηκε ευκαιρία.”, δήλωσε.

Το μοντέλο απάντησε και στη δήλωση της Εύης Ιωαννίδου, η οποία αποκάλυψε ότι δεν κάνουν πια παρέα: “Κανένας δεν έχει κάνει πέρα κανέναν. Είναι επιλογές αυτές. Γενικά αυτή τη στιγμή είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να ηρεμήσω να πάρω ένα break από τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στο Next Top Model. Να βρω λίγο τον εαυτό μου, τις ισορροπίες μου και πάνω από όλα να κάνω καριέρα στο μόντελινγκ”.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου